Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα σχέδια για το σπίτι του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Καθώς ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ετοιμάζονται για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, το βασιλικό ζευγάρι έχει αρχίσει να πραγματοποιεί μία σειρά από αλλαγές στην έπαυλη που πρόκειται να μετακομίσουν σύντομα.
Υψηλόβαθμα στελέχη του παλατιού έχουν ήδη σχεδιάσει τις....

αλλαγές που θέλουν να πραγματοποιήσουν στην έπαυλη Anmer Hall, την οποία η Βασίλισσα Ελισάβετ λέγεται ότι θα δωρίσει στον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.
Σύμφωνα λοιπόν με τα σχέδια, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως “σημαντικές αναπτύξεις” στα βασιλικά έγγραφα, το οικόπεδο πρόκειται να αποκτήσει ένα ξεχωριστό σπίτι, στο οποίο θα στεγάζεται η προσωπική φρουρά του βασιλικού ζευγαριού.
Ακόμα, προκειμένου να έχουν τη μέγιστη δυνατή απομόνωση και προσωπική ζωή, τα σχέδια περιλαμβάνουν την καλλιέργεια κληματαριάς, καθώς και πολλών δέντρων περιμετρικά της έκτασης.
Ο δημόσιος δρόμος που οδηγεί σε μία κοντινή εκκλησία θα μετατραπεί σε ιδιωτικό, ενώ θα δημιουργηθεί ένας νέος δρόμος, που θα οδηγεί από και προς την έπαυλη.
Τέλος, σημαντικές θα είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν γύρω από το σπίτι, καθώς και στους χώρους του, αφού το μεγάλο γκαράζ του θα τροποποιηθεί, έτσι ώστε να στεγάζει δωμάτιο εξοπλισμού, ενώ θα γίνουν μετατροπές στον κήπο, προκειμένου να υπάρχει περισσότερος χώρος για πάρκινγκ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια