Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το ερωτικό τρίγωνο που συγκλονίζει

Από αριστερά η Μάνια αγκαλιά με την αδερφή της Φαίη Μπλαχά. 
Δεξιά ο 25χρονος μποξέρ Βαγγέλης Στεφανάκης
Το έγκλημα πάθους που συγκλονίζει το τελευταίο διάστημα την Ελλάδα έχει να κάνει με το ερωτικό τρίγωνο των δύο αδερφών Μάνια και Φαίη Μπλαχά με τον 25χρονο μποξέρ Βαγγέλη Στεφανάκη. Σύμφωνα με την απολογία του δράστη, στην προσπάθειά του να....

δικαιολογήσει την άγρια επίθεση του στην φίλη του Φαίη τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου που την έστειλε στο θάνατο, υποστηρίζει πως ήταν το αντικείμενο πόθου μεταξύ της επίσημης φίλης του και της μεγαλύτερης και παντρεμένης αδερφής της Μάνια.
Ερωτικό ΤρίγωνοΣυγκλονισμένη η κοινή γνώμη στο άκουσμα της ιστορίας των αδερφών Μάνια και Φαίη αλλά και του δράστη Βαγγέλη Στεφανάκη. Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος σε μια βραδινή του έξοδο γνωρίζει και ερωτεύεται το θύμα Φαίη. Για τους κολλητούς του ο έρωτας αυτός ήταν παράφορος και θυελλώδης ενώ το ζευγάρι περνούσε αρκετό χρόνο μαζί. Όλα καλά μέχρι που στη σχέση του ζευγαριού μπαίνει σφήνα η μεγαλύτερη αδερφή της Φαίης η Μάνια. Ο δράστης με την Μάνια τελικά προσάπτουν ερωτική σχέση η οποία σύμφωνα με την απολογία του Βαγγέλη Στεφανάκη είχε διάρκεια μόνο δέκα ημερών. «Μια μέρα αποκάλυψα στη Φαίη ότι είχα ερωτική επαφή με την αδελφή της, ξέκοψα από τη Μάνια και ξεκαθάρισα τη θέση μου. Τα ξαναφτιάξαμε με τη Φαίη η οποία με συγχώρησε», λέει χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Στεφανάκης στην απολογία του. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο η μεγαλύτερη αδερφή της φίλης του από την αρχή του έβαζε λόγια για εκείνη, πως δεν είναι «καλό κορίτσι» και πως πηγαίνει με παντρεμένους.
Το μοιραίο ΒράδυΤο τι ακριβώς έγινε εκείνο το μοιραίο βράδυ τις 6ης Απριλίου κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Στην απολογία του Στεφανάκης υποστηρίζει πως καυγάδισαν μέσα στο αμάξι και τις έριξε ένα σκαμπίλι και χτύπησε η άτυχη κοπέλα στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Η αδερφή της και πρώην ερωμένη του δράστη υποστηρίζει πως βρήκε την Φαίη σοβαρά τραυματισμένη σε ένα χαντάκι λίγο πιο έξω από το σπίτι της στην Νέα Μάκρη. «Το βράδυ της 5ης Απριλίου είχα πάει για ποτό με τη Φαίη στο μαγαζί που δουλεύει και ήμασταν αγκαλιασμένοι και αγαπημένοι. Την άφησα στο σπίτι της γύρω στα μεσάνυχτα. Η αδερφή της Μάνια μου τηλεφώνησε μετά από μερικά λεπτά προτείνοντάς μου να πάμε σε ένα πάρτι. Μετά την άρνησή μου να πάω στο πάρτι, μου είπε να προσέχω με τη Φαίη γιατί πηγαίνει με τους φίλους μου. Τότε πήρα την Φαίη και της είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσουμε γιατί έχω μάθει άσχημα πράγματα γι’ αυτήν», περιγράφει ο 25χρόνος μποξέρ στους ανακριτές και προσθέτει «Με πήρε η Φαίη οργισμένη στις 3.20 τα ξημερώματα από το σταθερό του σπιτιού της βρίζοντάς με και μου είπε να πάω να την πάρω από το σπίτι της με το αυτοκίνητό μου για να εξηγηθούμε. Πράγματι πήγα και μου ζήτησε εξηγήσεις γιατί τη χώρισα. Άρχισε να με χτυπάει και να μου λέει ότι θα κάνει ό,τι γουστάρει γιατί εγώ είχα σχέση με την αδερφή της. Τότε εγώ της έδωσα ένα δυνατό σκαμπίλι και τη χτύπησα με τη βάση της παλάμης μου στην περιοχή της του αριστερού ματιού και μηνιγγίου. Μετά το χτύπημα έπεσε κάτω και χτύπησε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου στο πίσω μέρος του κεφαλιού της ούρλιαξε και έμεινε αναίσθητη. Σοκαρίστηκα. Στο σημείο δεν υπήρχαν μάρτυρες,  την έβαλα στο αυτοκίνητό μου και πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω. Στο νοσοκομείο φτάσαμε στις 4 και μισή. Εκεί ήμουν πολύ χάλια και μας ζήτησαν να έρθει ένας συγγενής της παθούσας. Τηλεφώνησα στη Μάνια, η οποία και ήρθε. Της είπα την αλήθεια που σας ανέφερα πριν. Η Μάνια μου είπε να μην πω σε κανένα ότι είχα ερωτικές σχέσεις μαζί της, ότι θα πάει η ίδια στην Αστυνομία και να κάτω με τη Φαίη στο νοσοκομείο…».


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια