Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αξιοποιήσετε την καλοκαιρινή πασμίνα σας

Η πασμίνα είναι μαλακή, όμορφη και κομψή, έστω και αν πρόκειται για ένα απλό κομμάτι υφάσματος.
Το θετικό της στοιχείο: Είναι τόσο ευέλικτη, που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις με πολλούς τρόπους και με άφθονη φαντασία.
Δες διαφορετικές χρήσεις της:

Οι κλασικές
• Για να προσθέσεις χρώμα και λάμψη σε ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο ντύσιμο, ακόμα και στο καθημερινό σου τζιν: Σμαραγδί, τιρκουάζ, φούξια, μπορείς να παίξεις με όλα τα έντονα χρώματα.
• Αν νιώσεις τη βραδινή αύρα της θάλασσας, μια ελαφριά πασμίνα στους ώμους σου είναι ό,τι πρέπει, σε αντίθεση με το σακάκι ή τη ζακέτα που μπορεί να αποδειχτούν ζεστά και άβολα για την περίσταση.

Οι πρακτικές
• Κρυώνεις από το υπερβολικό κλιματιστικό του λεωφορείου, του αυτοκινήτου, του αεροπλάνου; Γιατί να μείνεις καρτερικά παγωμένη, όταν μπορείς να ρίξεις στους ώμους σου την όμορφη, μαλακή πασμίνα σου;
• Όταν θέλεις να καλύψεις τη γυμνή σου πλάτη για να ακουμπήσεις σε έναν δημόσιο χώρο (π.χ. κάθισμα, παγκάκι) αμφίβολης καθαρότητας. Ή ακόμα να την κάνεις μαξιλάρι για να ακουμπήσεις το κεφάλι σου όταν βρίσκεσαι σε ένα μέσο μαζικής μεταφοράς.

Οι ευφάνταστες
• Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις αντί για ψάθα ή πετσέτα σε μια ξαφνική απογευματινή εξόρμηση στην παραλία ή σε ένα αυτοσχέδιο πικ-νικ της στιγμής.
• Τύλιξε με αυτή – αντί για χαρτί περιτυλίγματος – ένα όμορφο, έκτακτο δώρο προς μια αγαπημένη σου φίλη. Αμέσως το ένα δώρο γίνονται δύο!
Golden Magazine 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια