Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η διατροφική περιπέτεια της Μισέλ Φάιφερ σε σέκτα

Την περιπέτειά της στα δίχτυα αίρεσης που ανάγκαζε τα μέλη της να ζουν χωρίς φαγητό ή νερό αποκάλυψε η Μισέλ Φάιφερ. 
Η 55χρονη πρωταγωνίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε κάνει λόγο για μια διατροφή «που δεν μπορεί να αντέξει κανείς», αλλά και ψυχολογική καταπίεση από «ένα πολύ χειριστικό ζευγάρι», το οποίο είχε....

γνωρίσει όταν έφτασε πρώτη φορά στο Χόλιγουντ, σε ηλικία είκοσι ετών.
Η Φάιφερ είχε ενταχθεί σε μια ομάδα breatharians, όπως ονομάζονται οι οπαδοί της λογικής ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει καλύτερα χωρίς φαγητό.
Από αυτόν τον παραλογισμό που την είχε θέσει σε σοβαρό κίνδυνο, η ηθοποιός κατάφερε να ξεφύγει χάρη στον πρώτο σύζυγό της, τον ηθοποιό Πίτερ Χόρτον.
Ηταν η περίοδος που ο Χόρτον είχε ρόλο σε μια ταινία που αφορούσε μια άλλη σέκτα, αυτή των «Μούνις» του αιδεσιμότατου Μουν Σουν-μιουνγκ της Ενωτικής Εκκλησίας, και τότε το ζευγάρι κατάλαβε τι συνέβαινε.

«Τότε κατάλαβα ότι ήμουν σε σέκτα» λέει χαρακτηριστικά η Φάιφερ στο περιοδικό «Stella», ένθετο της κυριακάτικης «Telegraph».
«Ηταν πολύ χειριστικοί. Δεν ζούσα μαζί τους, αλλά ήμουν πολύ μαζί τους και μου έλεγαν συνέχεια ότι έπρεπε να περνάω πολύ περισσότερο χρόνο εκεί. Επρεπε δε να πληρώνω όταν πήγαινα εκεί, οπότε οικονομικά με “στέγνωνε”».

Η ηθοποιός αναφέρεται σε δύο άτομα που ήταν ζευγάρι και της συστήθηκαν ως προσωπικοί εκγυμναστές που πίστευαν πολύ στη χορτοφαγία, στη μεταφυσική και την εκγύμναση με βάρη.
Με το πέρασμα του χρόνου όμως έβαζαν τους «πελάτες» τους στη διαδικασία πιο ακραίων στερήσεων.
Συγκεκριμένα, είχαν πει μεταξύ άλλων στη Φάιφερ ότι ήταν δυνατόν να παίρνει όλα τα απαραίτητα συστατικά για τον οργανισμό της μόνο από τον ήλιο!

«Ηταν πολύ ακραία αυτά που ζητούσαν. Υπήρξαν πολλά επίπεδα που προσπάθησα να φτάσω» εξομολογείται η Φάιφερ η οποία δηλώνει ότι νιώθει θυμό με τον εαυτό της για το γεγονός ότι επέδειξε τόση αφέλεια. Πάντως, η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών εξακολουθεί να πιστεύει στην αξία της χορτοφαγίας, την οποία ακολουθεί πιστά.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια