Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νικολέτα Ράλλη: συνέντευξη για όλα

Η Ελεονώρα Μελέτη, το dancing και η νέα της τηλεοπτική στέγη!
H όμορφη παρουσιάστρια μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη για την πρόωρη αποχώρησή της από το Dancing with the Stars, την «κόντρα» της με την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και τη νέα της επαγγελματική στέγη.
Όσον αφορά την συμμετοχή της στο.....
χορευτικό σόου και την αποχώρησή της από το πρώτο κιόλας Live, η Νικολέτα δήλωσε: «Δεν γνωρίζω τον λόγο που έφυγα από το Dancing αλλά δεν πειράζει. Το Dancing για εμένα σαν εμπειρία ήταν τόσο σύντομο που είναι και λίγο σαν να το είδα στον ύπνο μου. Μου άφησε όμως μία καλή συνήθεια αφού συνεχίζω τον χορό. Δεν ξέρω γιατί συνέδεσαν την αποχώρηση μου με την Ελεονώρα Μελέτη. Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω, δεν με απασχολεί καθόλου και δεν ασχολούμαι»!

Σχετικά με την φημολογούμενη κόντρα της με την Ελεονώρα Μελέτη η νεαρή παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Πιστεύω πώς το όλο θέμα με τη Μελέτη ήταν απλά παρεξήγηση. Σε ότι αφορά τα κοινωνικά δίκτυα, όπως το twitter, έχω τόσους καλούς followers που όταν πει κάποιος κάτι για εμένα απαντάνε αυτοί δεν χρειάζεται να ασχοληθώ εγώ καθόλου. Δεν ξέρω αν έδειξε την αποχώρησή μου από το Dancing η Ελεονώρα στην εκπομπή της, δεν βλέπω και δεν ασχολούμαι με την τηλεόραση. Συνήθως βλέπω ξένα κανάλια με μουσική».

Όσο για την αντικατάστασή του Made In Star από τη Μεσημεριανή Μελέτη: «Δεν βλέπω ότι η εκπομπή μου αντικαταστάθηκε από την εκπομπή της Ελεονώρας. Όταν κόβεται μία εκπομπή σκέφτεσαι όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί. Με ενδιαφέρει το ότι κάποιοι άνθρωποι απολύθηκαν γιατί ήταν πολλά χρόνια στο κανάλι και όχι 6 μήνες όπως εγώ που στην τελική είχα και ένα συμβόλαιο» είπε η Νικολέτα Ράλλη, ενώ πρόσθεσε: «Δεν μετανιώνω για τίποτα από αυτά που έχω κάνει. Όταν τελειώνει η χρονιά κάνεις αυτοκριτική. Η εκπομπή που έκανα στο Star ήταν μία χαρά. Άσχετα με το τι έγινε, σημασία έχει ότι ο κόσμος την έβλεπε και είχε αρχίσει να την αγαπάει και να την συνηθίζει. Αυτό που θα έκανα διαφορετικά τώρα είναι ότι θα είχα πιο πολλές απαιτήσεις από τους συνεργάτες μου, το στούντιο, την εκπομπή. Όταν είσαι καινούριος και ψαρωμένος δεν μπορείς να πεις κάτι... Τι να πω και εγώ το κοριτσάκι που για κάποιους μπήκα τυχαία στο χώρο, για κάποιους άλλους όμως ξέρω να κάνω καλά τη δουλειά μου και δουλεύω, τι να πω; "Α, δεν το παίζω αυτό το θέμα ;". Tώρα, αν δεν ήθελα κάτι, θα το έλεγα».

Τέλος, αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα: «Θα είμαι στο MTV Greece και θα παρουσιάζω το «HIT LIST HELLAS», μία εκπομπή στην οποία συμμετέχει ο κόσμος αφού το κοινό ψηφίζει τα δέκα καλύτερα τραγούδια της εβδομάδας. Όμως θα έχουμε και ειδήσεις, θέματα και gossip από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή»!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια