Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Anastacia: ξανά αντιμέτωπη με τον καρκίνο

Μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά - μέσα σε μία 10ετία - δίνει η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, Αναστέζια.
Η "μικρή κυρία με τη μεγάλη φωνή" - όπως τη λένε από τα πρώτα της μουσικά βήματα - ενημέρωσε τέλος Φεβρουαρίου για την ασθένειά της μέσα από....

τη σελίδα της στο facebook. Διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και προς μεγάλη της απογοήτευση - όπως έγραψε - θα αναγκαστεί να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία, που θα ξεκινούσε στις 6 Απριλίου από το Λονδίνο.

Το 2003 είχε επίσης διαγνωστεί με την ασθένεια, υποβλήθηκε σε εγχείρηση και ακτινοβολίες και βγήκε νικήτρια. Τραγουδίστρια, συνθέτις, παραγωγός και σχεδιάστρια μόδας η 44χρονη Αναστέζια έμαθε να παλεύει από μικρή. Όχι μόνο για την καριέρα της, αλλά και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Και τα οποία θα "μπορούσαν κάλλιστα να την έχουν σκοτώσει", όπως λέει.

Στα 13 της διαγνώστηκε με τη νόσο του Crohn, μια σοβαρή νόσο του πεπτικού συστήματος και οι γιατροί της αφαίρεσαν μυ από το στομάχι, με αποτέλεσμα να αποκτήσει κινητικά προβλήματα.
 Παρέμεινε έτσι για λίγο σε αναπηρικό αμαξίδιο και στη συνέχεια έπρεπε να μάθει και πάλι να περπατάει, αλλά και να ζει - κοριτσάκι ακόμα - με την ουλή της επέμβασης
. "Η ζωή μου είχε τελειώσει. Κανένας άνδρας δεν θα μπορούσε να με κοιτάξει, να με αγγίξει και να με αγαπήσει. Νόμιζα ότι οι γιατροί μου είχαν καταστρέψει τη ζωή".

Ο χορός και το τραγούδι την "έσωσαν" τότε
, έστω και αν κάποιοι προσπάθησαν να την αποτρέψουν λέγοντάς της ότι είναι μεγαλόσωμη για να ασχοληθεί με το χορό. Εκείνη πείσμωσε, έκανε εξαντλητικές δίαιτες με φρούτα και λαχανικά και στα 19της τα συμπτώματα της νόσου επανήλθαν δριμύτερα. Έμεινε εβδομάδες ολόκληρες στο νοσοκομείο, τράφηκε με ορούς και όταν συνήλθε δεν ήταν πια η ίδια. Συμφιλιώθηκε με τη νόσο του Crohn και έμαθε να καταπολεμάει το άγχος και να ζει δυνατά την κάθε μέρα.

Μέσα στα επόμενα χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο
, έμαθε ότι έχει μία σοβαρή μορφή καρδιοπάθειας, ισχιαλγία και υποβλήθηκε σε επεμβάσεις για να βελτιώσει την όρασή της.
 Παράλληλα, έχτιζε μία λαμπρή καριέρα, πουλούσε εκατομμύρια δίσκους, κέρδιζε βραβεία και απολάμβανε την αστείρευτη αγάπη του κόσμου.
Αυτό θα τη βοηθήσει να νικήσει και πάλι τον καρκίνο.

Νατάσα Παυλοπούλου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια