Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα καλά, τα κουλά και τα πρόστυχα του Ιούνη 2013

Άστρα να πάνε! Οι προβλέψεις του Ιουνίου μ’ ένα χαμόγελο!

Τα… άστρα (να πάνε) και οι προβλέψεις του Ιούνη είναι εδώ! Το μενού αυτού του μηνού έχει απ’ όλα! Καλά, κουλά και… πρόστυχα! Ο Γιώργος Ματσάγγος δεν αφήνει τίποτε όρθιο! Αρπάζει από τα μαλλιά τον Δία που πάει να την κάνει για Καρκίνο μεριά, πιάνει από τα μουστάκια τον Αγάθωνα και από τις τιράντες την Πανσέληνο στον Αιγόκερω! Όλα τα έχουν τα καλά, τα κουλά και πρόστυχα και οι πιο τρελές προβλέψεις του μήνα!!:

ΚΡΙΟΣ
Τα καλά: Βρίσκεσαι σε εξαιρετική φόρμα (sugar free είναι;) όσον αφορά στα επαγγελματικά, οπότε είναι σίγουρο ότι θ' αρπάξεις από το μαλλί τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη δουλειά, γιατί, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι, μπροστά έχει η ευκαιρία την κοτσίδα κι από πίσω σκέτη κουρούπα. Φρόντισε πάντως να μην ξοδεύεις άσκοπα τον ιδρώτα σου και πέταξε από την καμπούρα σου ευθύνες και βάρη, που αφ' ενός μεν δεν σου ανήκουν, αφ' ετέρου στο τέλος θα την πάθεις τη μετατόπιση του σπονδύλου. Στο κάτω-κάτω, εσύ φημίζεσαι για ξύπνιο παιδί, οπότε τι τα θες τα βάρη της αλληνής;

Τα κουλά: Απ' όλα έχει αυτό το μήνα ο μπαξές, και κουλά επίσης. Το κακό με σένα είναι ότι θα σε πιάσει πάλι το κριαριλίκι (από το Κριός: επίρρημα), και θα τα θες όλα δικά σου, όπως οικονομική επιτυχία, κοινωνική καταξίωση, την έκτη θέση στη Γιουροβίζιον, προσωπική ευτυχία και κανένα αγά να σου κάνει αέρα. Αυτό το τελευταίο δεν είναι και τόσο chic, αφού είναι γνωστό ότι δεν ζούμε πλέον στα σαράγια και οι αγάδες δεν κάνουν πια αέρα, αλλά άλλα πράματα! Και μια και το 'φερε η κουβέντα (και διόλου εμείς) για τα άλλα πράματα, ας πάμε κατευθείαν στα...

…πρόστυχα: Αν και τίποτα δεν εγγυάται (και ιδίως η Πανσέληνος στις 23 που προκύπτει στον Αιγόκερω) ότι θα περάσεις χάρμα, πάντως από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιούνη και μετά το φλερτ μπαίνει δυναμικά στη ζωή σου και κάνει φασαρία για να το προσέξουμε. Το καλό που σου θέλουν όμως (τα άστρα) είναι να αποφύγεις την έπαρση, που σε δέρνει τελευταία και να εφαρμόσεις την τακτική του ευρώ: να αντέξεις στις πιέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα καλά: Καλά, ε! Το νέο σου λούκ, δεν το συζητώ καν. Αγάθωνας έχεις γίνει τελευταία. Κάτι ο Δίας, κάτι η Αφροδίτη, ήρθε και έδεσε το image και έγινε πιο γκλάμουρ, πιο χλιδέ (κατά τα γαλλικά). Σ' αυτό, βέβαια, συντελείς και συ που, ως γνήσιος Ταύρος και παιδί της Αφροδίτης (Aphrodite' s child) συγχρόνως, δεν μασάς γενικώς από κουλαμάρες. Να λοιπόν που ήρθε το πέρας του χρόνου να αλλάξει ο καιρός, να φιλήσει κι ο φτωχός. Ο Ιούνιος, φέρνει μαζί του ένα κατιτίς, που έτσι και το πάρεις χαμπάρι, σε βλέπω να ταμάς και να δέρνεις, που λέγανε κι οι αρχαίοι.

Τα κουλά: Ο Κρόνος φάτσα-κάρτα στο ζώδιό σου δεν είναι ό,τι καλύτερο έχει να αντιμετωπίσει κανείς, αλλά εδώ σε θέλω, Μελπομένη μου, στα δύσκολα. Τα δύσκολα, λοιπόν, έχουν να κάνουν με τη δουλειά και τους ανεπρόκοπους τους συνεταίρους και τους συνεργάτες που σου κάθονται ως η Μέρκελ στον καβάλο. Προσπάθησε να τη συνηθίσεις την κατάσταση γιατί το στριμόκωλο θα ψιλοσυνεχιστεί, οπότε και να μην συγχύζεσαι άδικα με τους διάφορους ηλίθιους. Να θυμάσαι πάντα ότι τα πρώτα χίλια χρόνια (να ζήσεις, μάνα μου) είναι τα πιο δύσκολα. Μετά, θες δεν θες συνηθίζεις.

Και τα πρόστυχα: Όλο αυτόν τον υπέροχο μήνα Ιούνιο η Αφροδίτη θα 'ναι στον Καρκίνο, που για σένα σημαίνει σεξ και ταξίδι συγχρόνως. Μήπως θα σε πάνε πουθενά πηδώντας; Αν το καλοσκεφτείς, έχει κι αυτό τις χαρές του, γιατί θα γνωρίσεις κόσμο και ξένες χώρες συγχρόνως. Όπου και να 'σαι, όποιος και να' σαι, στείλε καμιά καρτ-ποστάλ!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα καλά: Χρόνια πολλά, να μας ζήσεις άντε και του χρόνου τριπλός (το διπλός το έχεις σιγουράκι), καλός πολίτης (Κέιν), τρανσεξουέλ, και ό,τι τέλος πάντων τραβάει το μέσα σου. Ο Ιούνης είναι ο μήνας, που συνήθως σβήνεις τα κεράκια και σε πιάνει ένας παλιμπαιδισμός αγκαζέ με μια αυτοανάλυση, μια ενδοσκόπηση, ένα τι-σου-είναι-ο-άνθρωπος, ένα τίποτα, και άλλα τέτοια ψιλοκαταθλιπτικά. Ο συγκεκριμένος Ιούνης, ωστόσο, έχει κατιτίς το διαφορετικό, αφού οι μετρ και οι στυλίστες -και οι πλανήτες επίσης- επιβάλλουν ένα στιλ πιο οπτιμιστικέ και αισιόδοξο(!). Στο επίκεντρο πάντων ο παράς και ο κουμπαράς, και πώς θα φουσκώσει ο κομπόδεμας. Η όλη φάση θυμίζει κάτι από ξυστό, λαχείο ή κληρονομιά. Ό,τι και να 'ναι -αφού δεν είναι ο μπόγιας ή καμιά τρόικα- καλοδεχούμενο να 'ναι.

Τα κουλά: Ο Άρης (αυτός με την τσουτσούνα) κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου και θα παραμείνει -λέει- μέχρι τον Ιούλιο, έτσι γιατί πολύ σε γουστάρει που είσαι τρελάρα όπως και του λόγου του. Αυτό τώρα δεν είναι αναγκαστικά κουλό, μπορεί και να γίνει όμως, από τη στιγμή που θολώσεις εντελώς και πάθεις την παράκρουση άνευ αποχρώντος λόγου και αιτίας. Α! μην το ξεχάσω. Μια Πανσέληνος που σέρνεται στις 23/6 έχει βάλει στο μάτι το κομπόδεμα, οπότε φυλάξου από βλαμμένες αγορές και ηλίθιες επενδύσεις.

Και τα πρόστυχα: Από προστυχιές, μην περιμένεις και πολλά πράματα, ό,τι έκανες, έκανες, άσε τώρα να φάει και κανένας φτωχούλης του Θεού. Μπορείς πάντως να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου και να αναμείνεις στο κινητό σου για καλύτερες μέρες, που θα 'ρθουν τον Ιούλιο, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και Καίσαρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα καλά: Καλά, δεν σου λέω τίποτα! Τσιγκουνιές και κακομοιριές τέρμα. Κόψε τη γκρίνια και πετάξου στο κοντινότερο εφημερεύον delicatessen. Αγόρασε προσούτα, χαβιάρια και dom perignon του '88. Το πολύ-πολύ να μείνεις με ένα ευρώ για τον υπόλοιπο μήνα. Τι σε νοιάζει όμως, μικρό μου καρκινάκι; Από τις 26/6 και για έναν ολάκερο χρόνο έχεις πια τον Δία κατάδικό σου (κατά-, δικό σου) να τον κάνεις ό,τι γουστάρει η ψυχάρα σου. Ο συγκεκριμένος Ζευς υπόσχεται τα καλύτερα στη δουλειά, αλλά και στον έρωτα, το σεξ, το τζόγο και σε όλα εκείνα πράματα που ομορφαίνουν τη ζωή, όπως το προφιτερόλ από το Παλέτ, το γιαουρτλού του Σάββα –αχ με καμιά δεκαριά κιλά παραπάνω σε βλέπω, Τασούλα μου. Ο Δίας θα φέρει σίγουρα έναν άλλον αέρα στη ζωή σου, κάτι σε τραμουντάνα ένα πράγμα. Για να μην σου πω ότι έτσι και το θελήσεις, ακόμη και έγκυος μπορείς να μείνεις, Βαγγέλη μου, γεια στα μουλάρια σου και να μου κρατήσεις ένα κλώνο για σουβενίρ ντ' Ατέν.

Τα κουλά: Τώρα που σε γλύκανα με τα καλά, δεν γουστάρω να σε ξινίσω με κουλαμάρες, αλλά να, βρε παιδί μου, εκείνη η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 23 τρέχοντος κάτι μου κάνει προς φασαρία, σε καβγά μεριά θα 'λεγα, στο χώρο του σπιτιού και πιο συγκεκριμένα στο χολ, γιατί η κρεβατοκάμαρα, η κουζίνα και η βεράντα θα αναστενάξουν από...

…τα πρόστυχα: Τα οποία θα 'ναι τόσον πρόστυχα που αδυνατούμε να σου τα περιγράψουμε, γιατί δεν είμαστε το «Όλα» έτσι; Το μόνο που θα σε συμβουλέψουμε είναι να προσέχεις, γιατί ανάμεσα στα πρόστυχα κρύβονται και κουλά, οπότε be careful και το ελαστικό στην τσέπη σε πρώτη ζήτηση. ΟΚ;

ΛΕΩΝ
Τα καλά: Α, δεν μπορείς να πεις, όλα κι όλα, εμείς σου το 'χαμε υποσχεθεί πως οι καλύτερες μέρες θε να 'ρθουν από το Ιούνη και μετά. Ως έγκριτοι αστρολόγοι λοιπόν, που τα σεβόμαστε τα πτυχία μας, σου το λέμε και το υπογράφουμε ότι από τις 27 του μηνού και εντεύθεν, τέρμα οι κρύες νύχτες στα ιγκλού της Λαπωνίας. Ώρα λοιπόν ν' αφήσεις χάμω τα καντήλια, να πεις ένα δόξα τω θεώ και εϊβαλλάχ, να πάρεις βαθιά αναπνοή, εκπνοή και να σωριάσεις το κουρελιασμένο σου κορμί στον καναπέ, στο χαλί, σ' ό,τι βρεις εύκαιρο τέλος πάντων. Βέβαια, οι καλύτερες μέρες δεν έρχονται από τη μια μέρα στην άλλη. Εδώ άλλοι περιμένουν δεκαετίες (κάτι μου θυμίζει αυτό, αλλά άσ' το καλύτερα). Οπότε λίγη ακόμη υπομονή, για να ισιώσουν τα παλούκια.

Τα κουλά: Όπως είπαμε, οι γκράντε κουλαμάρες τέρμα, αλλά εδώ σε θέλω μάστορα να κουλαντρίσεις τα καλά με τα κουλά, που βγήκαν τσάρκα αγκαζέ για να σε αποτρελάνουν εντελώς, τον Λέοντα. Έχε λοιπόν το νου σου εκεί γύρω στις 23/6, όπου η γνωστή και κακορίζικη Πανσέληνος μέσα στον Αιγόκερω μπορεί να μην σε επηρεάζει αρνητικά, όσο να 'ναι όμως, μια ψιλοκατάσταση στο ψυχολογικό τη γέρνει, αφού στήνει παγίδες στα μικρά λιονταράκια, που προχωρούν -ως συνήθως- με βρυχηθμούς.

Και τα πρόστυχα: Τώρα αν σου πούμε ότι θα ζήσεις έναν έρωτα όλο τρέλα θα το πιστέψεις; Όχι βέβαια και μπορεί και να 'χεις δίκιο, αν φυσικά τον έχεις ήδη καπαρώσει το σεβντά και δεν βγαίνεις τις νύχτες στους δρόμους για να βρεις την αδελφή ψυχή. Αν όμως είσαι λιοντάρι αστεφάνωτο, ετοιμάσου για τα καλύτερα, ιδιαίτερα μετά τις 27/6, και θα δεις...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα καλά: Έχεις πάθει ένα κατιτίς από την κούραση και λόγω της έλλειψης μιας τάδε ουσιαστικής βελτίωσης στη ζωή σου, δίνεις τη δική σου μάχη για να αποκτήσεις τα ποθητά. Την πράσινη κάρτα και μια θέση στις κατασκηνώσεις της Αγροτικής τράπεζας, για να ζήσεις επιτέλους σαν άνθρωπος κάτω από την τέντα καλοκαιριάτικα. Έζησες τα σκλαβοπάζαρα της ξενιτιάς, έφτυσες και ξαναέφτυσες στον κόρφο σου, έκανες χάλια τη βάτα από το πουκάμισο το θαλασσί, -που μια φορούσα εγώ και μια εσύ- και τώρα ελπίζεις σε καλύτερες μέρες, όπως και οι λαθρομετανάστες επίσης. Τώρα να σου υποσχεθούμε ότι θα πάθεις ξάφνου μια ανανέωση, ένα αναπτέρωμα, δεν θα το κάνουμε ακόμη, γιατί δεν το λένε και τ' άστρα.

Τα κουλά: Δεν θα 'ναι και τόσο κουλά, αν και εφόσον ασκήσεις πιο διακριτικά τις πιέσεις σου, κάνεις τις επιλογές σου και προσέξεις τους συνδυασμούς ανθρώπων και καταστάσεων. Πάει το μπλε με το μουσταρδί; Ουδόλως. Και μάρτυς μου ο Ιβ (Saint Laurent). Εν ολίγοις, πάρε χαμπάρι ότι προκοπή δίχως θυσίες δεν γίνεται, και αποφάσισε, επιτέλους, ότι θα φιλήσεις τις κατουρημένες ποδιές, θες δεν θες. Δες το σαν δημόσιες σχέσεις και παράτα τις γκρίνιες.

Και τα πρόστυχα: Αυτά σε μαράνανε! Εδώ ο κόσμος χάνεται κι ο Πολύχρονης θέλει κοκό. Άσ' το αυτό, ματάκια μου, γι' αργότερα, γιατί πού να τρέχεις με τα ξέκωλα μες τα μνημόνια; Μετά τον Ιούνη κάτι θα γίνει, αλλά δεν στο λέμε μην το γρουσουζέψεις...

ΖΥΓΟΣ
Τα καλά: Ο Δίας κάνει γιούρια στον Καρκίνο στις 26/6, όπου και θα παραμείνει για ένα περίπου χρόνο, αφού γουστάρει το ζουμί του κάβουρα (με ψιλοκομμένο μαϊντανό, ο καλύτερος μεζές). Αυτό το πράγμα τώρα για σένα σημαίνει, όπως λένε οι καθωσπρέπει αστρολόγοι, ότι θα χτυπήσει το δέκατο ηλιακό σου σπίτι (άκου πράματα), και το χώρο εκείνο, που για την αφεντιά σου σημαίνει τη δουλειά και την καριέρα. Χαράς ευαγγέλια, λοιπόν, για τα επαγγελματικά και τα παρελκόμενα, όπου με το σπαθί σου θα κατακτήσεις και άλλες επιτυχίες, να προσέχεις όμως μην σκίσεις κανένα καλσόν.

Τα κουλά: Εδώ είναι το καλσόν που λέγαμε. Και αυτά παθαίνει όποιος παίζει με σπαθιά, όταν δεν ξέρει να κουμαντάρει καν το βελόνι. Στο ένατο σπίτι, που επίσης δεν λέγαμε, θα σουλατσάρει ολάκερο το μήνα ο Άρης, ο οποίος δεν φημίζεται και τόσο για την ψυχραιμία του ως πλανήτης. Όπερ και πάει να πει ότι στο γραφείο το κλίμα κάθε άλλο παρά κουλ θα 'ναι, και καλό θα 'ταν να κρύψετε κάπου τα τραπεζομάχαιρα (έχετε τραπεζομάχαιρα στο γραφείο; Ήμαρτον!). Παρεμπιπτόντως, η φοβερή Πανσέληνος στις 23 σε καλεί να φερθείς ως κύριος (άντε, έστω κυρία, Μπάμπη μου) και να μην ενδώσεις σε προκλήσεις και παρεμφερή. Φρόντισε να το κρατήσεις κλειστό το ρημάδι, ακόμη και με τσιρότο.

Και τα πρόστυχα: Σιγά τα πρόστυχα. Κανένα ψιλομανίκι με το έτερον (το νόμιμο έτερον) και πάλι ευχαριστημένος να 'σαι. Για one night stands και διάφορα τέτοια εξωσχολικά, ουδείς λόγος. Παρηγορήσου, και κάποτε θα κάνει ξαστεριά και για πάρτη σου. Ιούλιο, Αύγουστο θα σε γελάσω και δεν θέλω, ο αστρολάβος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα καλά: Κοιμάσαι κι ονειρεύεσαι ότι βρίσκεσαι σε μια καλύτερη περίοδο της ζωής σου, κάτι σε πιο τριαλαρί τριαλαρό έκδοση, και αρχίζεις να βλέπεις (αφού βγάλεις τις τσίμπλες) τα πράγματα πιο σουρεαλιστίκ και άι-σιχτίρ-όχι-θα-κάτσω-να-σκάσω-φάση. Τα πιο εντερεσάν θα είναι τα πρόστυχα, αλλά και κουλά δεν είναι εντελώς κουλά. Οι πλανήτες αποφάσισαν να σταματήσουν να σε ταλαιπωρούν και αφού είδαν ότι δεν βγαίνει τίποτα, αποφάσισαν να ξεσπάσουν αλλού τα Σ/Μ βίτσια τους.

Τα κουλά: Η μόνη κουλαμάρα της σεζόν, ο Κρόνος, συνεχίζει να φέρνει μια ψιλό-σκατοκατάσταση στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, που λίγο έλειψε να μεταφερθεί στα πλατό της Ανίτας και τη γλύτωσε στο παραπέντε, που 'παθε κράμπα ο floor. Τώρα αν κάποια στιγμή ξυπνήσεις από το στραβό μάγουλο (αυτό με την κρεατοελιά), δεν είναι ανάγκη να το κάνεις ζήτημα, ούτε να τα βάλεις με τον σύντροφό σου, αυτόν τον άγνωστο. Δώσε τόπο στην οργή, για να βγεις κερδισμένος. Κάτι ξέρουμε και εμείς οι Κάλχες (αλλά δεν το λέμε).
Και τα πρόστυχα: Από πρόστυχα, άλλο τίποτις αυτόν τον ανομολόγητο μήνα. Τύφλα να 'χει η Τσιτσιολίνα. Έχεις πέσει με τα μούτρα στο ψητό, και αυτός ο... φόρτος εργασίας μπορεί να σου στενέψει λίγο στις μασχάλες, εάν και εφόσον είσαι φαν του τριολέ και του Ίψεν συγχρόνως. Μην ξεχνάς, ατακτούλη, ότι διπλές και τρίδιπλες σχέσεις μπορεί να βγουν στη φόρα και να γίνει της κουλής ο κάγκελος!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα καλά: Ο Ιούνης δεν είθισται να 'ναι και ο καλυτερότερος των μηνών για λόγου σου, οπότε θα 'ταν καλύτερο να πεταχτείς αμέσως στα κουλά ή στον ψυχαναλυτή. Παρ' όλα αυτά, όλο και κάτι θα τσιμπήσεις σε ερωτικό-σεξουέλ ζητήματα, γιατί για τα άλλα, ούτε τα άστρα ούτε ο Κάλχας αυτοπροσώπως σου εγγυώνται ότι θα πάθεις μια βελτίωση. Ο τζόγος θα 'ναι μια καλή παρηγοριά -ιδιαίτερα αν αποτελεί βίτσιο-, ενώ πολλές χαρές υπόσχονται και τα παιδιά σου (λες να ξεκουμπιστούν επιτέλους από το σπίτι;). Όσο για τα επαγγελματικά και τα συναφή, αν πουλάς χαρτομάντηλα στο μετρό, μια χαρά θα τα πας.

Τα κουλά: Εδώ είναι το ζουμί. Με τον Άρη να κόβει σουλάτσα όλο το μήνα στο εξ απεναντίας στο ζώδιο της δίδυμης, δεν θα το 'χεις σε τίποτα να καρατομήσεις το έτερον ήμισυ για το λεκέ που δεν βγήκε στους 60°, όπως υποσχέθηκε αυτός στην τηλεόραση. Κατά τ' άλλα δεν θα 'χεις παράπονο, αφού και στη δουλειά θα πλακώνεσαι μια και δυο για ψύλλου πήδημα. Άσε που μπορεί να γίνεις ΤV σταρ, αν το παραχέσεις το θέμα και σκοτώσεις την προϊσταμένη για να γελάσουμε. Δεν θες να σκοτώσεις την προϊσταμένη; Δίκιο έχεις, πού να τρέχεις με τους καύσωνες να βρεις το δίκιο σου; Έτσι κι αλλιώς, τα χαμένα δίκια θα βρεθούν μετά το Σεπτέμβρη, που 'ναι και Φθινόπωρο, οπότε καλύτερα.

Και τα πρόστυχα: Από πρόστυχα άλλο τίποτα. Τα πνιγμένα κουνέλια θα φορεθούν πολύ, μαζί με το ανσάμπλ «Επάγγελμα Πόρνη» που δεν λέει πολλά, κάνει όμως τα πάντα. Καταλάβατε ή θέλετε να κάνω και κακά; Α! Μπράβο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα καλά: Με τον Πλούτωνα να γυροφέρνει στο ζώδιό σου και αν δεν σε ήξερα και προσωπικώς, Πόπη μου, θα 'παιρνα όρκο ότι εσύ την είχες στήσει στον σεκιουριτά της Εθνικής προχτές, που το είπε και η τηλεόραση. Πάντως είναι σίγουρο ότι τον τελευταίο καιρό σ' έχει πιάσει μια μανία για το πώς θα ξοδέψεις το χρήμα των άλλων, οπότε το αποτέλεσμα ένα και το αυτό, που έλεγε και ο Στρίνμπεργκ. Εγκλήματα και εγκλήματα. Το σκέφτηκες; Είναι σαν να το έκανες, βρε κουτό, οπότε τι να πει κανείς για τον παρά της αλληνής (που δεν είναι και Τοξότης παρεμπιπτόντως).

Τα κουλά: Από κουλά άλλο τίποτα. Άλλωστε έχεις συνηθίσει πια, αφού έχεις γαϊδουροπετσιάσει. Καταρχήν ο Άρης (αυτός με το βούρδουλα), θα 'ναι ολάκερο τον μήνα στο τομέα της εργασίας σου και όπως λένε οι έγκριτοι αστρολόγοι, ο εργασιακός χώρος δεν σου το συζητώ καν, είναι σαν να μην υπάρχει, ο πύργος της Πίζας είναι σε καλύτερη κατάσταση. Πέρ' από αυτά τα στραβά, θα 'χεις να κάνεις και με μια Πανσέληνο εκεί γύρω στις 23, οπότε παράτα το καλύτερα και άστα να πάνε, μην βγάλεις κιχ, γιατί θα σου βγει σε κακό. Μην ενδώσεις σε καταστάσεις που 'χουν να κάνουν πάλι (ναι!) με τη δουλειά και δες τα πρόστυχα, που 'ναι καλύτερα.

Και τα πρόστυχα: Τα πρόστυχα θα πάνε ακόμη καλύτερα αν μάθεις -επιτέλους- ότι άλλο φρούτο η μπανάνα κι άλλο το κινητό. Τέρμα τα ροζ τηλέφωνα που κοστίζουν. Ώρα να βγάλεις βόλτα την μπανάνα και να την αερίσεις, γιατί έπιασε φύκια. Ο νοών... αυτό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα καλά: Τα καλά είναι ότι τον Ιούλιο ο Άρης ψιλό-ξεκουμπίζεται από τον τομέα «έρως», οπότε και θα πεις δόξα σοι, αλλά σε πληροφορώ ότι ακόμη είναι τυπικά Ιούνιος, οπότε τι να το κάνεις; Ο Ουρανός μέσα από τον Κριό θα φέρει μεγάλη κινητικότητα σε φίλους και παρεμφερή επαγγέλματα -φύγε συ, έλα συ-, ενώ συγχρόνους θα πάθεις και ένα support από Ήλιο και Δία, που θα σου ανορθώσουν το ηθικό, το βυζί και ό,τι τέλος πάντων χρειάζεται μια κάποια ανόρθωση.

Τα κουλά: Κουλόν, πρώτον και καλύτερον, η Πανσέληνος στις 23, που προκύπτει ακάλεστη στον Αιγόκερω και η προαναφερθείσα ανόρθωση πέφτει χαμαί και σπάει τη μούρη της στο παρκέ. Θα χρειαστεί να καταβάλεις μια προσπάθεια - ίσως και κανένα βίντσι(;) για να αποφύγεις την ντεκαντάνς και την τεσσαρακοστή όγδοη υπαρξιακή κρίση, που θα σε ρίξει ταυτόχρονα με μια πούντα, για να μάθεις να κοιμάσαι με τον ποπό έξω από τα σεντόνια. Εδώ χρειάζεται μια τάδε προσοχή, για να μην σε πάρει από κάτω.

Και τα πρόστυχα: Εδώ, σίγουρα θα σε πάρει από κάτω, αλλά θα το ευχαριστηθείς κιόλας. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, μην περιμένεις και πολλά πράματα από sex μεριά. Ό,τι κάνεις, μες στο γραφείο θα το κάνεις και πολύ σου είναι. Κανόνισε μόνο να βρεις από τώρα καμιά γωνιά, τίποτες πολυθρόνες, καρέκλες και καμιά μοκέτα. Απέφυγε τα πρόστυχα με τον διευθυντή κύριο Παπαδόπουλο, αν σε λένε Βρασίδα, και μακριά από τον καφετζή, γιατί η Αννίτα SOS καραδοκεί και δεν αστειεύεται...

ΙΧΘΕΙΣ
Τα καλά: Τον τελευταίο καιρό έχεις πολλές ιδέες, ενώ δεν λείπουν και οι φανταστικές εικόνες που περνάνε από το μυαλό σου με ένα τρόπο φευγαλέο. Εάν αυτό δεν οφείλεται στο νέφος, τους καύσωνες ή τα lexotanil, τότε έχουμε να κάνουμε με μια κατακόρυφη αύξηση της διαισθητικής σου ικανότητας. Το χάρισμα αυτό -που το είχε και η Λάσι- θα σε βοηθήσει πολύ, αφού θα μυρίζεσαι κακοτοπιές και αρνί στο φούρνο από μίλια μακριά. Παράλληλα θα πάθεις τώρα και μια άνοδο του δυναμισμού σου, με αποτέλεσμα να περπατάς και να σκοντάφτεις(;). Δεν θα πέφτεις, όμως, γιατί μπήκε στη ζωή σου ο Δίας!

Τα κουλά: Ο Άρης θα βρίσκεται όλο το μήνα σε τετραγωνάκι με το ζώδιο σου, οπότε μόνο για ανία δεν θα μπορείς να παραπονιέσαι. Το τι κόντρες, το τι κόντρα πλακέδες, γκρίνιες, καβγάδες με συνεργάτες, φίλους, συγγενείς και το σύντροφό σου έχεις να πάθεις, ούτε λέγεται ούτε περιγράφεται, Μπουμπού μου. Σημείωσε, επίσης, ότι τα ατυχήματα θα φορεθούν πολύ τούτο δω τον Ιούνη, οπότε μην γκαζώνεις υπερβολικά την τετράτροχη μαλακία σου, γιατί καραδοκούν και κάτι μάντρες, να με το συμπάθιο. Και ενώ θα συμβαίνουν όλα αυτά τα πανέμορφα, εκεί στις 23/6, πάνω στο καλύτερο, σου κάθεται και μια Πανσέληνος στο σβέρκο, έτσι για να σου γίνουν τα νεύρα ντέφι.

Και τα πρόστυχα: Παρά τη γενική ξηρασία που 'χει πέσει στο περβόλι σου, όλο και καμιά μελιτζάνα θα βρεθεί στο δρόμο σου. Όπως θα κατάλαβες, δηλαδή, καλύτερα τα οπωρολαχανικά, που όταν συνδυαστούν με τα πρόστυχα θα 'χουν μια γεύση μούρλια. Βρες παρηγοριά όπου σε παίρνει (όπως ο Μπάμπης), πρόσεξε όμως τα κερατώματα…

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια