Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

7 τρόποι για να κρατήσεις έναν άνδρα

Η εξεύρεση τρόπων για να κρατήσεις έναν άντρα να ενδιαφέρεται για σένα μπορεί να είναι σκληρό έργο.
Συνήθως οι άνδρες θέλουν τη στιγμιαία ικανοποίηση και είναι δύσκολο να γνωρίζουν ακόμα και οι ίδιοι ακριβώς τι θέλουν από εμάς..
Παρόλα αυτά ρίξε μια ματιά στη λίστα μου.


1. Δείξε ενδιαφέρον για τα πράγματα που του αρέσουν
Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λέγοντας αυτό, μη το κάνετε να φανεί ψεύτικο. Μην προσποιηθείτε ότι τα ξέρετε όλα για το ποδόσφαιρο ή το πώς παίξετε μπάσκετ, αν είστε ανίδεοι. Οι ΑΝΤΡΕΣ αγαπούν να μιλάνε για τα χόμπι τους. Κάντε ερωτήσεις και να προσπαθήστε να μάθετε το παιχνίδι. Θα σας εκτιμήσουν που νοιάζεστε!

2. Επιδείξετε τις ικανότητές σας
Μην ξεχάσετε να δείξετε τις ικανότητές σας ως ένας από τους τρόπους για να κρατήσει τον ενδιαφερόμενο. Ο αγαπημένος σας θέλει να ξέρει και να δει τι έχεις, οπότε δείξτου. Όλοι έχουμε κάποιο είδος ταλέντου, μην μου πεις ότι δεν έχεις!

3. Αίσθηση του Χιούμορ
Οι ΑΝΤΡΕΣ αγαπούν να σου προσφέρουν γέλιο. Αυτό δεν σημαίνει να γελάς με όλα τα αστεία του. Ξέρει ότι δεν είναι πάντα επιτυχημένο το αστείο του. Απλά δείξε ότι έχεις αίσθηση του χιούμορ.
4. Δώστε Υποστήριξη
Ένας ακόμα τρόπος για να κρατήσετε το ενδιαφέρον του είναι να του δείξετε την υποστήριξή σας. Ενθαρρύνετε τον με τους στόχους του… Ο κόσμος πάντα σκέφτεται ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε αυτές που χρειάζονται υποστήριξη, αλλά και άντρες χρειάζονται περισσότερο.

5. Δείξτε όμορφες
Οκ, η εμφάνιση δεν είναι το παν συμφωνώ. Και όλες οι γυναίκες λατρεύουμε να πιάνουμε μια αλογοουρά τα μαλλιά και να φοράμε φόρμες. Αν όμως είσαι πάντα έτσι δεν θα κρατήσεις το ενδιαφέρον του για πολύ…

6. Μείνετε Ανεξάρτητη
Ακριβώς επειδή έχετε φίλο δεν σημαίνει ότι θα χάσετε την υπόλοιπη ζωής σας. Διατηρήστε την ανεξαρτησία σας. Συνεχίστε να βγαίνετε με τους φίλους σας για ποτό και με τους συναδέλφους για καφέ, πιστέψτε με ούτε αυτός θα αφήσει τη ζωή του για σας…

7. Χαλαρώστε
Οι άντρες παρατηρούν αν μια κοπέλα είναι χαλαρή και άνετή. Οι σχέσεις δεν πρέπει να είναι υπό πίεση και δεν χρειάζεται να ασκείτε πίεση πάνω του. Κρατήστε τον ενδιαφερόμενο σε μια κατάσταση ηρεμίας μέσα στη σχέση.

Αυτές ήταν οι δικές μου μικρές συμβουλές. Ποια είναι η γνώμη σας για την λίστα μου; μήπως μου λείπει τίποτα; Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις δικές σας σκέψεις...
e-selida.com

 

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια