Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στη δημοσιότητα λογοκριμένη φωτογραφία της Νταϊάνα

Δείτε τη μέχρι σήμερα άγνωστη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα που δε δημοσιεύτηκε ποτέ από την εφημερίδα Daily Mirror
Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία, γύρω από την επικείμενη δημοπρασία μιας παλιάς, «λογοκριμένης» φωτογραφίας της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.
Ο οίκος δημοπρασιών....

RR Auctions βγάζει στο σφυρί την μέχρι πρότινος άγνωστη φωτογραφία της πριγκίπισσας, την οποία οι υπεύθυνοι της βρετανικής εφημερίδας Daily Mirror αποφάσισαν να μη δημοσιεύσουν ποτέ λόγω του περιεχομένου της.

Πάνω στη φωτογραφία είναι ξεκάθαρα γραμμένη με μολύβι η ένδειξη «να μην δημοσιευθεί».
Πρόκειται για μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε από ερασιτέχνη φωτογράφο στις 26 Φεβρουαρίου του 1981, δυο ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Κάρολο.

Στην εν λόγω πόζα, απεικονίζεται η 20χρονη τότε Νταϊάνα χαμογελαστή, ξαπλωμένη στα γόνατα ενός νεαρού άντρα, ο οποίος διαβάζει βιβλίο. Στο στιγμιότυπο επίσης διακρίνεται ένα μπουκάλι ουίσκι.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί πιθανότατα σε κάποιο χειμερινό θέρετρο αλλά δεν είναι σαφές το πού και το ποιος είναι ο άντρας της φωτογραφίας. 32 χρόνια μετά, έμελλε να δει το φως της δημοσιότητας συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολλών ιδιωτών που είναι διατεθειμένοι να μπουν στη μάχη της αγοράς της.

Οι αρχικές εκτιμήσεις για την τιμή που αναμένεται να «πιάσει» κατά τη δημοπράτηση της, κάνουν λόγο για τουλάχιστον 1.000 δολάρια. Οι υπεύθυνοι του οίκου δημοπρασιών, πιστεύουν ωστόσο ότι η τιμή θα εκτιναχθεί στα ύψη εξ αιτίας της ένδειξης που φέρει. Η διαδικασία της δημοπρασίας θα λάβει χώρα από τις 17 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου.
www.trelokouneli.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια