Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μις Υφήλιος, η «Μις Βενεζουέλα» Gabriela Isler

Η «Μις Βενεζουέλα» Γκαμπριέλα Ίσλερ είναι η νικήτρια του διαγωνισμού «Μις Υφήλιος» που διοργανώθηκε στο Crocus City Hall της Μόσχας, καθώς «έκλεψε» την παράσταση από συνολικά 85 διαγωνιζόμενες.
Το στέμμα της «Μις Υφήλιος» παρέδωσε στην 25χρονη Ίσλερ από το Μαρακέι, η περσινή κάτοχος του τίτλου....

η Αμερικανίδα Ολίβια Κούλπο.
Η Ίσλερ, που είναι δεινή χορεύτρια φλαμένκο, θα ταξιδεύει για τον επόμενο χρόνο σε όλο τον κόσμο εκπροσωπώντας τον Οργανισμό Μις Υφήλιος και μία φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής της.
Η νικήτρια ρωτήθηκε από τους κριτές του διεθνούς διαγωνισμού ομορφιάς ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της και πως σχεδιάζει να τον ξεπεράσει.
«Ο φόβος δεν είναι κάτι αρνητικό. Πρέπει να ξεπεράσουμε όλους τους φόβους μας και αυτό με τη σειρά του θα μας κάνει δυνατότερους. Μόλις ξεπεράσουμε τους φόβους μας, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση», απάντησε.
Πρώτη αναπληρωματική «Μις Υφήλιος» εξελέγη η «Μις Ισπανία» Πατρίθια Γιουρένα Ροντρίγκες και η «Μις Ισημερινός» Κονστάντζα Μπάεζ δεύτερη αναπληρωματική. Η «Μις Φιλιππίνες», η οποία θεωρείτο ότι θα βρίσκεται στις τρεις πρώτες θέσεις δεν κατάφερε τελικά να μπει στην πρώτη τριάδα.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους μία ημέρα μετά τη στέψη της, η Ίσλερ δήλωσε ότι πέρασε όλο το βράδυ ξάγρυπνη μιλώντας σε συγγενείς και φίλους.
«Είμαι ένα απλό κορίτσι, ήρθα στον διαγωνισμό για να περάσω καλά και να που απολαμβάνω τη στιγμή» υποστήριξε και συμπλήρωσε ότι ήταν μεγάλη τιμή για εκείνη να επιλεγεί ανάμεσα σε τόσες κοπέλες.
Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής ήταν ο Στίβεν Τάιλερ.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο συνεχάρη τη νικήτρια μέσω Twitter κάνοντας λόγο για «θρίαμβο» της Βενεζουέλας, μιας χώρας που έχει κερδίσει τρεις από τους έξι τελευταίους διαγωνισμούς για την ανάδειξη της «Μις Υφήλιος».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια