Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η ΑΛΛΑΓΗ...ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.....ΖΕΙΣΤΕ ΤΗΝ!

H ολιστική ιατρική μέθοδος απέδειξε ότι μέσω των εργαστηριακών αναλύσεων του αίματος υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια ανάπτυξη νέων ελίκων στο DNA των ανθρώπων.
Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, τροποποιήσεις αλλά και μεταλλάξεις που σύμφωνα με τα λεγόμενα των γενετιστών.....όπου έχουν αρχίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό να πραγματοποιούνται.... ΑΔΕΛΦΙΑ...να ζούμε μια τέτοια επαναστατική αλλαγή.....που παρόλα αυτά....

δεν γνωρίζουμε επακριβώς.....σε τι πραγματικά αλλάζουμε.
Η κάθε ανθρώπινη οντότητα γνωρίζουμε ότι έχει μια διπλή έλικα DNA και εκείνο το οποίο παρατηρούμε να συμβαίνει είναι πως σχηματίζονται και άλλες έλικες. Όπως γνωρίζουμε στην διπλή έλικα υπάρχουν δύο αλυσίδες ή νήματα σε σχήμα σπείρας ....και αναμένουμε την ανάπτυξη των 12 ελίκων. Πρόκειται για μια τέτοια μετάλλαξη/αλλαγή του είδους μας προς κάτι που ακόμα.....μας είναι άγνωστο. Οι γενικότερες αυτές αλλαγές ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί επίσημα....γιατί ή επιστημονική κοινότητα πιστεύει πως αυτό θα τάραζε ίσως τον πληθυσμό. Έτσι ΑΔΕΛΦΙΑ.....παρομοίως αλλάζουν και τα κύτταρα μας. Πρόκειται λοιπόν για μια θετική μετάλλαξη/αλλαγή.....τόσο σωματική.....όσο και νοητική και συγχρόνως συναισθηματική και αυτό μπορεί κατά κάποιο τρόπο να παρεξηγηθεί και να προκαλέσει και κάποιες ανησυχίες.
Από κάποιες έρευνες που έχουν γίνει σε παιδιά πρόκειται ακριβώς για παιδιά που μπορούν να μετακινήσουν διάφορα αντικείμενα μόνο με την σκέψη ή ακόμα μπορούν και να πάρουν ένα ποτήρι νερό κοιτάζοντας το μονάχα...είναι αυτό που λέμε τηλεπαθητικά παιδιά. Με μια πρώτη ματιά νομίζεις πως πρόκειται για υπεράνθρωπους ή κατά κάποιον τρόπο να είναι αγγελικά όντα, αλλά ίσως να μην είναι....έτσι ακριβώς.....! Από τις πρόσφατες έρευνες το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού που γεννήθηκε πριν το 1940....έδειξε ότι δεν είναι ικανό να πραγματοποιήσει αυτή την μετάλλαξη/αλλαγή.....όμως στις επόμενες γενιές....κάτι άρχισε να γίνεται....που μας δίνεται η ικανότητα και η δυνατότητα να σχηματίσουμε μια επιπλέον ΕΛΙΚΑ(ΕΛΙΞς) κατά την διάρκεια της ζωής μας.
Εκείνα τα σημεία που παρουσιάζουν τέτοια αλλαγή....είναι το ανοσοποιητικό και ενδοκρινολογικό μας σύστημα.. Οι πιο παλιοί άνθρωποι που διαλέγουν να αλλάξουν....πρέπει να περάσουν μέσα από πολλές φυσικές αλλαγές. Η Γαία και οι κάτοικοι της όπως πλέον γνωρίζουμε ανεβάζουν ήδη την δόνησή τους και αρκετοί που γεννήθηκαν τώρα τελευταία έχουν ήδη φωτεινά σώματα.. Η πιο εύκολη μορφή αυτής της μετάλλαξης/αλλαγής του DNA μας ΑΔΕΛΦΙΑ....γίνεται μέσω κάποιου ιού. Και γι’ αυτό οι ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ/ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ προσπάθησαν ....με μεταλλαγμένους ιούς....ώστε οι ιοί όπως γνωρίζουμε....επειδή ζουν πάνω σε ένα ζωντανό ιστό, (ονομαζόμενοι ιοί DNA) όπως ακριβώς είναι ο ιός του Epstain Barr και ο ιός Herpes 6.....για να μας δημιουργήσουν ένα επιπλέον μεγάλο πρόβλημα....και γι’ αυτό τον λόγο μας έκαναν τα εμβόλια...Η1Ν1.....και στη συνέχεια....ήταν έτοιμοι με τον Η5Ν1.....να περάσουν και το βιοτσιπς μέσα στο εμβόλιο....για πλήρη παρακολούθηση μέσω δορυφόρου. Ίσως μερικοί να εκπλήσσονται ...πως και ξαφνικά άρχισε αυτή η παγκόσμια αφύπνιση....από 1995 και δώθε δειλά δειλά να αυξάνεται....και να υπάρχει κάποιος έντονος ζήλος για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.....και να υπάρχει μία έντονη κινητικότητα περί της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ καταγωγής μας...και ξαφνικά να αρχίζει να διασπείρεται....και πάλι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ....στο προσκήνιο....που σχεδόν όλα τα άτομα που ζουν αυτό φαινόμενο μετάλλαξης/αλλαγής να νιώθουν μία ζωντάνια μέσα τους και να έχουν έναν νέο τρόπο σκέψης. Μερικές φορές βέβαια....με την αλλαγή αυτή ορισμένοι μπορεί να αισθανθούν μία δυσφορία κάτι σαν να είναι άρρωστοι ή ακόμη και απελπισμένοι....αλλά αυτό όμως ΑΔΕΛΦΙΑ....είναι και το μεγάλο δώρο που μας δόθηκε...δηλα δή....η δυνατότητα να αλλάξουμε την δομή του DNA μας και του ίδιου του σώματος μας .....με μια δομή πιο φωτεινή πιο διαυγή και περισσότερο υγιή...που θα μας επιτρέψει να ζήσουμε και τις επόμενες γενιές.
Η γαλαξιακή περίοδος (ενιαυτός του Πλάτωνος) συν και τη βοήθεια που δεχόμαστε από τις ανώτερες οντότητες ….και συγχρόνως μαζί και ενωμένοι....θα είμαστε ικανοί πλέον να ακούσουμε την εσωτερική φωνή των Ουρανών και μαζί ταυτόχρονα ενωμένοι και συντονισμένοι....θα είμαστε ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ....για τις όποιες αλλαγές που έρχονται...στα επόμενα χρόνια.
Συμπτώματα...αν μπορούσα να τα χαρακτηρίσω έτσι είναι.....ότι με την κυτταρική μετάλλαξη/αλλαγή που ήδη γίνεται..... το κάθε άτομο θα αισθάνεται κάποιες φορές.....σαν να βρίσκεται κάπου αλλού...δηλαδή θα μπορεί να αισθανθεί εξουθενωμένος και αυτό ΑΔΕΛΦΙΑ....γιατί θα γίνει μια ριζική κυτταρική μετάλλαξη/αλλαγή από την στιγμή που θα μετατραπούμε σε νέες υπάρξεις, και θα αισθανθούμε κάπως σαν μωρά που μόλις γεννήθηκαν... και ακόμη μπορεί να αισθανθούμε μία νοητική σύγχυση ή ακριβώς να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε στις καθημερινές μας ασχολίες και δραστηριότητες. Ένα πολύ έντονο συναίσθημα που θα βιώνουμε είναι ότι θα έχουμε πολλούς πόνους και πολλές φορές θα νιώθουμε μία κακοδιαθεσία σε ολόκληρο το σώμα μας...χωρίς ακριβώς καμία εμφανή αιτία. Με λίγα λόγια θα νιώθουμε κάπως....παράξενα. Όλα αυτά τα συμπτώματα είναι προσωρινά και δείχνουν απλά πως συμβαίνουν κάποιες ψυχολογικές αλλαγές. Γι’ αυτό και σας συνιστώ ότι δεν χρειάζεται να πάτε αμέσως στον γιατρό γιατί πολύ εύκολα όπως συνήθως κάνουν....είναι να σας δώσουν μία συνταγογράφηση για κάποιο αντικαταθλιπτικό.....φάρμακο.....γιατί οι γιατροί όπως συνήθως....δεν καταλαβαίνουν το τι ακριβώς συμβαίνει....αλλά από την άλλη μεριά...δίνουν αβέρτα-κουβέρτα...τα φάρμακα....μιας και η μίζα από τις φαρμακοβιομηχανίες....πάει σύννεφο.
Και οφείλεται να ξέρετε ότι σήμερα οι πιο πλούσιες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο...είναι οι φαρμακοβιομηχανίες....όπως σας είχα τονίσει και παλαιότερα...όταν σας ενημέρωνα για τα εμβόλια. Φυσικά το πρόβλημα της συμβατικής ιατρικής είναι....ότι η ιατρική κοινότητα ακόμη και σήμερα...δεν είναι συνηθισμένη για να αντιμετωπίσει.....τα ενεργειακά σώματα.
Το μυστικό είναι......ότι λόγω της αλλαγής αυτής....εκείνο που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος είναι να εμψυχωθεί...αλλά βλέπουμε ότι μόνον αυτό δεν γίνεται....αφού εκφοβίζουν τον κόσμο και κάνουν επίτηδες τον οικονομικό πόλεμο....για πλήρη τρομοκράτηση και θέλουν να διασπείρουν τον φόβο .....ώστε να μειώσουν την ενεργειακή μας συχνότητα που ανεβαίνει.
Άρα το φάρμακο λοιπόν ΑΔΕΛΦΙΑ.....είναι πολύ απλό. ΧΑΜΟΓΕΛΟ. Αφήστε τους....να χτυπιούνται. Ήδη έχουν φάει τα λυσακά τους....με εμάς....τους Έλληνες.....κι αφού μας πίνουν....κάθε μέρα το αίμα...και με την τόση πλύση εγκεφάλου που μας έχουν κάνει μέσα από τις ειδήσεις....απορούν πως αντέχουμε ακόμη....και τώρα συνέχισαν το «βρωμερό» σχέδιο τους και με τους Κύπριους. Δεν σας κάνει εντύπωση....που τα έβαλαν με εμάς....τους ΕΛΛΗΝΕΣ; Τι είμαστε....μία κουκίδα στον παγκόσμιο χάρτη της Γης...αλλά αυτή κουκίδα όμως ΑΔΕΛΦΙΑ....έχει ΣΘΕΝΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ-ΙΣΤΟΡΙΑ...που ακόμη κι ένας ΕΛΛΗΝΑΣ...να μείνει στη Γη....θα βρει τρόπο να τους συντρίψει.....!
Γι’ αυτό σας συνιστώ να απελευθερώσετε τα αρνητικά συμπτώματα. Μερικοί μάλιστα...δεν χάνουν δελτίο ειδήσεων....και μετά παραπονιούνται.....γιατί είναι καταθλιπτικοί και απαισιόδοξοι. Βλέποντας.....το ντοκιμαντέρ με τον Κανάκη...σχετικά με την ACTION….θα έλεγα...ότι θα έπρεπε να πάρουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας....που ο Αφρικάνικος αυτός λαός...ενώ ζει στη φτώχεια και στη μιζέρια...έχει όμως ΧΑΜΟΓΕΛΟ.....!!!....και μπορεί ενεργειακά να πετύχει...περισσότερα από εμάς.....!!!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ....ΑΔΕΛΦΙΑ.....ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. Ο καθένας μας λοιπόν έχει την δύναμη της αυτοθεραπείας. Το κλειδί....ακριβώς βρίσκεται εις το να αναλάβει ο καθείς μας την ευθύνη των πράξεών του και να δράσει από μόνος του. Φυσικά αυτό έχει να κάμει και με την καθημερινή μας ζωή....με το σώμα...ξεκινώντας από την σωστή διατροφή.... με φυτοθεραπεία...και όχι να πλακωνόμαστε στην κρεατοφαγία....!
Οι πρόγονοί μας.....χρησιμοποιούσαν την λέξη : ΙΑΣΙΣ. Εξάλλου το ΙΑΜΑ....με αναγραμματισμό γίνεται ΑΙΜΑ.....και η ίδια η ΙΑΣΗ είναι ταυτόχρονα ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ μαζί. Έτσι αλλάζουμε λοιπόν σωματικά και φυσικά και από Όντα με άνθρακα και 2 δομές του DNA μας.......γινόμαστε Όντα....ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ....με 1024 δομές στο DNA μας, και αυτό γιατί ΑΔΕΛΦΙΑ....οι κρυσταλλικές μας δομές μπορούν να επιβιώσουν σε υψηλά ενεργειακά επίπεδα και διαστάσεις. Έτσι γίνεται μία συγχώνευση των σωμάτων μας με δομές DNA.....όμοιες με αυτές του.....ΣΕΙΡΙΟΥ..... που ομοιάζει με την δική μας δομή, και έτσι έχουμε λιγότερες παρενέργειες. Προσέξτε...δε αλλάζουν ΑΔΕΛΦΙΑ.....σε κρυσταλλική μορφή μονάχα οι άνθρωποι αλλά .......και όλες οι μορφές της ζωής που υπάρχουν πάνω στον πλανήτη ΓΑΙΑ.... ζώα και φυτά ταυτόχρονα. Τίποτα λοιπόν δεν θα πεθάνει....και τίποτα δεν θα χαθεί.....διότι από κοινού.....και όλοι μαζί θα οδεύουμε....προς ένα καινούργιο είδος....Αιθέριας Ύπαρξης.
Στη νέα τούτη κατάσταση....προϋποθέτει εκ μέρους μας....πως πρέπει να αφήσουμε πίσω τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις που είχαμε στην....τρίτη διάσταση. Αυτή λοιπόν η απελευθέρωση μας και η απαγκίστρωση μας.....από κάθε τι παλιό....και αλλάζοντας τις πεποιθήσεις μας.....θα μας επιτρέψει να ζήσουμε την νέα μας ζωή.....που είναι τελείως διαφορετική από αυτή που είχαμε ζήσει έως τώρα. Είναι λοιπόν μία υπέροχη κατάσταση που βιώνουμε πλανητικά....παρότι που υπάρχει τόση αγωνία και φόβος...που μας τον σπέρνουν εσκεμμένως οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ/ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ....για τις όποιες αλλαγές αυτές λοιπόν .....και παρόλο που ακόμη δεν είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι...στη νέα ροή των πραγμάτων....που μας συμβαίνουν....αλλά όμως την βιώνουμε....κανονικά....!
Ψηλά το κεφάλι. ΟΡΘΙΟΣ....μπες στην ροή των γεγονότων.....και ακολούθησε την....μην αντιστέκεσαι καθόλου. Εάν αισθανθείς λίγο κουρασμένος, αναπαύσου και κοιμήσου..... όσο ακριβώς χρειάζεται. Να πίνεις φρέσκο....ύδωρ....για να σε βοηθάει στην αποτοξίνωση...και όχι από μπουκάλια. Αν νιώθεις κάποια ένταση ...πάρε φυτικά βότανα. Κάνε κάποιες μυοχαλαρωτικές ασκήσεις και βγες έξω στην φύση. Αν έχεις κοντά σου κάποιο ενεργειακό ελληνικό μνημείο....πήγαινε εκεί....μία ώρα....και ξέχνα τα...όλα.
Όταν είσαι μόνος διαλογίσου....για ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. Καθάρισε την ΑΥΡΑ σου από κάθε «σκουπίδι».....κάνοντας ζεστά μπάνια με αλατόνερο...μέσα στη μπανιέρα...ή τη θάλασσα. Γενικά....για τα όποια συμπτώματα....κι αν μας συμβούν....εννοώ κάποιας δυσφορίας....δεν πρέπει να μας ανησυχούν....χωρίς αυτό να σημαίνει....ότι αν πάθετε κάποιο έντονο πρόβλημα....ζάλης ή λιποθυμίας....οφείλετε να προσφύγετε αμέσως σε γιατρό...διότι μπορεί να έχετε κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Αγαπήστε ΑΔΕΛΦΙΑ....τον ΕΑΥΤΟ σας και συγχωρείστε τον ειλικρινά....αλλά όμως σεβαστείτε και τα δικαιώματα των άλλων. Για να αποδεχτείτε τον ΕΑΥΤΟ σας.....οφείλετε να κάνετε σωστή κριτική....διαβάζοντας τα παρακάτω....ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.....για να δείτε το ποιος πράγματι είστε. Έχετε....τα κότσια ;
ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
Έπου θεώ (Ακολούθα τον θεό)
Νόμω πείθου ( Να πειθαρχείς στο Νόμο)
Θεούς σέβου (Να σέβεσαι τους θεούς)
Γονείς αίδου (Να σέβεσαι τους γονείς σου)
Ηττώ υπέρ δικαίου (Να καταβάλεσαι για το δίκαιο)
Γνώθι μαθών (Γνώρισε αφού μάθεις)
Ακούσας νόει (Κατανόησε αφού ακούσεις)
Σαυτόν ίσθι (Γνώρισε τον εαυτό σου)
Εστίαν τίμα (Να τιμάς την εστία σου)
Άρχε σεαυτού (Να κυριαρχείς τον εαυτό σου)
Φίλους βοήθε (Να βοηθάς τους φίλους)
Θυμού κράτε (Να συγκρατείς το θυμό σου)
Όρκω μη χρω (Να μην ορκίζεσαι)
Φιλίαν αγάπα(Να αγαπάς τη φιλία)
Παιδείας αντέχου (Να προσηλώνεσαι στην εκπαίδευσή σου)
Σοφίαν ζήτει (Να αναζητάς τη σοφία)
Ψέγε μηδένα (Να μην κατηγορείς κανένα)
Επαίνει αρετήν (Να επαινείς την αρετή)
Πράττε δίκαια (Να πράττεις δίκαια)
Φίλοις ευνόει (Να ευνοείς τους φίλους)
Εχθρούς αμύνου (Να προφυλάσσεσαι από τους εχθρούς)
Ευγένειαν άσκει (Να είσαι ευγενής)
Κακίας απέχου (Να απέχεις από την κακία)
Εύφημος ίσθι (Να έχεις καλή φήμη)
Άκουε πάντα (Να ακούς τα πάντα)
Μηδέν άγαν (Να μην υπερβάλλεις)
Χρόνου φείδου (Να μη σπαταλάς το χρόνο)
Ύβριν μίσει (Να μισείς την ύβρη)
Ικέτας αίδου (Να σέβεσαι τους ικέτες)
Υιούς παίδευε ( Να εκπαιδεύεις τους γιους σου)
Έχων χαρίζου (Όταν έχεις, να χαρίζεις)
Δόλον φοβού (Να φοβάσαι το δόλο)
Ευλόγει πάντας (Να λες καλά λόγια για όλους)
Φιλόσοφος γίνου (Να γίνεις φιλόσοφος)
Όσια κρίνε (Να κρίνεις τα όσια)
Γνους πράττε (Να πράττεις με επίγνωση)
Φόνου απέχου ( Να μη φονεύεις)
Σοφοίς χρω (Να συναναστρέφεσαι με σοφούς)
Ήθος δοκίμαζε (Να επιδοκιμάζεις το ήθος)
Υφορώ μηδένα (Να μην είσαι καχύποπτος)
Τέχνη χρω (Να ασκείς την Τέχνη)
Ευεργεσίας τίμα (Να τιμάς τις ευεργεσίες)
Φθόνει μηδενί (Να μη φθονείς κανένα)
Ελπίδα αίνει ( Να δοξάζεις την ελπίδα)
Διαβολήν μίσει (Να μισείς τη διαβολή)
Δικαίως κτω. (Να αποκτάς δίκαια)
Αγαθούς τίμα ( Να τιμάς τους αγαθούς)
Αισχύνην σέβου ( Να σέβεσαι την εντροπή)
Ευτυχίαν εύχου (Να εύχεσαι ευτυχία)
Εργάσου κτητά (Να κοπιάζεις για πράγματα άξια κτήσης)
Έριν μίσει ( Να μισείς την έριδα)
Όνειδος έχθαιρε (Να εχθρεύεσαι τον χλευασμό)
Γλώσσαν ίσχε (Να συγκρατείς τη γλώσσα σου)
Ύβριν αμύνου (Να προφυλάσσεσαι από την ύβρη)
Κρίνε δίκαια (Να κρίνεις δίκαια)
Λέγε ειδώς (Να λες γνωρίζοντας)
Βίας μη έχου (Να μην έχεις βία)
Ομίλει πράως (Να ομιλείς με πραότητα)
Φιλοφρόνει πάσιν (Να είσαι φιλικός με όλους)
Γλώττης άρχε (Να κυριαρχείς τη γλώσσα σου)
Σεαυτόν ευ ποίει (Να ευεργετείς τον εαυτό σου)
Ευπροσήγορος γίνου ( Να είσαι ευπροσήγορος)
Αποκρίνου εν καιρώ ( Να αποκρίνεσαι στον κατάλληλο καιρό)
Πόνει μετά δικαίου (Να κοπιάζεις δίκαια)
Πράττε αμετανοήτως (Να πράττεις με σιγουριά)
Αμαρτάνων μετανόει (Όταν σφάλλεις, να μετανοείς)
Οφθαλμού κράτει (Να κυριαρχείς των οφθαλμών σου)
Βουλεύου χρήσιμα (Να σκέπτεσαι τα χρήσιμα)
Φιλίαν φύλασσε (Να φυλάττεις τη φιλία)
Ευγνώμων γίνου (Να είσαι ευγνώμων)
Ομόνοιαν δίωκε (Να επιδιώκεις την ομόνοια)
Άρρητα μη λέγε ( Να μην λες τα άρρητα)
Έχθρας διάλυε (Να διαλύεις τις έχθρες)
Γήρας προσδέχου ( Να αποδέχεσαι το γήρας)
Επί ρώμη μη καυχώ (Να μην καυχιέσαι για τη δύναμή σου)
Ευφημίαν άσκει (Να επιδιώκεις καλή φήμη)
Απέχθειαν φεύγε (Να αποφεύγεις την απέχθεια)
Πλούτει δικαίως. (Να πλουτίζεις δίκαια)
Κακίαν μίσει. (Να μισείς την κακία)
Μανθάνων μη κάμνε (Να μην κουράζεσαι να μαθαίνεις)
Ους τρέφεις αγάπα ( Να αγαπάς αυτούς που τρέφεις)
Απόντι μη μάχου (Να μην μάχεσαι αυτόν που είναι απών)
Πρεσβύτερον αιδού (Να σέβεσαι τους μεγαλύτερους)
Νεώτερον δίδασκε (Να διδάσκεις τους νεότερους)
Πλούτω απόστει (Να αποστασιοποιείσαι από τον πλούτο)
Σεαυτόν αιδού (Να σέβεσαι τον εαυτό σου)
Μη άρχε υβρίζων (Να μην κυριαρχείς με αλαζονεία)
Προγόνους στεφάνου ( Να στεφανώνεις τους προγόνους σου)
Θνήσκε υπέρ πατρίδος (Να πεθάνεις για την πατρίδα σου)
Επί νεκρώ μη γέλα ( Να μην περιγελάς τους νεκρούς)
Ατυχούντι συνάχθου (Να συμπάσχεις με το δυστυχή)
Τύχη μη πίστευε (Να μην πιστεύεις την τύχη)
..... Εάν έφτασες έως εδώ και διάβασες όλα τα παραγγέλματα....σημαίνει ότι ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ...για τις οι αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σου .....στα λεπτοφυέστερα, Αιθερικά σώματα και η αλλαγή του DNA σου.....θα εναρμονισθεί σε πλήρη μετάβαση....για την 4η και την 5η διάσταση... !!! ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.....!!!
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)
diogeneis ₪₪₪

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια