Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και ΥΓΕΙΑ

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις δε βλάπτουν σοβαρά μόνο το γάμο σας, αλλά και την καρδιά σας, υποστηρίζουν ερευνητές από το νοσοκομείο St Thomas, στο Λονδίνο.
Η σεξουαλική συνεύρεση με κάποιο άλλο πρόσωπο και όχι τον σύντροφό μας αυξάνει σημαντικά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, τις πιθανότητες να....

υποστούμε καρδιακή προσβολή.
Μάλιστα οι κίνδυνοι που εγκυμονεί το εξωσυζυγικό σεξ είναι πολύ περισσότεροι, αν υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ των εραστών, προειδοποιεί ο καρδιολόγος Graham Jackson.
Σε γενικές γραμμές, η πίεση που υφίσταται η καρδιά κατά τη διάρκεια του σεξ ισούται με την πίεση που προκαλείται από περπάτημα 20 λεπτών.
"Ανακαλύψαμε ότι το 75% των αιφνίδιων θανάτων κατά τη διάρκεια σεξουαλικής δραστηριότητας αφορούσε σε άτομα που είχαν εξωσυζυγική σχέση", υπογράμμισε ο Dr. Jackson στο συνέδριο σεξουαλικής υγείας που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο, στη Γερμανία.  
Οι καρδιακοί παλμοί αυξάνονται σημαντικά κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά ανάμεσα στα ζευγάρια που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις "δεν υπάρχει κανένας σχεδόν κίνδυνος ανακοπής"

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια