Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γέννησε η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου άλλαξε για πάντα τη ζωή της Τζίνας Τσαλικιάν, μητέρας του αδικοχαμένου 15χρονου μαθητή. Τώρα όμως η άτυχη μητέρα γυρνά σελίδα στη ζωή της και προσπαθεί να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία.
Στον τραγικό θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και μετά στο Γολγοθά της κυρίας Τσαλικιάν στάθηκε.....

ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος της οικογένειας στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη.
Η κα Τσαλικιάν και ο κ. Κωνσταντίνου ανέπτυξαν μια σχέση η οποία σιγά σιγά μετατράπηκε σε ερωτικό δεσμό, τον οποίο κατάφεραν τόσα χρόνια να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση αυτή ολοκληρώθηκε πριν από πέντε ημέρες, όταν η κυρία Τσαλικιάν έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον καθηγητή.
Το ζευγάρι δεν ήθελε να προκαλέσει και κρατούσε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους. Είναι χαρακτηριστικό πως τη σχέση της κυρίας Τσαλικιάν με τον κ. Κωνσταντίνου γνώριζαν μόνο μερικοί φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι βρέθηκαν στο μαιευτήριο για να τους συγχαρούν.
Η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία και παράλληλα με την ανατροφή του μωρού της ετοιμάζεται να συγγράψει και το βιβλίο της, το οποίο θα περιέχει λεπτομέρειες για τη ζωή του 15χρονου Αλέξη αλλά και τη μοιραία εκείνη νύχτα, που τον έχασε.
fimes

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια