Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το δράμα της 23χρονης Φαίης

Απίστευτο το δράμα της 23χρονης Φαίης: Την ξυλοκόπησε ο σύντροφός της μπροστά στην αδερφή της.
Πραγματικά συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την υπόθεση του ξυλοδαρμού της 23χρονης Φαίης Μπάχλα από την Νέα Μάκρη.
Σύμφωνα λοιπόν με....

νεότερες πληροφορίες, ο άνθρωπος ο οποίος κατηγορείται ότι της προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βαθμό κακουργήματος και για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης είναι ο 25χρονος  σύντροφός της!
Επίσης η 23χρονη δέχθηκε επίθεση μπροστά στα μάτια της αδερφής της και του φίλου της, οι οποίοι κατηγορούνται για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.
Και για τους τρεις -τον δράστη, την αδερφή της Φαίης και τον φίλο της- έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Εν τω μεταξύ, ο σύντροφος της Φαίης που κατηγορείται ότι την «μαύρισε» στο ξύλο, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής Μίλα είχε το θράσος να πάει και στο νοσοκομείο για να την επισκεφθεί….
Όμως ακόμα οι δικοί της άνθρωποι δεν ήξεραν πως η αστυνομία τον αναζητούσε.
Οι γονείς της Φαίης είναι συντετριμμένοι ενώ η αδερφή της όπως ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου φίλος των κοριτσίων, είναι καταβεβλημμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.
Επίσης είναι τρομοκρατημένη καθώς ξέρει ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο άνθρωπος που χτύπησε τόσο βαριά την όμορφη Φαίη.
Τέλος σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν "Η ασθενής συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών διασωληνωμένη και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής της.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται συνεχώς από την ιατρική ομάδα η κατάσταση παραμένει άκρως βαρυτάτη και οι ελπίδες είναι ελάχιστες". 
9/4/2013
Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 23χρονης Αθανασίας - Ευθυμίας Μπλαχά στη Νέα Μάκρη έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από την αδελφή της πεσμένη στην άσφαλτο, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, σε άθλια κατάσταση. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό και από εκείνη τη στιγμή νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική.
Η μόνη πληροφορία που γνωρίζουν είναι ότι την Παρασκευή το βράδυ η Φαίη, όπως την φωνάζουν, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι της. Η αστυνομία από την πλευρά της κάνει λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναζητεί τουλάχιστον ένα άτομο για τη δολοφονική επίθεση κατά της κοπέλας.
Η νεαρή κοπέλα χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι σε κανένα δημόσιο νοσοκομείο όμως οι γονείς της αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια