Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο Λάμπης Λιβιεράτος

Να δώσει τέλος στη ζωή του επιχείρησε πριν από λίγες ημέρες ο Λάμπης Λιβιεράτος.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής νοσηλευόταν εδώ και πέντε ημέρες στην Καρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από υπερβολική κατανάλωση χαπιών, όπως....

αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso.
Ο Λάμπης Λιβιεράτος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η απόπειρα αυτοκτονίας που έγινε, σύμφωνα με την εφημερίδα, την περασμένη Κυριακή, συνδέεται άμεσα με την κατάθλιψη που είχε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος, πριν από ένα χρόνο, είχε επισκεφτεί αυτοβούλως ψυχιατρική κλινική προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από τους ειδικούς.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμινγκ", μετά από υπερβολική κατανάλωση χαπιών. Το πρωί της Τετάρτης, έπειτα από τέσσερις μέρες συνεχούς νοσηλείας, διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ μια μέρα μετά, έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
To διαζύγιο και ο θάνατος του αδερφού του
Η ριζική αλλαγή στην ζωή του Λάμπη Λιβιεράτου ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, μετά το διαζύγιό του με την πρώην σύζυγό του, Εύη Αδάμ και τις οικονομικές δυσκολίες που προέκυψαν από την επιχείρηση του (το μπαρ "LAvMI") στην Αγία Παρασκευή. Σχεδόν ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα τον Ιούλιο 2012, ο αδερφός του αυτοκτονεί.
Συγγενείς και φίλοι στέκονται στο πλευρό του, ελπίζοντας πως ο αγαπημένος τους Λάμπης θα μπορέσει και πάλι να σταθεί στα πόδια του.
Εφημερίδα Espresso

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια