Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι δείχνει για εσένα το αγαπημένο σου χρώμα

Ποιο χρώμα σου αρέσει & τι δείχνει για εσένα;
"Ξεκλείδωσε" τη χρωματική παλέτα και μάθε τα μυστικά της.
Οι χρωματικές μας προτιμήσεις «ξεκλειδώνουν» στοιχεία της προσωπικότητάς μας.
Μάθε τι αποκαλύπτει το αγαπημένο σου χρώμα για το χαρακτήρα σου και θα εκπλαγείς.

Κάνε την επιλογή - Ποιο χρώμα προτιμάς;
Τι χαρακτήρα δείχνει το αγαπημένο σου χρώμα

* Λευκό
Συμβολίζει την αγνότητα, την αθωότητα, την αφέλεια της παιδικής ηλικίας. Αν είσαι ενήλικας, η προτίμηση που δείχνεις στο λευκό, δείχνει τελειομανία αλλά και μια προσπάθεια να ξαναβρείς την κρυμμένη παιδικότητά σου και τη φρεσκάδα των νιάτων. Μπορεί επίσης να συμβολίζει την επιθυμία σου να ζήσεις απλά και ξέγνοιαστα.

* Κόκκινο
Είναι το χρώμα της δύναμης, της υγείας και της ζωτικότητας. Συνήθως επιλέγεται από παρορμητικούς ανθρώπους ή κάποιους που καταπιέζουν παρορμήσεις. Δείχνει φιλοδοξία, αποφασιστικότητα κι αισιοδοξία. Αν επέλεξες αυτό το χρώμα, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν αντέχεις τη μονοτονία κι έχεις όρεξη για ζωή!

* Καστανό - Καφέ
Είναι συχνά το αγαπημένο χρώμα ανθρώπων που έχουν χτυπηθεί σκληρά από τη ζωή αλλά έχουν ξεπεράσει τα εμπόδια. Δείχνει προσωπικότητα πειθαρχημένη κι ωριμότητα που ήρθε μέσα από διαδικασίες. Το καφέ σε γενικές γραμμές δείχνει αντοχή, υπομονή και σταθερότητα.

* Ροζ
Το χρώμα αυτό εμπεριέχει πιο ήπιες ιδιότητες του κόκκινου. Συμβολίζει την αγάπη και τη στοργή. Οι γυναίκες που προτιμούν το ροζ ζητούν την αγάπη και την ασφάλεια στη ζωή τους.

* Πορτοκαλί
Είναι το χρώμα της πολυτέλειας και της απόλαυσης. Αν πρόκειται για το αγαπημένο σου, πιθανότατα λατρεύεις την καλή και κοσμική ζωή. Άτομα που προτιμούν αυτό το χρώμα, τείνουν να είναι δημοφιλή κι εγκάρδια αλλά παράλληλα άστατα κι αναποφάσιστα. Σε γενικές γραμμές το πορτοκαλί είναι το χρώμα της νεολαίας, της δύναμης, της τόλμης, της περιέργειας και της ανησυχίας.

* Κίτρινο
Το χρώμα της ευτυχίας, της σοφίας και τη φαντασίας είναι το κίτρινο αφού επι το πλείστον επιλέγεται από περιπετειώδη άτομα, που ψάχνουν για καινοτομία και την αυτο-ικανοποίηση. Αντικατοπτρίζει συνήθως έντονη προσωπικότητα, αίσθηση του χιούμορ και επιχειρηματικές ικανότητες. Είναι το χρώμα της πνευματικότητας και της ελευθερίας της σκέψης και της δράσης. κάτι που πολλές φορές οδηγεί στην αποφυγή ευθυνών.

* Πράσινο
Είναι το χρώμα της αρμονίας και της ισορροπίας. Συμβολίζει την ελπίδα, την ανανέωση και την ειρήνη, και συνήθως επιλέγεται από ευγενικά, εκλεπτισμένα κι αξιόπιστα άτομα που αγαπούν την ηρεμία.

* Μπλε
Είναι το χρώμα της ηρεμίας και της συμπόνοιας, της ενδοσκόπησης και του καθήκοντος. Δείχνει σταθερό χαρακτήρα, ευαισθησία κι αυτοέλεγχο αλλά κι αδιαλλαξία και καχυποψία.

* Τιρκουάζ
Αν διάλεξες αυτό το χρώμα μάλλον η φαντασία σου δεν έχει όρια.

* Λιλά
Σου αρέσει οτιδήποτε εκλεπτυσμένο. Γοητεύεις με την παρουσία και το στυλ σου και αρέσκεσαι σε ότι έχει να κάνει με τέχνη και πολιτισμό.

* Μωβ
Το χρώμα αυτό δείχνει ευαισθησία και πνευματικότητα σε συνδυασμό με ευέξαπτο χαρακτήρα. Ο σαρκασμός είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά ατόμων που το επιλέγουν, κάτι που συχνά οδηγεί σε παρεξηγήσεις.

* Γκρι
Το χρώμα της προσοχής και του συμβιβασμού. Οι λάτρεις του γκρι ζητούν την ηρεμία, είναι εργασιομανείς κι απεχθάνονται τα σκαμπανεβάσματα.

* Μαύρο
Σου αρέσει να εντυπωσιάζεις χωρίς όμως να κάνεις επίδειξη. Θέλεις να δώσεις μια αίσθηση μυστηρίου αλλά επίσης η επιλογή αυτή αντικατοπτρίζει καταστολή επιθυμιών.
www.womenonly.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια