Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βίασαν 19 γυναίκες στην πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου!

Φρίκη προκαλούν τα βασανιστήρια σε 19 γυναίκες στην πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου!
Όλα συνέβησαν στις 25 Ιανουαρίου στην επέτειο για τα 2 χρόνια από τότε που εξεγέρθηκαν οι πολίτες ενάντια στο καθεστώς Μουμπάρακ, έτσι ώστε να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή!
Η τραγική ειρωνεία όμως έρχεται να επιβεβαιώσει.....

το αντίθετο!
Άγνωστοι επιτέθηκαν με τον πιο βίαιο και φρικτό τρόπο σε ανυπεράσπιστες γυναίκες, καθώς βίαζαν και έκοβαν τα θύματα στη μέση του δρόμου, την ώρα που κόσμος από τα μπαλκόνια φώναζε και τους παρακαλούσε να σταματήσουν!

Οι βιαστές χρησιμοποιούσαν όπλα, μαχαίρια και μπουκάλια στους βιασμούς, ενώ μαχαίρωσαν έναν άνδρα ανθρωπιστικής οργάνωσης που προσπάθησε να βοηθήσει ένα θύμα!

Σοκ προκαλεί η περίπτωση μιας 19χρονης, η οποία βρέθηκε όχι μόνο βιασμένη, αλλά οι δράστες της είχαν κόψει τα γεννητικά όργανα με μαχαίρι, ενώ και πολλά άλλα κορίτσια μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία σε τραγική κατάσταση!

Σημειώνεται ότι οι ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αναφέροντας ότι οι γυναίκες στην Αίγυπτο ζουν έναν εφιάλτη καθώς οι σεξουαλικές επιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο.

Η κυβέρνηση μάλιστα αποφάσισε, ο στρατός να αντικαταστήσει την αστυνομία, όπως προβλέπει το νομοθετικό διάταγμα και να αποκαταστήσει την τάξη!