Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η σεξουαλικότητα μέσα από την χειρομαντεία

Τα χέρια μας αποκαλύπτουν το sex appeal μας
Σε παλαιότερα άρθρα είχαμε ξεκλειδώσει την αρχαία τέχνη της χειρομαντείας με ένα διασκεδαστικό οδηγό, όπου ανακαλύψαμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά από τις εξοχές στις παλάμες, τις φάλαγγες των δαχτύλων, καθώς και τα σχήματα των χεριών. Η ανάγνωση των χεριών μπορεί να προβλέψει διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας του ατόμου, συμπεριλαμβανομένης και της σεξουαλικής συμπεριφοράς του.

Ας πάρουμε για παράδειγμα ότι κάποιος βρίσκεται έξω, σε ραντεβού με μια γυναίκα.Όλοι γνωρίζουμε πόσο άβολα νιώθουμε στις πρώτες στιγμές της γνωριμίας, ψάχνοντας να βρούμε κρυμμένα σημάδια που θα μας δώσουν να καταλάβουμε περισσότερα για τον χαρακτήρα του άλλου και - γιατί όχι;- για την σεξουαλικότητά του. Κακά τα ψέματα, είναι πρωτεύον θέμα για να προχωρήσει μια σχέση. Αλλά τι θα λέγατε αν ξέρατε κάποια βασικά και, πριν «πάρετε» το χέρι μιας γυναίκας, το διαβάσετε πρώτα!
Το πρώτο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να εξεταστεί είναι ο αντίχειρας. Πιο συγκεκριμένα, εξετάζουμε τα κορυφαία και μεσαία τμήματα του αντίχειρα. Να έχετε κατά νου, ότι το άνω τμήμα αντιπροσωπεύει την «θέληση» και το μεσαίο τμήμα αποτελεί την «λογική». Εάν το άνω τμήμα είναι μεγαλύτερο από το μεσαίο τμήμα, τότε έχουμε να κάνουμε με μια ισχυρογνώμονα γυναίκα. Της αρέσει να έχει τον έλεγχο και, τελικά, να παίρνει όλες τις αποφάσεις. Αυτό μπορεί να είναι δελεαστικό σε μια κρεβατοκάμαρα, αλλά στην καθημερινότητα μπορεί να γίνει απογοητευτικό και ίσως χρειαστεί να δώσετε περισσότερα απ' ό, τι θα θέλατε.

Εν τω μεταξύ, αν το μεσαίο τμήμα του αντίχειρα είναι μεγαλύτερο, τότε θα έχουμε να κάνουμε με ένα πρόσωπο που ελέγχεται από τη λογική. Ενώ η λογική της μπορεί να είναι υγιής, η προθυμία της να αναλάβει ριψοκίνδυνα πράγματα μπορεί να λείπει. Αυτό που εκείνη αποκαλεί παράλογο και ανόητο, για εσάς μπορεί να είναι διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό, όποτε προχωρήστε με προσοχή.

Αφού έχετε διερευνήσει την «θέληση» και την «λογική», θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα χέρια της. Ενώ υπάρχουν διάφορες ταξινομήσεις των δαχτύλων, για λόγους απλότητας, ας τα ξεχωρίσουμε σε δύο κατηγορίες: στα στρογγυλά και στα τετράγωνα. Αν έχει στρογγυλό σχήμα χεριών, τότε έχουμε να κάνουμε με μια ονειροπόλα. Εκτιμά την ομορφιά, ζει για την στιγμή και είναι πιθανό να αναζητά κάποιον που να μοιράζεται τα ιδανικά της.
Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο σχήμα δαχτύλου είναι μια σαφής ένδειξη πρακτικότητας. Αφήστε τον προγραμματισμό και τα σχέδια πάνω της και έχετε κατά νου ότι οι ρομαντικές συναντήσεις σας πιθανόν να είναι λίγο ήπιες.

Το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι η αίσθηση του χεριού. Στην περίπτωση αυτή, θα συζητήσουμε δύο ταξινομήσεις: το μαλακό και το τραχύ. Τα μαλακά χέρια της, υποδεικνύουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια λάτρη της τέχνης. Ενώ εσείς μπορεί να σκέπτεστε δείπνο και μια ταινία για ένα ωραίο ραντεβού, αυτή είναι πιο πιθανό να εντυπωσιαστεί με μια βόλτα σε ένα όμορφο μουσείο ή μια γκαλερί. Με αυτή την γυναίκα ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο δημιουργικοί.

Αν ανακαλύψετε ότι διαθέτει τραχιά χέρια θα πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή γιατί έχετε να κάνετε με μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα. Επιπλέον, μπορεί να μην διαθέτει τακτ και η ειλικρίνεια της μπορεί να είναι λίγο αφοπλιστική.

Μέσα από την χειρομαντεία, μπορούμε επίσης να ανακαλύψουμε εάν κάποιος άνδρας αντιμετωπίζει ένα σεξουαλικό πρόβλημα! Τι ωραίο να το ξέρεις από το πρώτο ραντεβού αλήθεια!

Καταρχάς το παραμορφωμένο μικρό δάχτυλο δείχνει πρόβλημα στο σεξ. Καθώς επίσης και όταν το μικρό του δαχτυλάκι δεν φθάνει επάνω από τη δεύτερη φάλαγγα του παράμεσου. Επιπρόσθετα, αν υπάρχουν πολλές γραμμές που κόβουν την γραμμή του γάμου, στο όρος του Ερμή, πάλι δείχνει πρόβλημα.
Έτσι, τώρα που έχετε μερικές απλές οδηγίες, βάλτε τες σε δοκιμή. Μην κουράζετε το επόμενο ραντεβού σας με ατέλειωτες συζητήσεις για την προσωπική σας ζωή.

Αντ' αυτού δώστε έμφαση στα χέρια του/της και προετοιμάστε τον εαυτό σας για μια πιο αποκαλυπτική εμπειρία.
www.astrology

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια