Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Naxos: A World to Experience

 Στη Νάξο θα ανακαλύψεις ολόκληρο τον κόσμο!
Θετικές εντυπώσεις έχει αποσπάσει το νέο διαφημιστικό σποτ για τη Νάξο, με τίτλο "Όλος ο κόσμος σε ένα νησί", με πρωταγωνιστή το Λευτέρη Ελευθερίου.
Πίσω από την ευφάνταστη διαφήμιση βρίσκεται ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, που θέλησαν με αυτό να δείξουν ότι η Νάξος είναι μια μικρογραφία του κόσμου και ότι προσφέρει στους επισκέπτες ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψυχαγωγίας και διασκέδασης.
Όπως θέλει να φανεί μέσα από το βίντεο, στο νησί αυτό μπορεί κάποιος να συναντήσει και να ζήσει… τα πάντα, πέρα από τα όρια της φαντασίας του.
Οτιδήποτε απρόσμενο, παράξενο ή ακόμα και ακατόρθωτο για τον υπόλοιπο κόσμο, για τη Νάξο είναι πιθανό, λογικό και πραγματοποιήσιμο.
Ο αντιδήμαρχος τουρισμού Δημήτρης Λιανός δήλωσε: "Ένας ολόκληρος κόσμος εμπειριών σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στη Νάξο.
Ως ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Ελλάδας, η Νάξος προσφέρει στους επισκέπτες της μια ποικιλία από δραστηριότητες και πράγματα που μπορούν να δουν, να κάνουν και να μάθουν, όλο το χρόνο.  
Θέλουμε να εμπνεύσουμε έτσι τον ταξιδιώτη που αναζητά το κάτι περισσότερο: την περιπέτεια, την ιστορία, τον πολιτισμό, το μυστήριο και το στοιχείο της έκπληξης".

Δείτε το βίντεο με το διαφημιστικό σποτ εδώ:
Φ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια