Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το σπίτι της Kim Kardashian και του Kanye West

Το αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι της Kim Kardashian και του Kanye West
Ένα τόσο πληθωρικό ζευγάρι σαν κι αυτό δεν θα μπορούσε να μην έχει και την ανάλογη φωλίτσα.. Και όταν ο ένας στον άλλον κάνει δώρα πανάκριβα αυτοκίνητα, μπορούμε να φανταστούμε πόσα λεφτά θα ξόδευαν για....

το πρώτο τους σπίτι.
Για να ξέρεις, το σπίτι της Kim και του Kanye βρίσκεται στη διεύθυνση 11790 Southampton Ct, Bel Air.
Αλλά μην κάνεις σχέδια πώς αν βρεθείς ποτέ στο Los Angeles να περάσεις μία βόλτα (για ένα αυτόγραφο βρε αδερφέ), καθώς η ταπεινή αυτή τους βιλίτσα βρίσκεται μέσα συγκρότημα κατοικιών που έχει είσοδο και φύλαξη από ένοπλους φρουρούς 24 ώρες το 24ωρο.
 Είναι μία διώροφη κατοικία με αέρα Τοσκάνης σχεδιασμένη από τον Ron Firestone, που περιλαμβάνει πέντε κρεβατοκάμαρες, 6,5 μπάνια, ασανσέρ, γήπεδο μπάσκετ, αίθουσα bowling, γυμναστήριο, κινηματογραφική αίθουσα, κελάρι, σπα, εξωτερική και εσωτερική πισίνα αλλά και δωμάτιο όπου η Kim θα φτιάχνει το μαλλιά της και θα κάνει το make-up της.
 Και αν για κάποιο λόγο οι Kimye νιώσουν μοναξιές το συγκρότημα κατοικιών έχει πέντε ιδιωτικά γήπεδα τένις, club house και πισίνα.
Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν το σπίτι θα ανήκει μόνο σε έναν ή θα το αγοράσουν μαζί, αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι η καθαρή αξία του ζευγαριού αυτή τη στιγμή είναι 130 εκατομμύρια δολάρια, τα 11 που έδωσαν για το σπίτι είναι ψίχουλα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια