Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Cool δώρα online

Σου δίνουμε ιδέες από νωρίς για να κάνεις τα κουμάντα σου.
Είναι μερικές φορές που τα πιο cool δώρα τα βρίσκεις online.
Και είναι μερικές από αυτές τις μερικές φορές, που τα βλέπεις τελευταία στιγμή και ξέρεις ότι μέχρι....

να τα παραγγείλεις και να έρθουν, θα έχουν περάσει τα Χριστούγεννα, οπότε δεν μπαίνεις στον κόπο. Εμείς είμαστε εδώ!
Ξετρυπώσαμε δώρα διαφόρων ειδών και ποικίλου εύρους τιμής, ώστε να πάρεις ιδέες από νωρίς και να μην τρέχεις τελευταία στιγμή μες στον πανικό.
Κι ακόμα κι αυτά, δες τα σαν σημεία εκκίνησης.
Από αυτά, στα σχετικά του καθενός, αποκλείεται να μην καταλήξεις να βρεις αυτό ακριβώς που θες.
Μπισκότο-USB για να κρατάς ζεστή την κούπα του καφέ:
Αποκλείεται να μην έχεις βρεθεί κι εσύ συχνά στη θέση που είμαστε εμείς αυτή ακριβώς τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, δηλαδή να είναι αργά, να έχεις ακόμα δουλειά, κι ο καφές σου -για να δανειστούμε και λίγη από τη σοφία του ποιητή Φίλιππου Πλιάτσικα- να έχει κρυώσει. Η λύση μπορεί να έρθει από ένα τόσο φοβερό αντικείμενο, ναι. Κράτα τον καφέ σου για πάντα ζεστό, να ηρεμήσει κι ο Φίλιππας. (8.5 ευρώ)
Κούπα-πρόσωπο: Δε χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. Όλα σε ένα. Αριστούργημα. (14 ευρώ)
Κούπα καφέ-φωτογραφική μηχανή: Για τους λάτρεις της φωτογραφίας ή/και του καφέ ή/και των περίεργων αντικειμένων, voila. Ο φακός γίνεται κούπα καφέ και το καπάκι, πιατάκι για τα μπισκότα. Πού τα σκέφτονται. (14.5 ευρώ)
Heisenberg t-shirt: Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά, κρύο, χρόνος κλπ, όλο και κάποιος φίλος θα πιάσει την ευκαιρία να πει 'ρε και δεν κάνω catch-up σε αυτό το 'Breaking Bad' που μου τα έχεις ζαλίσει;' και μετά όταν του κάνεις δώρο αυτό το μπλουζάκι θα τρελαθεί από τη χαρά του. ($20)
Δίλιτρο ποτήρι μπύρας μπότα: Υπέροχο; Υπέροχο. Φτιαγμένο από γυαλί, σε σχήμα μεγάλης μπότας, επειδή για κάποιες περιστάσεις δεν αρκεί να βγάζεις έξω τη μπύρα, αλλά χρειάζεται κι ένα Πολύ Ιδιαίτερο Ποτήρι για να συνοδεία. (15.5 ευρώ)
Μπλουζάκι Gangnam Style: Αφού θα συμβεί που θα συμβεί, γενικώς, ας το αποδεχτούμε. Ας το αγκαλιάσουμε. Ας το κάνουμε δικό μας. Σκέψου ότι θα παίξει πολύ και σε απόκριες. (15.5 ευρώ)
Τα 1,000 εξώφυλλα του Rolling Stone: Το διασημότερο μουσικό/pop culture περιοδικό στον κόσμο μαζεύει σε έναν τόμο τα πιο εμβληματικά εξώφυλλα της ιστορίας του. Φοβερό λεύκωμα, για φαν της μουσικής, της κουλτούρας, της τέχνης, και γενικώς θα λέγαμε, 'των πραγμάτων'. (17 ευρώ)
Ποδιά μαγειρέματος με το μωρό από το "Hangover": Αυτό που λέει η περιγραφή. Ζακ Γαλιφιανάκη ζεις, εσύ μας οδηγείς, ακόμα και στην κουζίνα. (17 ευρώ)
Κάλυμμα iPad 'Κύκλωπας': Είναι τόσο τέλειο που θα το θέλαμε και χωρίς να έχουμε iPad. Αλλά ναι, φαντάσου για αυτόν που έχει. (19 ευρώ)
Προσωποποιημένο Viewmaster: Σίγουρα είχες κάποτε ένα Viewmaster που τώρα δεν έχεις ιδέα τι απέγινε. Εδώ μπορείς να παραγγείλεις το δικό σου, προσωποποιημένο, που θα πει ότι διαλέγεις σετ φωτογραφιών που θες (από ένα ταξίδι, από ένα πάρτι, 15 πόζες duckface; Ό,τι θες) και στις φτιάχνουν Viewmaster! (19 ευρώ)
Παζλ 'The Times': Δύο πράγματα που χάνονται στις μέρες μας, τα παζλ κι οι εφημερίδες. Βάλτα μαζί, κι έχεις ένα απίστευτο παζλ που σχηματίζει vintage πρωτοσέλιδο των Times, για να το φτιάξεις, να το κρεμάσεις, και να έχεις να θυμάσαι. Άσε που μοιάζει επικά δύσκολο. (24 ευρώ)
Σετ κοκτέιλ 'πείραμα χημείας': Τέτοια ποτήρια σερβιρίσματος κοκτέιλ σίγουρα δε θα έχεις. Μπόνους, η δυνατότητα να ανακατέψεις όντως υλικά και να παίξεις με ποσότητες και ισχύ του αλκοόλ. Αλλά βασικά μοιάζει uber-cool για όταν έρχονται φίλοι. (27 ευρώ)
24άδα μπύρες Duff: Παράδοση απευθείας από το Σπρίνγκφιλντ, ο πιο ασφαλής και απολαυστικός τρόπος να νιώσεις Homer Simpson. (30 ευρώ)
ESPN Films Collection vol.1: Για εκείνον τον φίλο που λατρεύει τα αθλητικά αλλά όχι οπαδικά, περισσότερο για τις απίστευτες ιστορίες τους; Ναι, εκείνος ο φίλος σου θα σε λατρέψει αν του δώσεις αυτή τη συλλογή, επειδή ένας από τους τοπ-3 για τους οποίους ο θεός δημιούργησε τα sports, είναι ώστε να γίνουν αντικείμενο των αθλητικών ντοκιμαντέρ του ESPN. (38.5 ευρώ)
Tarantino XX: Τα είπαμε και αναλυτικά πρόσφατα. Όλος ο Ταραντίνο σε μια φανταστική συλλογή. Βρήκαμε τι μαραθώνιο θα κάνουμε φέτος στις γιορτές. (54 ευρώ)
Πίνακας φτιαγμένος από τη φωνή σου: Αυτό είναι κάπως απίστευτο, αλλά αυτοί εδώ παίρνουν μια ηχογράφηση της φωνής σου και φτιάχνουν βάση αυτής έναν εντελώς προσωπικό και μοναδικό πίνακα για τον τοίχο σου. Ψαρωτικό όσο δεν πάει. (58 ευρώ)
Μάλλινο hoodie Τσουμπάκα: Κοίτα. Γιατί να μην υπάρχει, σωστά; Ως γνωστόν τα πάντα υπάρχουν. Τα πάντα. Κι αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα τεμάχια ρουχισμού ικανό να κάνει μεγάλους, ώριμους άντρες να κλάψουν μόλις το αντικρύσουν. (61.5 ευρώ)
http://www.i-diadromi.gr/
The Beer Machine: Φτιάξε τις δικές σου μπύρες. Πόσες πράσινες από το περίπτερο πια; Νοκ-άουτ Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζουν. Μαζεμένη όλη η παρέα, ευκαιρία για πειραματισμό. (77 ευρώ)
www.oneman.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια