Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αναλαμβάνουν τον Ολυμπιακό Καρεμπέ και Ισά

Ο Κριστιάν Καρεμπέ σε συνεργασία με τον Πιέρ Ισά, θα αναλάβουν το χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού.
Δείτε τι πόστο αναλαμβάνουν...


Νέα σελίδα ξεκινά στον Ολυμπιακό και μπορεί να μην αφορά κάποια μεταγραφή ποδοσφαιριστή, όμως έχει σκοπό την ενίσχυση της ομάδας σε νευραλγικές θέσεις.
Αναφερόμαστε φυσικά στην έλευση του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος θα αναλάβει ένα σημαντικό πόσο στην ομάδα του Πειραιά, έχοντας μαζί του τον Πιέρ Ισά. Τον παλιό άσο του ΟΦΗ.
Συγκεκριμένα, ο Κριστιάν Καρεμπέ, θα αναλάβει τη θέση του Συμβούλου Στρατηγικής και θα ασχολείται με τα θέματα των μεταγραφών καθώς και τους σκάουτινγκ. Μαζί του θα είναι και ο Πιέρ Ισά, ο οποίος θα έχει (σχεδόν) τις ίδιες αρμοδιότητες, αλλά θα είναι υπεύθυνος για ακόμη περισσότερα πράγματα μέσα στου Ρέντη.
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν θα έχει τη δυνατότητα να είναι καθημερινά στην Ελλάδα και γι' αυτό ο Ισά θα είναι υπεύθυνος και θα ενημερώνει τον Καρεμπέ για ό,τι χρειαστεί.
Ο Κριστιάν Καρεμπέ γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 1970 στη Νέα Καληδονία.
Η ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν γεμάτη από όλες τις απόψεις, αγωνιζόμενος ως αμυντικός μέσος.
Τίμησε τη φανέλα σπουδαίων ομάδων, όπως οι Ναντ, Σαμπντόρια, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίντλεσμπρο, Ολυμπιακός, Σερβέτ, Μπαστιά, ενώ κατέκτησε δύο Champions League με τους Μαδριλένους, ένα Euro και ένα Μουντιάλ με τη Γαλλία.
Ο Πιέρ Ισά γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1975, στο Γκέρμιστον της Νοτίου Αφρικής, και στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε δύο ελληνικές ομάδες: τον Ιωνικό και τον ΟΦΗ.
Στην ομάδα της Κρήτης κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2009.
Αγωνιζόταν στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ για μία εξαετία φόρεσε τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την συνεργασία της με τους Κριστιάν Καρεμπε και Πιέρ Ισά.
Ο κ. Καρεμπέ θα αναλάβει τη θέση του Συμβούλου Στρατηγικής (Strategic Advisor) της διοίκησης, για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης.
Ο κ. Ισά θα αναλάβει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director) του συλλόγου.
- H παρουσίαση τους θα γίνει σήμερα στις 15:00 στα γραφεία της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας".
www.axortagos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια