Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το πιο σέξι εξώφυλλο του Playboy!

Είχε το θείο χάρισμα και το ταλέντο να εκπέμπει μια εσωτερική φωτεινότητα
Η αισθησιακή Μέριλιν Μονρόε ήταν το πρόσωπο που φιγουράρισε στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του αμερικανικού Playboy.....
Πενήντα χρόνια μετά τον θάνατό της, καταλαμβάνει και πάλι την «κεντρική σκηνή» του Playboy με τον εκδότη του Hugh Hefner να θέλει, έτσι, να «εορτάσει» την επέτειο αυτή.
Σέξι, παιχνιδιάρικες, θηλυκές, όλες οι φωτογραφίες έχουν το αποτύπωμα της «πικάντικης» Μέριλιν, του κοριτσιού που υπάρξει η φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών για πολλά χρόνια.
«Είχε το θείο χάρισμα και το ταλέντο να εκπέμπει μια εσωτερική φωτεινότητα, καθώς και την ευφυΐα να τη μετατρέπει σε αμυδρό φωτισμό για να δημιουργήσει πιο σκοτεινές ερωτικές, θλιμμένες ή ευάλωτες εικόνες. Αυτό είναι δυνατό. Είναι γενναίο. Είναι τέχνη. Η τέχνη της Μέριλιν» τόνισε η εκδότρια Κιμ Μόργκαν.

Πολλές από τις παρακάτω γυμνές φωτογραφίες, οι οποίες επελέγησαν με προσοχή ανάμεσα από 10 εκατομμύρια άλλες που βρίσκονται στο αρχείο του περιοδικού, τραβήχτηκαν στο σπίτι της θρυλικής Μέριλιν, ενώ εκείνη κινούνταν, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στα set των ταινιών, αλλά και κοντά στην πισίνα της.

Μία εξ αυτών, δια χειρός Lawrence Schiller, είναι το τελευταίο γυμνό της και μάλιστα δύο ημέρες πριν από τον θάνατό της.

Με χαμηλό φωτισμό, μόνον με έναν προβολέα, υπό το φως του φεγγαριού ή σε κανονικές συνθήκες φωτογράφησης, η Μέριλιν ανέδιδε τον φλογερό ερωτισμό που τόσεw άλλες έχουν προσπαθήσει –μάταια- να μιμηθούν και συνάμα το διττό του χαρακτήρα της: της λαμπερής ηθοποιού και της ευάλωτης Norma Jean (το βαφτιστικό της όνομα).

Ο Hefner, πάντως, υποστήριξε πως «Τη μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση (η Μέριλιν) την είχε όταν έκανε γυμνά... εκεί που άλλες θα αισθάνονταν άβολα, η Μέριλιν είχε το ‘πάνω χέρι’».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια