Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Υγιεινό πρωινό και κάψιμο λίπους

Αν βρίσκεται το πρωινό σας βαρετό, σας προτείνουμε μερικές έξυπνες ιδέες για ένα εύγευστο πρωινό, υγιεινό και κατάλληλο για όσες επιθυμούν να κάψουν λίπος και να αποκτήσουν επίπεδη κοιλιά.

Tropical Fruit Smoothie :

Αυτό το δροσερό, αναζωογονητικό smoothie θα σας μεταφέρει από τη πρώτη γουλιά στην Καραϊβική.
Χτυπήστε μάνγκο, ανανά , μπανάνα και φράουλες (όλα κομμένα σε μικρά κομματάκια) στο μπλέντερ μαζί με γιαούρτι εξωτικών φρούτων 2% λιπαρά , λίγο χυμό ανανά και μερικά παγάκια. Προσοχή τα φρούτα σας, πριν τα χτυπήσετε, να γεμίζουν ένα μεγάλο μπολ.
Θερμίδες: 399

Αυγά Φλορεντίν με λιαστή ντομάτα και πέστο
Σε ένα κουταλάκι του γλυκού λαδάκι, σοτάρουμε το σπανάκι, αλατοπιπερώνουμε προσθέτουμε και ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 2 κουταλιές σούπας low fat γιαούρτι και 1κ. γλυκού pesto
Ρίχνουμε το ντρέσσινγκ του γιαουρτιού μέσα στο σπανάκι κι ανακατεύουμε ελαφρά.
Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε νερό με μία κουταλιά ξίδι και λίγο αλάτι. Σπάμε με προσοχή ένα αυγό σε ένα φλυτζάνι και με προσοχή το ρίχνουμε στο βραστό νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Βράζουμε το αυγό γι α2- 3 λεπτά.
Φρυγανίζουμε ένα μαύρο ψωμάκι , βάζουμε επάνω το αυγό και το σπανάκι με το γιαούρτι.
Θερμίδες: 175
Πόριτζ με ξερά φρούτα
Πόριτζ με ξερά φρούτα
Βράστε νερό και 1 1/2 φλυτζάνι 2% λιπαρά γάλα σε ένα κατσαρολάκι, ρίξτε νιφάδες βρώμης και λίγο αλάτι (αν θέλετε) Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε στα 3΄μέχρι οι νιφάδες να αρχίζουν να μαλακώνουν.
Προσθέστε ξερά cranberries, σταφίδες μαύρες και ξανθιές μια ( χούφτα) Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε το ένα λεπτό να τραβήξουν τα ξερά φρούτα.
Σερβίρετε το σε μπολ, πασπαλίστε από πάνω με ψιλοκομμένα καρύδια και 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη stevia
Θερμίδες: 353
 Φριτάτα χαμηλών λιπαρών με καπνιστό σολωμό
Φριτάτα χαμηλών λιπαρών με καπνιστό σολωμό
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 °. Ζεστάνετε ένα μικρό αντικολλητικό ταψάκι για 1 λεπτό.
Χτυπήστε 2 ασπράδια αυγών, νερό και λίγο αλάτι σε ένα μπολ. Ρίξτε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Και μετά αδειάστε το όλο στο ζεστό ταψάκι. Βάλτε 2 φέτες καπνιστού σολωμού από πάνω. Ανακατέψτε για μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Βάλτε το ταψάκι στο φούρνο για 12 -14 λεπτά μέχρι να γίνει σαν πίτα και να ροδίσει, Σερβίρετε το σε ένα πιάτο μαζί με δύο φέτες μαύρο ψωμί του τοστ φρυγανισμένο και απολαύστε το μαζί με ένα φυσικό χυμό.
Θερμίδες: 186
Καλή σας όρεξη και Καλή σας ημέρα!
ΑΡΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια