Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούριου είναι γεννημένη την 1η Μαΐου του 1985.
Μιλάει Γαλλικά, έχει κάνει πολλά χρόνια μπαλέτο και σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η Κατερίνα γεννήθηκε στην Αθήνα την ωραιότερη μέρα του χρόνου, την Πρωτομαγιά.
Οι γονείς της εκείνη την μέρα αγόρασαν μία τριανταφυλλιά που μόλις είχε ανθίσει... Κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων της ανθίζει με κάτασπρα τριαντάφυλλα..... Μεγάλωσε σε μια καταπράσινη περιοχή, που ονομάζεται Πεύκη (είναι γνωστή και ως Μαγκουφάννα). Μπορεί να μη μένει εκεί όμως έχει τις ωραιότερες αναμνήσεις.
Πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση ήταν φοιτήτρια (και τακτική μάλιστα) του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Λίγο πριν, ήταν μαθήτρια της Ελληνογαλλικής Σχολής "΄Αγιος Ιωσήφ". 
Το σίγουρο πάντως είναι ότι πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο.
Η πρώτη της δουλειά ήταν στα 18 της, με το που τελείωσε το σχολείο σ' ένα τοπικό βιβλιοπωλείο.... Εκεί πήρε τον πρώτο της μισθό!!! 
http://4.bp.blogspot.com/-oS8zHOHIoiE/Tiurlc42azI/AAAAAAAAdUI/S3xGeB627Js/s1600/tromaktiko.jpg
Ως δημοσιογράφος, η πρώτη της δουλειά ήταν στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου. Το όνειρό της εκπληρώνεται όταν πιάνει δουλειά σαν δημοσιογράφος στον .... "Όμορφο Κόσμο Το Πρωί" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Όταν δε δουλεύει προτιμά να κάθεται στον καναπέ της, να βλέπει DVD και να τρώει παγωτό (σοκολάτα όμως) επίσης όταν έχει χρήματα πάνω της, της αρέσει να πηγαίνει για ψώνια (και τα ξοδεύει όλα δυστυχώς).
http://3.bp.blogspot.com/_D7Ag4aZEo0Y/TEgSkDYYgxI/AAAAAAAAZ3I/43-uFvmASgE/s1600/image.jpg

Κ.Καινούργιου: Έχω να ερωτευτώ πολύ καιρό

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια