Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι μαγιό να πάρω ανάλογα με το σωματότυπό μου

Πριν επενδύσεις στην πιο must αγορά του καλοκαιριού, σιγουρέψου ότι επέλεξες το κατάλληλο κομμάτι που θα αναδείξει το σώμα σου!: 
Αν έχεις καμπύλες…
Το σκεπτικό ότι το ολόσωμο μαγιό μπορεί να καλύψει τις καμπύλες και την κοιλίτσα είναι...Λάθος!! Αντιθέτως τονίζει κάθε ατέλεια, και ταιριάζει σε γυναίκες με πολύ ισορροπημένες αναλογίες. Αν έχεις λοιπόν καμπύλες, τόνισέ τες με το σωστό τρόπο! Πόνταρε σε pin-up στυλ μαγιό με ψηλόμεσο σλιπ που θα κάνει την μέση σου πρωταγωνιστή των καλοκαιρινών σου εμφανίσεων!

Αν δεν έχεις πλούσιο μπούστο…
Δώσε σημασία στο πάνω μέρος του μπικίνι σου! Φρόντισε να έχει ενίσχυση ή βολάν που δίνουν την αίσθηση ότι είσαι προικισμένη από τη φύση.

Αν έχεις πλούσιο μπούστο…
Είσαι από τις τυχερές! Πρόσεχε όμως μην υπερβάλεις αγοράζοντας μαγιό με έξτρα ενίσχυση και έντονα χρώματα και σχέδια, και μετατρέψεις το προσόν σου σε ελάττωμα! Το κλασσικό μπικίνι-τριγωνάκι είναι ιδανικό για το στήθος σου. Περισσότερη προσοχή πρέπει να δώσεις στο κάτω μέρος του μαγιό σου. Ισορρόπησε τους γοφούς με το στήθος σου, επιλέγοντας ένα Brazilian μαγιό, ή μαγιό με κορδονάκι στα πλάγια, με έντονα prints, βολάν, φλούο χρώμα.

Αν έχεις κοντά πόδια και πιο μακρύ κορμό…
Τόνισε τον κορμό σου! Πόνταρε σε έντονο bikini top, σε ζωηρές αποχρώσεις, με εκκεντρικά prints και φρόντισε το κάτω μέρος του μαγιό να είναι ένα σκουρόχρωμο κλασσικό σλιπ που δεν τραβάει τα βλέμματα.

Αν έχεις αθλητικό σωματότυπο…
Σου ταιριάζουν τα περισσότερα στυλ μαγιό. Από το ολόσωμο, μέχρι το μικροσκοπικό μπικίνι με έντονα χρώματα θα δείξουν ιδανικά πάνω σου. Για να δημιουργήσεις την αίσθηση ότι έχεις παραπάνω καμπύλες, επένδυσε σε πλεκτό μπικίνι που είναι και super trendy αλλά θα σου χαρίσει και έξτρα όγκο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια