Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χρήστος Γκαρκίνος: Ο Έλληνας που ντύνει το Hollywood

Ονομάζεται Χρήστος Γκαρκίνος, ζει μόνιμα στην Αμερική και έχει καταφέρει να κάνει το όνομά του τόσο γνωστό σε όλες τις κυρίες του Hollywood, αλλά και της showbizώστε να θέλουν να φορέσουν δημιουργίες του.
Τον αποκαλούν «Ρομπέν των Δασών της Μόδας» και έχει φτιάξει μια καριέρα τέτοια ώστε να του....

επιτρέπει να κάνει παρέα με τα μεγαλύτερα αστέρια και όχι μόνο.
Είναι Ροδίτης, περήφανος για την ελληνική του καταγωγή.
Γεννήθηκε στο Μίσιγκαν και όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του, πήρε το πρώτο «βάφτισμα» του στιλ παρακολουθώντας τον πατέρα του να ντύνεται -σχεδόν τελετουργικά- μπροστά στον καθρέφτη.
«Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν αρκετά μικρός, αλλά πριν ακόμα φτάσει στις ΗΠΑ, όταν ήταν νεαρός στην Ελλάδα, είχε πάθος με τον κινηματογράφο. Τώρα που κάνω γυρίσματα για το σόου νιώθω σαν να ζω εγώ το όνειρό του», έχει πει.
Σε μια από τις συνεντεύξεις του αποκάλυψε πως μια φορά που μπήκε στην μπουτίκ του η Ντονατέλα Βερσάτζε την έδιωξε μέσω ενός υπαλλήλου του, λέγοντας ότι έκλειναν, επειδή ήταν ντυμένος με τα χειρότερά του ρούχα!
Η μητέρα του είναι εκείνη που τον κρατάει σε συνεχή επαφή με το ελληνικό στοιχείο.
«Η μητέρα μου λατρεύει να βάζει επάνω της κοσμήματα και όταν την είδα να έχει ένα σωρό χρυσαφικά επάνω της, της είπα: “Μαμά, όπως είπε η Κοκό Σανέλ, πρέπει να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και να αφαιρούμε κάτι από πάνω μας πριν φύγουμε από το σπίτι”. Με κοίταξε με ύφος: “Ποια στην ευχή είναι η Κοκό;”»
Nikos S.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια