Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νίκος Μακρόπουλος: Χώρισα γιατί βαρέθηκα να λέω ψέματα

Την σχέση του με την νεαρή τραγουδίστρια, Γιούλη Τάσσιου, παραδέχθηκε ο Νίκος Μακρόπουλος, προσθέτοντας ότι αποφάσισε να χωρίσει γιατί βαρέθηκε να λέει ψέματα!
Στο μεταξύ, αναφέρουν πως η πρώην σύζυγός του τον πάει ξανά στα δικαστήρια.
Στην πρώτη του συνέντευξη μετά το επεισοδιακό του διαζύγιο, ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά:

«κάποια στιγμή γίνεται ένα ξεκαθάρισμα. 
Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος βάζει τα πράγματα σε τάξη και λέει, βαρέθηκα να λέω ψέματα, φτάνει μέχρι εδώ, από τη μεριά μου τουλάχιστον. 
Ας δικαστώ κι ας πληρώσω για αυτό το πράγμα».

«Δε νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερος ψεύτης από εμένα, δεν νομίζω να υπήρξε μεγαλύτερος ψεύτης», συνέχισε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Μάλιστα, δύο χρονιά μετά, ο τραγουδιστής παραδέχθηκε την εξωσυζυγική σχέση με την 26χρονη: «τι; Μόνος μου θα είμαι;», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «η διπλή ζωή είναι μισή ζωή, γιατί μισό κοιμάσαι εκεί, μισό εδώ, μισό τρως εκεί, μισό τρως εδώ».

Τον πάει ξανά στα δικαστήρια η πρώην

H 47χρονη εν διαστάσει σύζυγος του τραγουδιστή ετοιμάζεται να καταθέσει εναντίον του νέα ασφαλιστικά μέτρα για τη διατροφή.

Η πρώην σύζυγος ζητά 3.770 ευρώ μηνιαίως και ο τραγουδιστής πληρώνει προσωρινά 1.000ευρώ, ενώ τον επόμενο μήνα λήγει η σχετική δικαστική απόφαση και η 47χρονη ετοιμάζει νέα αγωγή.

«Προβλήματα και σύννεφα υπάρχουν στις σχέσεις και φυσικά αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα χωρίς να είσαι σίγουρος», λέει η εν διαστάσει σύζυγος για την εξωσυζυγική σχέση του τραγουδιστή με την 26χρονη.

Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, η 47χρονη αποκάλυψε πως ο Νίκος Μακρόπουλος ήθελε να έχουν... ελεύθερη σχέση, οπότε εκείνη αποφάσισε να κάνει το βήμα του διαζυγίου.

Η απόφαση για το διαζύγιο θα βγει τους επόμενους μήνες, αλλά τα δικαστήρια δεν τελειώνουν εδώ: τομοίρασμα της περιουσίας και η διατροφή, είναι αυτά που έχουν φέρει την κατάσταση στα άκρα!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια