Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πρωταπριλιάτικα ζώδια!

Πρωταπριλιά April Fool's Day astrology ζώδια
Όλα τα ζώδια κατά καιρούς λένε τα ψεματάκια τους, άλλοτε μικρότερα και άλλοτε μεγαλύτερα. Υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέσαι αν ο σύντροφός σου, οι φίλοι σου και τα κοντινά σου πρόσωπα σου λένε ψέματα; Προσπαθείς να καταλάβεις αν σου λένε όλη την αλήθεια ή προσπαθούν να σου «θολώσουν τα νερά»; Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε όλους τους λόγους που μπορεί να σου πει ψέματα, αλλά και τις ενδείξεις που θα σε βοηθήσουν να προστατεύσεις τον εαυτό σου από την απάτη!
ΚΡΙΟΣ
21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Το Κριάρι είναι ένας ντόμπρος και ξεκάθαρος άνθρωπος, που θα πει την ωμή αλήθεια έστω και αν ξέρει ότι θα πονέσει. Παρόλα αυτά ακόμα και ο Κριός έχει τις στιγμές αδυναμίας του, που θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να πει μικρά και αθώα ψεματάκια για να καλύψει τον εαυτό του. Επειδή είναι ένας άνθρωπος που θέλει να νιώθει ελευθερία και ανεξαρτησία, αρκετά συχνά μπορεί να προφασισθεί κάποιες ψεύτικες δικαιολογίες, για να αποφύγει ένα ανεπιθύμητο ραντεβού, επειδή έχει κάνει άλλα σχέδια για την ημέρα του. Άλλες πάλι στιγμές θα πει κάποια ψεματάκια, για να μην αναγνωρίσει τα λάθη ή τις αποτυχίες του.

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα: Η συμπεριφορά του γίνεται αρκετά αμυντική αλλά και απότομη. Προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή από το φλέγον ζήτημα (που ξέρει ότι λέει ψέματα). Το ψέμα του θα το διακρίνεις από την επιθετική συμπεριφορά που θα εκδηλώσει, στην προσπάθειά του να υπερασπίσει τον εαυτό του.

ΤΑΥΡΟΣ
21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η ειλικρίνεια είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του σταθερού και έμπιστου Ταύρου, που μισεί το ψέμα και προσπαθεί όσο μπορεί να το αποφεύγει. Ωστόσο ακόμα και ο Ταύρος αν βρεθεί σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση ή πιεστεί, τότε θα πει κάποια μικρά ψέματα για να καλύψει τον εαυτό του. Η ζήλια που μπορεί να νιώσει στην ερωτική του ζωή, μπορεί κάποιες στιγμές να τον αναγκάσει να πει κάποια ψέματα για να προφυλαχτεί. Άλλες πάλι φορές θα βρει μία ψεύτικη δικαιολογία, για να αποφύγει μία δραστηριότητα που τον βγάζει από το πρόγραμμα ή τις συνήθειές του. Είναι πολύ πιθανό αν βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση να πει ψέματα για την οικονομική του κατάσταση ή για κάποια αγορά που μπορεί να έκανε (πχ να πει ψέματα ότι ένα προϊόν που αγόρασε κόστισε λιγότερο ή περισσότερο). Επειδή είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει μεγάλη ισχυρογνωμοσύνη, κάποιες στιγμές αναγκάζεται να λέει κάποια ψέματα για να πείθει τους συνομιλητές του για τις απόψεις του. Θα προσπαθήσει πάντα όμως τα ψέματα που θα πει, να μην βλάψουν τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα: Είναι λιγομίλητος, δεν κοιτάζει στα μάτια και η ψυχολογική του διάθεση βρίσκεται στα down της. Κρατάει μουτράκια και δεν μπορείς να καταλάβεις τι έχει, τι σκέφτεται και ποιος φταίει!

ΔΙΔΥΜΟΣ
21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Το ταλέντο που έχει στην επικοινωνία και ιδιαίτερα στον προφορικό λόγο, η επιπολαιότητά του και η ανώριμη κατά καιρούς συμπεριφορά του , ωθούν τον Δίδυμο να λεει αρκετά συχνά ψεματάκια. Ο σκοπός του δεν είναι να κοροϊδέψει τα αγαπημένα του πρόσωπα, όμως παρασύρεται από τον αυθορμητισμό του και λέει λόγια, ψεματάκια ή κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις, που μετά από λίγο μετανιώνει ή και ξεχνάει! Δίνει πολλές υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει και στην συνέχεια βγαίνει εκτεθειμένος ότι λέει ψέματα, γιατί δεν τις τήρησε. Μπορεί να σου έταξε ότι σήμερα θα πάτε σινεμά και να εξαφανιστεί χωρίς ειδοποίηση και να βγει με τα φιλαράκια του. Μπορεί να σου δώσει το λόγο του ότι δεν θα μαρτυρήσει κάτι που του εμπιστεύτηκες και στην πορεία να μάθεις ότι το συζήτησε δεξιά και αριστερά. Μπορεί τη μία μέρα να σου τάζει τον ουρανό και τ' άστρα και την άλλη να εξαφανίζεται ...

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα: Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι, λέει μία παροιμία και στην περίπτωση του Δίδυμου έχει απόλυτο δίκιο. Όταν ακούς έναν Δίδυμο να δίνει μεγάλες υποσχέσεις, να τάζει και να παρασύρεται από τον αυθορμητισμό του, τότε είναι καλύτερα για σένα να μην δένεις σκοινί - κορδόνι όσα σου λέει! Κράτα τα μισά από όσα θα σου πει ...και διατήρησε και τις επιφυλάξεις σου !

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Το τρυφερό και ευαίσθητο Καρκινάκι, δεν θέλει να προδίδει την εμπιστοσύνη των αγαπημένων του προσώπων και ούτε να πληγώνει τα συναισθήματά τους. Συνειδητά θα πει ψέματα σε όποιον τον έχει βλάψει ή δεν του έχει φερθεί σωστά, γιατί δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί εύκολα. Στην καθημερινότητά του θα πει μικρά και αθώα ψεματάκια, για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αγαπημένων του προσώπων. Συγκεκριμένα μπορεί να πει ότι δεν αισθάνεται καλά, για να τρέξεις αμέσως κοντά του ή μπορεί να ζητήσει βοήθεια και υποστήριξη, ενώ δεν την έχει πραγματικά ανάγκη, ώστε να «δοκιμάσει» τα πραγματικά σου συναισθήματα.Ο Καρκίνος θα πει ψέματα για να καλύψει τις ανασφάλειές του και για να πάρει συναισθηματική επιβεβαίωση!

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα: Το Καρκινάκι όταν λέει ψέματα γίνεται υπερβολικό στις συναισθηματικές του εκδηλώσεις. Μπορεί να κλαίει, να φωνάζει, να εκλιπαρεί ή ακόμα και να ζητάει συγχώρεση!

ΛΕΩΝ
23 Ιουλίου - 21 Αυγούστου
Η Λιονταρίσια φύση του, τον κάνει να θέλει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω του. Όταν νιώσει ότι τον έχουν παραμερίσει ή ότι δεν δέχεται πλέον τον θαυμασμό, θα πει διάφορα ψεματάκια για να τονώσει το «εγώ» του. Αρκετές φορές θα υπερβάλει για τα επιτεύγματά του, για την καριέρα του ή ακόμα και για την προσωπική του ζωή και αν είναι απαραίτητο θα πει και τα ψεματάκια του για να δείξει πόσο καλός είναι σε όλα! Επειδή δεν θέλει να παραδέχεται τα λάθη του και θέλει να είναι πάντα πρώτος σε όλα, τα ψέματά του αφορούν πάντα τον εαυτό του και τα λέει για να καλύψει τις αδυναμίες του και να προβάλει τον εαυτό του ακόμα περισσότερο.

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα: Αν ακούσεις το Λιονταράκι να υπερβάλει και να μιλάει διαρκώς για τον εαυτό του ή να συμπεριφέρεται υπεροπτικά, τότε να ξέρεις ότι κάποιο ψεματάκι σου έχει πει! Αν τον αμφισβητήσεις, θα θυμώσει και δεν θα θέλει να συνεχίσει την κουβέντα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
22 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου
Ο Παρθένος θέλει στη ζωή του σχέσεις έμπιστες, που να βασίζονται στην ειλικρίνεια και κατακρίνει το ψέμα. Θα αποφύγει να πει ψέματα, αλλά αν παρασυρθεί από τις καταστάσεις γύρω του και πει κάποιες ανακρίβειες, θα προσπαθήσει να τις καλύψει για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στον εαυτό του αλλά και στους άλλους. Θα προσπαθήσει να καλύψει τα λάθη του λέγοντας μικρά ψεματάκια, γιατί θέλει να είναι σωστός σε όλα. Παρόλο που ασκεί σκληρή κριτική, δυσκολεύεται να την δεχτεί, γι αυτό θα «κουκουλώσει» τα λάθη ή τις παραλείψεις του για να αποφύγει τις υποδείξεις, την κριτική και τα σχόλια. Πιέζει τον εαυτό του να είναι τέλειος και σωστός στα πάντα και όταν δεν τα καταφέρνει, μπλοκάρει, αγχώνεται και βρίσκει διέξοδο στο ψέμα!

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα: Θα τον δεις αγχωμένο, πιεσμένο αλλά και αγανακτισμένο. Θα προσπαθήσει να επιχειρηματολογεί, να δικαιολογείται έστω και αν δεν του έχει ζητηθεί!

ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου
Παρόλο που θέλει να είναι δίκαιος στα πάντα, παρασύρεται αρκετά συχνά σε ψέματα για μπορέσει να ισορροπήσει τις καταστάσεις γύρω του και για να καταφέρει να τα έχει καλά με όλους! Ο Ζυγός θέλει να αποφεύγει τους καβγάδες, να επικρατεί αρμονία στις σχέσεις του και γι αυτό θα πει αρκετά ψέματα, προκειμένου να μην διαταράξει το ήρεμο κλίμα της ζωής και των σχέσεών του. Επειδή έχει την τάση να επηρεάζεται από τις γνώμες των άλλων, θα πει αρκετά ψέματα για να καλύψει τον εαυτό του και για να αποκρύψει την αναποφασιστικότητά του ή ακόμα και τη δειλία του! Δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά διπλωμάτης, έχει τον τρόπο να καλύπτει τα ψέματα του και να αποφεύγει τους μπελάδες!

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα: Είναι δύσκολο να αντιληφθείς τα ψέματα ενός Ζυγού, γιατί έχει ταλέντο στην διπλωματία! Παρόλα αυτά τις περισσότερες φορές που τα λεγόμενά του δεν θα είναι αληθή, θα διαπιστώσεις ότι γίνεται εξαιρετικά αναποφάσιστος, μπλοκάρει συναισθηματικά, γίνεται ασταθής και αγχώνεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου
Το ψέμα είναι μία μορφή εκδίκησης για τον Σκορπιό, που δεν θα διστάσει να πει ακόμα και το πιο σκληρό ψέμα στον άνθρωπο που «έπαιξε» μαζί του ή δεν τον εκτίμησε! Στην ερωτική του ζωή μπορεί να πει κάποια ψέματα στο ταίρι του, ώστε να δοκιμάσει τα συναισθήματά του ή επειδή τον πιάνουν οι ζήλιες του και συμπεριφέρεται παράλογα! Σε γενικές γραμμές προτιμά την ειλικρίνεια και απορρίπτει από τη ζωή του ανθρώπους που αποκρύπτουν την αλήθεια ή κοροϊδεύουν με ψευτιές. Όμως είναι της άποψης πως «οφθαλμός αντί οφθαλμού», γι αυτό λοιπόν αν παίξεις μαζί του ή τον εξαπατήσεις, να ξέρεις ότι θα έχει έτοιμες τις δαγκάνες του για να σε τσιμπήσει, λέγοντάς σου ψέματα που θα πονέσουν!

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα: Τον πείραξες; Τον έκανες να ζηλέψει; Του είπες ψέματα ή τον κορόιδεψες ; Τότε να προετοιμαστείς να ακούσεις από το στόμα του τα πιο πιστευτά ψέματα. Τις περιόδους που λέει ψέματα η συμπεριφορά του γίνεται καχύποπτη, ανιχνευτική, μυστήρια και αρκετά ψυχρή!

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Στη ζωή του αναζητά πάντα την αλήθεια, όμως η επιπολαιότητά του αρκετά συχνά τον οδηγεί στα μονοπάτια του ψέματος. Έχει την τάση να παρασύρεται από τους ανθρώπους γύρω του, να χάνει τον έλεγχο των καταστάσεων και να τα κάνει όλα «σαλάτα» μέσα σε λίγα λεπτά. Γι αυτό το λόγο λοιπόν μπορεί να πει ψέματα, γιατί επηρεάστηκε από τρίτους ή πολύ απλά εξαιτίας της ανωριμότητάς του. Θέλει να νιώθει ελεύθερος, να έχει τις δραστηριότητές του και να μην κάνει ποτέ πρόγραμμα για τίποτα, γι αυτό και μπορεί να πει ψέματα στα κοντινά του πρόσωπα, αν νιώσει ότι πιέζεται. Αν προσπαθήσεις να καταπατήσεις την ελευθερία του, τότε θα σου πει τα πιο μεγάλα ψέματα, προκειμένου να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό της δέσμευσης που τον εγκλωβίζει!

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα: Θα σου μιλήσει με ανακρίβειες, θα είναι ασυνεπής απέναντί σου και η συμπεριφορά του θα γίνει εντελώς επιπόλαιη και αλλόκοτη! Συνήθως όταν λέει ψέματα, το βάζει στα πόδια, κρύβεται και αδιαφορεί για τα πάντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου
Ο Αιγόκερως είναι αξιόπιστος, πειθαρχημένος και απόλυτα λογικός και σπάνια θα πει ψέματα, γιατί πάνω από όλα δεν θέλει να βρεθεί εκτεθειμένος ! Επειδή όμως είναι ένας άνθρωπος που θέτει υψηλούς στόχους στη ζωή του και έχει πολύ μεγάλες φιλοδοξίες, μπορεί να πει κάποια ψέματα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει. Πάνω από όλα για τον Αιγόκερω μετρά η πρόοδος και η εξέλιξή του και δεν έχει μάθει να χάνει. Έστω και αν δεν το εγκρίνει, θα πει ψέματα για να πετύχει κάποιον σκοπό. Αρκετά συχνά μπορεί να πει ψέματα για τα επιτεύγματά του, για να κερδίσει την αναγνώριση, αλλά και την εμπιστοσύνη στους γύρω του.

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα: Θα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά τον Αιγόκερω για να καταλάβεις τα ψέματά του. Τις στιγμές που ψεύδεται για να πετύχει έναν σκοπό, γίνεται πολύ επίμονος , σκληρός, αποφασιστικός, αλλά και διατακτικός. Συνήθως τις στιγμές που προσπαθεί να επιβάλει τα λεγόμενά του ή προσπαθεί να υπερασπίσει με νύχια και με δόντια τον εαυτό του....λέει ψέματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου
Η σκέψη, το μυαλό και τα συναισθήματα του Υδροχόου, βασίζονται στην πρωτοτυπία και είναι πάντα απρόβλεπτα. Οι αντιδράσεις του είναι περίεργες και σίγουρα δεν μπορεί να εμπνεύσει την σταθερότητα. Βιώνει την κάθε στιγμή, χωρίς να σκέφτεται το αύριο, γι αυτό και μπορεί να πει ανακριβή, ψευδή λόγια που θα μετανιώσει. Θα πει λοιπόν ψέματα για να κερδίσει εντυπώσεις, για να βάλει αλατοπίπερο στη ζωή του, για να δημιουργήσει σασπένς, για να ξεφύγει από τα δύσκολα ή και για να αποφύγει ανθρώπους και καταστάσεις. Τη στιγμή που λέει ψέματα, δεν αντιλαμβάνεται ότι μπορεί αν πληγώσει ή να κλονίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων γύρω του!

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα: Αν τον έχεις πιέσει ή του έχεις καταπατήσει την ελευθερία του, να ξέρεις πως το πιο εύκολο για τον Υδροχόο είναι να σου πει ψέματα για να ξεφύγει. Η συμπεριφορά του όταν λέει ψέματα γίνεται απρόβλεπτη, αντιδραστική, νευρική, απόμακρη και ιδιότροπη.

ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Βιώνει το ψέμα σαν να είναι πραγματικότητα, πολύ συχνά μπερδεύεται σε σκέψεις που στηρίζονται στη φαντασία και δεν θέλει να αποδεχτεί την πραγματική αλήθεια. Ο Ιχθύς θα πει ψέματα για να μην χάσει ανθρώπους από κοντά του, για να κερδίσει την αγάπη, την συμπάθεια, το ενδιαφέρον, αλλά και για να νιώσει και ο ίδιος ευχαριστημένος. Δεν θέλει να πληγώνει και να πληγώνεται, γι αυτό και προσπαθεί όσο μπορεί τα ψέματά του να είναι ανώδυνα, πιστευτά και να μην προκαλούν προβλήματα. Παρόλο που θα τύχει να πει ψέματα στα κοντινά του πρόσωπα, αρκετά συχνά θα πει ψέματα και στον ίδιο του τον εαυτό, για να αποφύγει την σκληρή πραγματικότητα και την αλήθεια που πονάει!

Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα: Ο Ιχθύς όταν λέει ψέματα προσπαθεί να συγκινήσει, να δημιουργήσει την λύπηση και παίρνει τη θέση του θύματος! Γίνεται ασαφής στα λόγια του και εξαιρετικά ευαίσθητος!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια