Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

To 2o Λύκειο Ηλιούπολης

Οι μαθητές του 2ου Λυκείου Ηλιούπολης Αττικής με αφορμή τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ιστορικού Ντοκιμαντέρ, πραγματοποίησαν μία 10λεπτη ταινία μικρού μήκους με θέμα: "Ένα εφηβικό βλέμμα στη Δικτατορία 1967-1974.
Στο μαθητικό αυτό διαγωνισμό έλαβαν μέρος....

146 σχολεία από όλη την Ελλάδα, 8 σχολεία από την Κύπρο και 1 των Βρυξελλών.
Με αφορμή τη βράβευσης του 2ου Λυκείου για το ντοκιμαντέρ, ο Δήμος Ηλιούπολης πραγματοποίησε τιμητική εκδήλωση προς τιμή τους.
Παρουσία πλήθος κόσμου έγινε η παρουσίαση της διαδικασίας παραγωγής του βραβευμένου ιστορικού ντοκιμαντέρ από την υπεύθυνη-συντονίστρια-εκπαιδευτικό κυρία Χ.Βιδαλάκη και τους μαθητές της ομάδας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην όλη εκδήλωση ήταν η παρουσίαση των αφηγητών που με τις αναμνήσεις τους έδωσαν πλήθος πληροφορίες για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ.
Μεταξύ αυτών ήταν ο κος Δημήτρης Παπαχρήστος, συγγραφέας, εκφωνητής ραδιοφωνικού σταθμού Πολυτεχνείου, η κα Ελένη Πριοβόλου, συγγραφέας, ο σύζηγος της, κας Ελένη Γκολέμα πολική κρατούμενος και η εκπρόσωπος της Ελληνικής Τράπεζας Αναμνήσεων.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της κινηματογραφικής ομάδας του 2ου Λυκείου και στο Δήμος Ηλιούπολης για τη οργάνωση της εκδήλωσης.
 .

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια