Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παρέλαση αστέρων στο Glee

Ακόμη ένα λόγο έχουν οι φαν της πολυβραβευμένης σειράς "Glee" ώστε να συντονιστούν στη συχνότητα τουAlpha για τον δεύτερο κύκλο της: τη συμμετοχή ορισμένων από τους πιο λαμπερούς σταρ της αμερικανικής μουσικής και κινηματογραφικής σκηνής:

Η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμφανίζονται στον δεύτερο κύκλο του "Glee" που κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Τετάρτη 28/8 στις 10 μ.μ., ενώ στους επόμενους κύκλους θα εμφανιστούν και οι Κέιτ Χάντσον, Ρίκι Μάρτιν, Γκλόρια Εστέφαν, Έλεν Μίρεν, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Λίντσεϊ Λόχαν.
Το "Glee", που στην Ελλάδα σημειώνει ασθενικές τηλεθεάσεις, παγκοσμίως έχει εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ έχει σαρώσει στις Χρυσές Σφαίρες, στα βραβεία Εμμυ και Grammy. Πρόκειται για μια παραγωγή που συνδυάζει το χιούμορ και την ενασχόληση με θέματα όπως σεξ, σχέσεις, σεξουαλικότητα, ομοφυλοφιλία, εφηβική εγκυμοσύνη και κοινωνική αποδοχή, με προσεγμένη μουσική και διασκευές τραγουδιών των Μαντόνα, Λέιντι Γκάγκα, Μάικλ Τζάκσον, Εϊμι Γουάνχαους και Ριάνα.
Ο γνωστός δημιουργός του "Nip/Tuck"και του "American Horror Story", Ράιαν Μέρφι, μας οδηγεί σε μια μικρή πόλη του Οχάιο όπου ένας χαρισματικός καθηγητής Ισπανικών, ο Γουίλ Σούστερ, φτιάχνει μια ιδιαίτερη χορωδία. Μέλη της είναι κάθε λογής  "(L)oosers" του λυκείου, που όμως θα κάνουν τα πάντα για να λάμψουν σαν rockstars. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα μέλη μπορούν και να πάρουν μέρος στον ετήσιο μουσικό διαγωνισμό σχολείων της Αμερικής. Όλα και όλοι όμως λειτουργούν εναντίον τους: από τις  κοινωνικές διαφορές των ίδιων των παιδιών μέχρι την αυταρχική γυμνάστρια των cheerieaders, που έχει θέσει σκοπό της ζωής της να κάνει τα πάντα για να διαλύσει τη χορωδία.
Δεν ξέρεις ποιον να ξεχωρίσεις από τους χαρακτήρες της σειράς. Τον υπεύθυνο της χορωδίας Γουίλ, την ψυχαναγκαστική σχολική σύμβουλο Έμμα, την αυταρχική γυμνάστρια της ομάδας Cheerios, τη Σου, ή κάποιον από τους μαθητές, όπως η Κουίν που μένει έγκυος, η λίγο αφελής ξανθιά Μπρίτανι, η γκέι Σαντάνα, ο παραπληγικός Άρτι, η Ρέιτσελ που ονειρεύεται να κάνει καριέρα στο Μπρόντγουεϊ και ο πρόσφατα αδικοχαμένος αρχηγός της ομάδας ράγκμπι Φιν (Κόρι Μοντέιθ), η γεματούλα μαύρη ντίβα Μερσέντες.
Γκέι, στρέιτ, υπέρβαροι ή αδύνατοι, όλοι έχουν θέση στην ομάδα Glee. Η ουσία είναι να κυνηγάς το όνειρό σου κι όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν.
Ρούλα Καρακούση.
,

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια