Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στο εξώφυλλο της Vogue η Μισέλ Ομπάμα

Στο εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου της Αμερικάνικης Vogue φιλοξενείται η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, μαζί με μια αποκαλυπτική της συνέντευξη όπου μιλάει για τη σχέση της με τον πρόεδρο Ομπάμα, τις δύο κόρες τους αλλά και τις προτεραιότητές της.
Η Μισέλ Ομπάμα παραδέχεται ότι.....

«το άγχος και οι πιέσεις» είναι τόσο έντονες στον Λευκό Οίκο που προτιμούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους με τις δύο κόρες τους, 14 και 11 ετών.
«Η δουλειά μας είναι, πρώτα απ' όλα, να βεβαιωθούμε ότι η οικογένειά μας είναι ολόκληρη. Ξέρετε, τα παιδιά μας είναι μικρά και μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα. Νομίζω, όμως, ότι ήμασταν και οι δύο πολύ ξεκάθαροι όταν είπαμε ότι η πρώτη προτεραιότητα μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η οικογένειά μας θα μείνει ενωμένη», δήλωσε η κα Ομπάμα σε συνέντευξή της, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύει το Associated Press. Η Vogue θα βγει στα περίπτερα στις 26 Μαρτίου.

Παράλληλα σημείωσε ότι οι περισσότεροι από τους φίλους του ζευγαριού είναι επίσης γονείς, επίσης, και ότι όταν η ίδια και ο πρόεδρος πάνε διακοπές, συνήθως με φίλους ή συγγενείς, φροντίζουν να περιβάλλονται από παιδιά.
Στη συνέντευξη επισημαίνει επίσης ότι τα δύο παιδιά τους παραμένουν πρώτη τους προτεραιότητα: «το 90% των συζητήσεών μας αφορά τα κορίτσια μας».
Η συνέντευξη, που δόθηκε τον Ιανουάριο, λίγο μετά την έναρξη της δεύτερης θητείας του Μπαράκ Ομπάμα, θεωρείται ως μια προσπάθεια να αυξηθεί η δημοτικότητα του Ομπάμα εν μέσω σοβαρών ζητημάτων που διχάζουν την κοινή γνώμη, όπως τη νομοθεσία περί οπλοφορίας, την αναμόρφωση του συστήματος μετανάστευσης, την προσπάθεια μείωσης του ελλείμματος κ.ά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μισέλ Ομπάμα φιλοξενείται στο εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού μόδας. Το ίδιο είχε γίνει και τον Νοέμβριο του 2009.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια