Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συμβάσεις των ΑΜΕΑ που εργάζονται σε Δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις

Παγιώνεται πλέον η νομολογία για την μετατροπή των συμβάσεων των ΑΜΕΑ που εργάζονται σε Δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις σε αορίστου χρόνου μετά και τη νέα απόφαση που εκδόθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο της περιοχής μας.
Πρόκειται για αίτηση που κατέθεσε διά των δικηγόρων του....

κ.κ. Μιχάλη Κόκκινου και Σοφίας Ιωακείμ, υπάλληλος της ΔΕΥΑΡ ο οποίος είχε προσληφθεί μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ διάρκειας 3+1 χρόνια και πλέον μπορεί να συνεχίσει την εργασία του και μάλιστα με σύμβαση αορίστου χρόνου.
Η απόφαση με αριθμό 67/2013 λήφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου από την πρόεδρο Πρωτοδικών κ. Ελένη Σκριβάνου και πρόκειται για τη δεύτερη απόφαση που εκδίδεται από το δικαστήριο (ακόμη και σε πανελλήνιο επίπεδο) και αφορά υποθέσεις ΑΜΕΑ.
Σημειώνεται πως ο υπάλληλος απασχολούνταν στη ΔΕΥΑΡ μέσω ειδικού προγράμματος απασχόλησης ανέργων ΑΜΕΑ και για τον οποίο το δικαστήριο αποφάσισε ότι καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Ως εκ τούτου ο συγκεκριμένος υπάλληλος όχι μόνο θα συνεχίσει να εργάζεται στο δήμο (καθώς και ο τελευταίος το επιθυμεί) αλλά και η εργασιακή του σχέση μπορεί να μετατραπεί σε αορίστου χρόνου!


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια