Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θερμάστρες εξωτερικού χώρου

Αν ανήκετε στους φανατικούς καπνιστές που έχουν παιδί, θα αναγκάζεστε να περάσετε αρκετή ώρα στη βεράντα προκειμένου να απολαύσετε ένα τσιγάρο.
Το καλοκαίρι είναι ευχάριστο, όμως τους χειμωνιάτικους μήνες, που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, δεν είναι καθόλου απολαυστικό και πολλες φορές.....
γίνεται η αιτία να κρυώσετε.

Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τη λύση που προσφέρουν οι θερμάστρες εξωτερικού χώρου; Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε εύκολα, και οικονομικά να θερμάνετε τον χώρο στο μπαλκόνι σας ή τον κήπο σας.

Πλέον, με την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος στους χώρους εστίασης και αναψυχής, οι θερμάστρες εξωτερικού χώρου αποτελούν αξιόπιστη λύση για επαγγελματικούς χώρους (εκθεσιακά περίπτερα, σε χώρους εκδηλώσεων κλπ). Μάλιστα, τη χρήση τους είναι πολύ διαδεδομένη στην Αμερική και στη Σκανδιναβία, όπου ιδιοκτήτες μπαρ, εστιατορίων και καφετεριών τις εγκατέστησαν στους εξωτερικούς χώρους των επιχειρήσεών τους, ώστε να εξυπηρετήσουν τους πελάτες καπνιστές.Έχουν υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση και κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία.

Στο εμπόριο θα βρείτε ηλεκτρικά θερμαντικά κάτοπτρα με τηλεχειριστήριο γ
ια αυξομείωση της θερμότητας, θερμάστρες με κεραμικά κάτοπτρα ή βαριάς κατασκευής (τύπου "μανιταριών") και τριγωνικές θερμάστρες τύπου τζάκι με φλόγα αερίου, οι οποίες προσφέρουν ζεστασιά και ταυτόχρονα διαμορφώνουν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα στον χώρο.

Επίσης, κυκλοφορούν θερμαντικά σώματα υπέρυθρης ακτινοβολίας ειδικά σχεδιασμένα για εξωτερικούς χώρους.
Οι υπέρυθρες ακτίνες ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα σημεία όπου εστιάζουν
(πχ. τοίχο, πάτωμα, τραπέζια) και η θερμοκρασία αντανακλάται ομοιόμορφα στο περιβάλλον. Λειτουργούν δηλαδή όπως ακριβώς η ηλιακή ακτινοβολία, συνεπώς ο αέρας δεν μειώνει τη θερμική τους ικανότητα. Είναι απολύτως ασφαλείς σε συνθήκες υγρασίας και σκόνης, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν στο δάπεδο, σε τοίχο ή να κρεμαστούν από την οροφή με ειδική περιστρεφόμενη βάση.
Η θέρμανση αποδίδεται με το άναμμα της λάμπας (ή λαμπών) της θερμαντικής συσκευής.
Το βήμα τεσσα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια