Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Make up ανανεώνει το δέρμα σας ενώ κοιμάστε!

Πολλές είναι οι γυναίκες που ειδικά τις πρώτες φορές που περνούν το βράδυ στο σπίτι του συντρόφου τους αναγκάζονται να κοιμηθούν φορώντας το make up επειδή ανησυχούν για την εμφάνιση τους και για το πώς θα δείχνουν το πρωί όταν....

ξυπνήσουν, με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν το δέρμα τους.

Ωστόσο, απ’ ό, τι φαίνεται, οι απανταχού γυναίκες δεν θα πρέπει να ανησυχούν πλέον για κάτι
τέτοιο καθώς εταιρεία καλλυντικών εφηύρε ένα make up που όχι μόνο δεν κάνει κακό στο δέρμα αλλά αντιθέτως συμβάλλει στην ανανέωση του.

Το προϊόν, όπως ήταν αναμενόμενο έχει ήδη γίνει ανάρπαστο καθώς πολλές γυναίκες σπεύδουν να το αγοράσουν.

Από δημοσκόπηση που έγινε σε 1000 γυναίκες, προέκυψε ότι τα δύο τρίτα αυτών διστάζουν να αποχωριστούν το make up τους όταν κοιμούνται με το σύντροφο τους ενώ το 16% δηλώνουν ότι δε νιώθουν καθόλου γοητευτικές χωρίς αυτό.

Το ένα τέταρτο των γυναικών μάλιστα δεν διστάζουν να κοιμηθούν χωρίς να ξεβάψουν το πρόσωπο τους αν και γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι καθόλου καλό για το δέρμα τους.

Το make-up, που πωλείται στα καταστήματα της Βρετανίας στην τιμή των 45 λιρών, τοποθετείται με ένα πινέλο και κυκλοφορεί σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις.
Οι εταιρεία που το κατασκεύασε ισχυρίζεται ότι το προϊόν διατηρείται ανέπαφο στο πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και το κυριότερο, δεν αφήνει σημάδια στο μαξιλάρι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια