Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Δούκισσα Kate Middleton περιμένει κόρη

Αποκάλυψη για το φύλο του παιδιιού που περιμένει έκανε κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην πόλη Grimsby, η Kate Middleton.
Σύμφωνα με Βρετανίδα που είχε στηθεί μαζί με πολλούς άλλους για να την υποδεχθεί, ανεμίζοντας βρετανικά σημαιάκια, η Δούκισσα του Campridge πάνω στη χαρά και τον ενθουσιασμό της αποκάλυψε ότι....

περιμένει κοριτσάκι.
 «Μια κυρία δίπλα μου της χάρισε ένα αρκουδάκι και θυμάμαι πολύ καλά ότι η Δούκισσα της είπε: “ευχαριστώ πολύ θα το δώσω στην κ…”.
Εκεί σταμάτησε κι εγώ της είπα: “Θα λέγατε στην κόρη σας έτσι;”, όμως εκείνη χαμογελαστή μου είπε ότι δεν ανακοινώνουν ακόμα το φύλο του μωρού», είπε η 67χρονη Sandra Cook που αποκάλυψε στην Daily Mail το μεγάλο μυστικό της Δούκισσας.
Βέβαια από το παλάτι κρατούν προς το παρόν κλειστά τα χαρτιά τους, αφού επιμένουν ότι William και Kate δεν γνωρίζουν ακόμα το φύλο του μωρού που θα έρθει στον κόσμο τον Ιούλιο.
Η Δούκισσα του Campridge αρκέστηκε στο να αποκαλύψει πως το μωρό είναι άκρως κινητικό και κλωτσάει αρκετά, ενώ έχουν σταματήσει και οι έντονες πρωινές αδιαθεσίες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια