Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φοιτητές ζητούν κόπρανα από τους ταξιδιώτες!

Τρεις Ολλανδοί φοιτητές ιατρικής ζητούν από ταξιδιώτες τροπικών χωρών να δωρίσουν δείγματα κοπράνων με την επιστροφή στην πατρίδα τους για... χάριν της έρευνας.
Η μελέτη θα εξετάσει την ανθεκτικότητα βακτηρίων στα αντιβιοτικά και θα επικεντρωθεί κυρίως σε ταξιδιώτες με προορισμό.....
περιοχές της Ασίας και της Αφρικής.

"Οι ταξιδιώτες θα κληθούν, μετά τον εμβολιασμό τους και τα ταξίδια τους να στείλουν δείγματα κοπράνων σε διαφορετικές περιόδους σε διάρκεια ενός έτους, μετά την επιστροφή τους από τις τροπικές περιοχές." δήλωσε ένας εκ των ερευνητών, ο Jarne van Hattem.

Οι εθελοντές θα λάβουν μια συσκευασία με πλαστικά κουτάκια, κιτ με επιχρίσματα και μια τσάντα μαζί με οδηγίες χρήσης καθώς το δείγμα θα πρέπει πρέπει να σφραγίζεται και τοποθετείται σε φάκελο, με διεύθυνση για το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στο Ρότερνταμ.

Για την ολοκλήρωση της μελέτης, οι συμμετέχοντες καλούνται να στείλουν έξι ή τρία δείγματα κατά τη διάρκεια ενός έτους.

Όσοι αποφασίσουν να συμμετάσχουν θα ανταμειφθούν με μια ειδική ταινία κινουμένων σχεδίων που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη μελέτη.

"Οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν τα κόπρανα αρκετά αηδιαστικά. Έτσι, με αυτό το καρτούν δείχνουμε μια πιο χιουμοριστική πλευρά" λέει χαριτολογώντας ο Van Hattem.
e-go.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια