Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πρακτορείο έψαχνε μοντέλα έξω από κλινική για νευρική ανορεξία

Οργή και φρίκη προκαλεί ένα πρακτορείο μοντέλων στη Σουηδία και συγκεκριμένα στη Στοκχόλμη που ψάχνει να βρει μοντέλα σε κέντρο θεραπείας για άτομα που πάσχουν από νευρική ανορεξία!
Σύμφωνα με μαρτυρίες....

κοπέλες που έβγαιναν από εκεί, προσέγγιζε ένα σουηδικό πρακτορείο μοντέλων, αναζητώντας επίδοξα μανεκέν...
«Βρίσκονταν έξω από το κτίριο και περίμεναν τις νεαρές κοπέλες που έβγαιναν για περίπατο», εξήγησε η διευθύντρια του δημόσιου νοσοκομείου, Άννα-Μαρία αφ Σάντεμπεργκ, μιλώντας στο σουηδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TT.

Σύμφωνα με την ίδια, μία από τις κοπέλες με την οποία ήρθε σε επαφή το πρακτορείο ήταν τόσο αδύνατη που αναγκαζόταν να μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο!!!

Η κυρία Σάντεμπεργκ τόνισε ότι δεν είχαν κανένα ηθικό φραγμό... Ωστόσο, η διευθύντρια δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του πρακτορείου.

Τα γεγονότα αυτά συνέβησαν πριν από πολλούς μήνες και το νοσοκομείο άλλαξε έκτοτε το ωρολόγιο πρόγραμμά του, ώστε να μη γνωρίζουν το πρόγραμμα των κοριτσιών.

Ο διευθυντής του πρακτορείου Elite Model Management της Στοκχόλμης, Φρέντο Καζέμι, κατήγγειλε επίσης τις μεθόδους αυτές.
«Είναι απεχθές και αντίκειται σε κάθε έννοια ηθικής. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο μεγάλο, σοβαρό πρακτορείο, που να δουλεύει κατ' αυτόν τον τρόπο», διαβεβαίωσε.

Το Κέντρο της Στοκχόλμης για τις Διατροφικές Διαταραχές είναι το μεγαλύτερο του είδους του στη Σουηδία.
Φιλοξενεί 1.700 ασθενείς, κυρίως νεαρά κορίτσια αλλά και πολλά αγόρια και ενηλίκους. Ορισμένοι από τους ασθενείς νοσηλεύονται ενώ άλλοι προσέρχονται μόνο στα εξωτερικά ιατρεία κατά τη διάρκεια της ημέρας.ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια