Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Λάλας: για τον άσχημο χωρισμό του από την Ρώπα

Φανερά αλλαγμένος, μιας και έχασε 92 ολόκληρα κιλά, εμφανίστηκε ο Θανάσης Λάλας στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για το χωρισμό του από την Χρύσα Ρώπα.
Έναν χωρισμό που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν και τόσο βελούδινος, αφού....

η γνωστή ηθοποιός τον κατηγόρησε ότι της πήρε το σπίτι της και ότι δεν της ήταν πιστός.
Και μπορεί τότε, οι Χρύσα Ρώπα να ήταν αρκετά φορτισμένη και οι αποκαλύψεις της να έκαναν αίσθηση, ο Θανάσης Λάλας ήταν πάλι πιο ψύχραιμος και θέλησε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους.
Κων/νος Λάλας
«Η Χρύσα είναι ένα γλυκύτατο άτομο. Είναι ένας άνθρωπος που τον κρατάω μέσα μου. Του ανθρώπου που έχω αγαπήσει κι έχω κοιμηθεί μαζί του, του δίνω το δικαίωμα να βγει δημόσια να πει ότι θέλει, ότι νιώθει. Υπάρχει ένα βαθύ αίσθημα από τη Χρυσούλα για μένα και από μένα για την Χρυσούλα», είπε, τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιος βγει και πει άσχημα πράγματα για εκείνον.
Ο δημοσιογράφος παραδέχθηκε ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά, τονίζοντας όμως ότι δεν κολλούσε ποτέ σε τέτοια πράγματα, ενώ απάντησε και σε όλους εκείνους που στο παρελθόν τον κατηγορούσαν ότι οι συνεντεύξεις του ήταν ψεύτικες.
«Όταν είχε έρθει ο Γούντι Άλεν στην Αθήνα, τότε ξαφνικά όλοι ξέχασαν αυτά που είχαν γραφτεί και μου ζητούσαν να μεσολαβήσω για να πάρουν κι αυτοί μια δήλωσή του. 
Ήταν τότε ο Κουτσογιαννόπουλος και με ρώτησε αν θα μπορούσε να πάρει μια συνέντευξη για τον ΑΝΤ1 και του είπα ότι υπολειπόταν άλλη μισή ώρα και ότι μπορεί να μπει και να κάνει τη συνέντευξή του», είπε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια