Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ρ. Κορομηλά: Έχω στήσει καριέρες με αλχημείες

«Το lifestyle το παίζω στα δάχτυλα, αλλά προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ. Έχω στήσει καριέρες με αλχημείες και ειδύλλια για άλλους, απίστευτα! Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για πάρα πολλούς και σε όλους τους χώρους. Αστέρια λαμπερά πια και χαίρομαι για αυτούς. Πάντα βέβαια για ανθρώπους που.... 

διέκρινα ότι άξιζε να τους βοηθήσεις. Εκτός από το ταλέντο, χρειάζονται και τα παρελκόμενα. Καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί το σύστημα», είπε η Ρούλα Κορομηλά στην τελευταία της συνέντευξη!

Ξεκίνησε την καριέρα της στην ΕΡΤ και διέγραψε μια λαμπερή καριέρα σε μια «χρυσή εποχή» για την τηλεόραση: «Αδιαμφισβήτητα υπήρξα τυχερή που έζησα την εποχή αυτή. Τα στελέχη των καναλιών επένδυαν σε μένα γιατί γνώριζαν ότι η αλήθεια της ψυχής μου ''πουλούσε''».

Δεν θα μπορούσε όμως και να μην αναφερθεί στο κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης, αφού από εκεί ξεκίνησε: «Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι είναι ένα άκρως δυσάρεστο γεγονός! Το να χάνει οποιοσδήποτε εργαζόμενος, σε οποιονδήποτε χώρο, τη δουλειά του από τη μια στιγμή στην άλλη και χωρίς κάποια ορατή προοπτική σε αυτή την κρίσιμη εποχή είναι κάτι άγριο… θεωρώ επιεικώς άκομψο τον τρόπο κλεισίματος. Οι εργαζόμενοι δεν φέρουν καμία ευθύνη  για την κακοδιαχείρηση και τις λανθασμένες επιλογές.»

Όσο για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου και τη συμμετοχή του στην εκπομπή της εκείνη είπε:
«Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Σίμος Κεδίκογλου, πριν συνεργαστούμε ήταν παρουσιαστής ειδήσεων στο CNN και ήδη πολυσυζητημένος δημοσιογράφος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήταν χαρά μου, λοιπόν, που αποδέχτηκε την πρόταση να είμαστε μαζί. Άλλωστε είχε αυτόνομη ενότητα, αναδεικνύοντας κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Από τη συνεργασία μας, και ήταν ήδη καταξιωμένος, με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα η σεμνότητα, η ευγένεια και ο επαγγελματισμός του».
Reallife

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια