Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε την πρώην ερωμένη του!

Στο εκτελεστικό απόσπασμα οδηγήθηκε πρώην σύντροφος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, επειδή φέρεται να έχει συμμετάσχει σε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου.
Σύμφωνα με όσα αναδημοσιεύει ο βρετανικός Independent από νοτιοκορεατικά μέσα η πρώην σύντροφος του....

Κιμ Γιονγκ Ουν (μουσικός το επάγγελμα) συνελήφθη στις 17 Αυγούστου με άλλους 12 συναδέλφους της οι οποίοι εργάζονταν στην ορχήστρα UnHasu Orchestra.

H Χιον Σονγκ -γολ συνελήφθη επειδή, κατά το δημοσίευμα νοτιοκορεάτικης εφημερίδας, κινηματογραφούσε μαζί με τους συναδέλφους της τους εαυτούς τους να κάνουν σεξ.

Το οπτικό υλικό το αναπαρήγαγαν σε κόπιες τις οποίες πωλούσαν.
Η νεαρή γυναίκα και οι υπόλοιποι μουσικοί εκτελέστηκαν δημοσία θέα σε μία πλατεία, δια πυροβολισμού.
Κατά τις πληροφορίες της νοτιοκορεατικής εφημερίδας, η εκτελεσθείσα είχε γνωριστεί με τον μετέπειτα ηγέτη της χώρας προ δεκαετίας.

Είχαν επίσημο δεσμό για αρκετό καιρό ώσπου ο πατέρας του Ουν, ο πρώην ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ιλ, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για αυτή τη σχέση.
Ο Ουν, μετά το χωρισμό του από τη Σονγκ Γολ, παντρεύτηκε μια γυναίκα από την ίδια ορχήστρα. Ορισμένες φήμες που επικαλείται η νοτιοκορεατική εφημερίδα, ήθελαν το ζευγάρι να εξακολουθεί να διατηρεί παράνομο δεσμό ακόμα και μετά το γάμο του νεαρού ηγέτη.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια