Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αν είσαι με νεότερο άντρα, δεν βλάπτει κανέναν

Χείμαρρος ήταν σε συνέντευξη της η Ναταλία Γερμανού, που τα πέταξε τα καρφάκια της προς πάσα κατεύθυνση, μιλώντας για το τι θεωρεί ανήθικο και τι όχι:

«Χωρίς να θέλω να κάνω την αγία, δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου ανήθικη, παρόλο που έχω ζήσει και ζω όπως γουστάρω. Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση από οικονομικό συμφέρον, δεν έκανα ποτέ σχέση με εργοδότη μου, δεν μπήκα ποτέ ανάμεσα σε παντρεμένο ζευγάρι για να το χωρίσω. Για μένα, αυτά είναι ανηθικότητες. Όχι το να είσαι με ένα νεότερο σου άντρα επειδή το θέλετε και οι δυο χωρίς να βλάπτετε κάποιον από το περιβάλλον σας».
  • Ειδα την πρεμιερα του «Μες την Καλή Χαρά»:
«Είδα λίγο την πρεμιέρα, αλλά επειδή είχα ξενυχτήσει την Παρασκευή, την είδα από τη 1 και μετά. Μου φάνηκε σαν να βλέπω μια καινούργια εκπομπή. Μου άρεσε πάρα πολύ το σκηνικό τους, το βρήκα εντυπωσιακό. Επίσης, για την Κατερίνα Καραβάτου έχω δηλώσει πολλές φορές πως έχω πολύ καλή γνώμη για εκείνη». Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πάντως… ούτε λέξη δεν έβγαλε η Ναταλία.
  • Μιλώντας για την περσινή χρονιά, λέει πως απλά δεν υπάρχει για εκείνη:
«Για μένα υπάρχει μόνο παρόν και μέλλον. Έτσι κι αλλιώς έχω την τάση να μη μένω με τη δυσάρεστη εικόνα των πραγμάτων και τις κακές αναμνήσεις. Κρατάω τα καλά, και όλα τ΄άλλα τα κάνω delete και προχωράω μπροστά».
  • Όσο για τις σχέσεις με μικρότερους άνδρες που την «χρεώνουν» συνεχώς;
«Οι περισσότερες σχέσεις μου, ήταν με συνομήλικους ή μεγαλύτερους άνδρες. Στη φαντασίωση των blogs, είμαι η γυναίκα που παίρνει το λυκόπουλο από το χέρι, από την κατασκήνωση. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί τους κάνω τόσο μεγάλο κλικ όταν δεν είμαι το μοναδικό cougar στην ελληνική πραγματικότητα!»
Για να καταλήξει, πως στη σχέση της με τον νεαρό ηθοποιό Μάνο Ιωάννου, «είμαι πολύ καλά».
Hello

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια