Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Ρούλα πουλάει τη βίλα της

«Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά» φαίνεται να σκέφτηκε με την έλευση της νέας χρονιάς η λαμπερή παρουσιάστρια και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Ρούλα Κορομηλά και πήρε την απόφαση να βάλει πωλητήριο στο -μοναδικής αισθητικής- σπίτι της στη Μύκονο, καθώς η οικονομική κρίση σαρώνει τη χώρα.
 Ηδη έχει αναθέσει σε πασίγνωστο.....

real estate του κοσμοπολίτικου νησιού τις διαδικασίες πώλησης της βίλας της, το οποίο έχει αναρτήσει στη σελίδα του στο Διαδίκτυο φωτογραφίες του οικήματος, τόσο από τους εξωτερικούς όσο και από τους εσωτερικούς του χώρους.
Το σπίτι βρίσκεται στην περιοχή Αλεομάνδρα Μυκόνου και σε ένα από τα πιο «ενεργειακά» σημεία του νησιού, αφού διαθέτει μοναδική θέα προς το απέραντο γαλάζιο και τη Δήλο. Αυτό άλλωστε είχε προκαλέσει και πριν από οκτώ χρόνια το ενδιαφέρον της Ρούλας Κορομηλά, η οποία μόλις βρέθηκε για πρώτη φορά στην περιοχή την... ερωτεύτηκε, με αποτέλεσμα να βάλει λιτούς και δεμένους προκειμένου να της βρουν ένα εξοχικό το οποίο να είναι του γούστου της και να καλύπτει 100% τις ανάγκες της.
Το σπίτι δεν άργησε να βρεθεί και έτσι από τις αρχές του 2000 η Ρούλα έγινε μία ακόμη διάσημη η οποία κατάφερε με την παρουσία της να ανεβάσει και άλλο τις «μετοχές» του νησιού: πολλοί φωτογράφοι ταξίδεψαν για χάρη της ώς εκεί προκειμένου να απαθανατίσουν τη λαοφιλή παρουσιάστρια σε προσωπικές της στιγμές είτε με τον τότε σύζυγό της Νάσο Γαλακτερό είτε αργότερα με φίλους και αγαπημένους της συνεργάτες.
Η μοναδικής αισθητικής μεζονέτα αποτέλεσε για πάρα πολλά χρόνια το ησυχαστήριο της Ρούλας, αφού δεν ήταν λίγα τα Σαββατοκύριακα -ακόμα και κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών σεζόν- που η παρουσιάστρια ταξίδεψε ώς εκεί για λίγες στιγμές χαλάρωσης. Μάλιστα, οι στενοί της συνεργάτες ακόμα θυμούνται το πάρτι που είχε ετοιμάσει ειδικά για εκεείνους η Ρούλα Κορομηλά για να γιορτάσει έτσι μαζί τους τη μεταγραφή της στο Star, το καλοκαίρι του 2004.
Τότε ήταν και η πρώτη φορά που είχε επιτρέψει την είσοδο σε κάμερες και φωτογράφους, που πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού και παρουσίασαν στους φαν της τους προσωπικούς χώρους της. Στο σπίτι της Μυκόνου οι paparazzi έκαναν χρυσές δουλειές και το καλοκαίρι του 2011, όπου φωτογράφησαν κρυφά μέσα σε αυτό το τότε ερωτευμένο ζευγάρι των Δούκισσας Νομικού και Χρήστου Χολίδη, επισφραγίζοντας με τις εικόνες αυτές τη σχέση τους (που για αρκετό διάστημα παρέμενε κρυφή). Η Ρούλα Κορομηλά τότε είχε φιλοξενήσει το ζευγάρι στο σπίτι της.
Ιδιωτική πισίνα και παραλία
Σύμφωνα με την αγγελία πώλησης της μεζονέτας την οποία αλίευσε μέσα από την ιστοσελίδα του μυκονιάτικου real estate η «Espresso», η μονοκατοικία διαθέτει εκτός από ιδιωτική πισίνα, και prive παραλία. Οι φωτογραφίες, που έχουν αναρτηθεί μάλιστα με τον κωδικό πώλησης Σ214, αποκαλύπτουν εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά όλη την ομορφιά του σπιτιού, που φέρει την υπογραφή της Ρούλας Κορομηλά, αφού ασχολήθηκε προσωπικά με τη διακόσμηση σε όλους τους χώρους, συμβουλευόμενη και γνωστούς διακοσμητές. Η μεζονέτα με τα θαλασσιά πορτοπαράθυρα είναι χτισμένη πάνω σε ύψωμα, ενώ διαθέτει άμεση πρόσβαση στην παραλία. Εχει αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνα στοιχεία και πανοραμική θέα από κάθε πλευρά του σπιτιού, απ’ όπου κι αν βρίσκεται ο επισκέπτης. Συνολικά το σπίτι διαθέτει έξι δωμάτια, με τα δυο από αυτά να βρίσκονται εκτός του κεντρικού κτιρίου και τα οποία λειτουργούν ως ξενώνες, διαθέτοντας δικά τους μπάνια και μπαλκόνι προς τη θάλασσα. Τα υπόλοιπα υπνοδωμάτια και μπάνια βρίσκονται στον επάνω όροφο της μεζονέτας, ενώ το καθένα έχει διακοσμηθεί διαφορετικά από τη λαμπερή του ιδιοκτήτρια.
Private jet, security και σκάφος
Στο βασικό χώρο, όπου βρίσκεται και η κεντρική είσοδος του σπιτιού, υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με μπάνιο, η κουζίνα, το σαλόνι και η τραπεζαρία, καθώς και ένα ακόμη WC. Στον χώρο αυτό υπάρχουν μεγάλες τζαμαρίες ώστε να φαίνεται τόσο η πισίνα όσο και θέα προς την ενεργειακή Δήλο. Το σπίτι έχει διακοσμηθεί κυρίως με λευκά έπιπλα, ενώ έχουν τοποθετηθεί πολλά και μεγάλα κεριά - αδυναμία της Ρούλας. Το δεύτερο χρώμα που επικρατεί στους εσωτερικούς χώρους δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το γαλανό, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί είτε σε αντικείμενα και πίνακες είτε σε κουρτίνες και διακοσμητικές μαξιλάρες. Η εντυπωσιακή μεζονέτα με τις πέτρινες λεπτομέρειες, σύμφωνα με την αγγελία, είναι συνολικά 500 τετραγωνικά και βρίσκεται σε οικόπεδο ενός στρέμματος, του οποίου μέρος έχει καλυφθεί από την πισίνα και το μπάρμπεκιου. Φυσικά, από τους εξωτερικούς χώρους δεν θα μπορούσαν να λείπουν και γλάστρες με φυτά που αγαπά και φροντίζει μόνη της η Ρούλα Κορομηλά. Οι φωτογραφίες του σπιτιού βρίσκονται και στα προς ενοικίαση σπίτια στη σελίδα που διαθέτει το real estate στο Διαδίκτυο, με τον κωδικό Ρ270. Στο σπίτι μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα μέχρι και δέκα άτομα, ενώ ανάμεσα στις έξτρα υπηρεσίες που παρέχονται στον άνθρωπο που θα ενοικιάσει το οίκημα από το συγκεκριμένο γραφείο real estate εντύπωση προκαλούν το private jet, οι υπηρεσίες security, καθώς και το σκάφος.
ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια