Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οίκος ανοχής έγινε χορηγός σε Δημοτικό Σχολείο!

Χορηγία σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας έκανε η γνωστή πλέον σε όλη την Ελλάδα ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής Χρυσούλα Αλευρίδου (Σούλα).
Η χορηγία έγινε στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, μετά από αίτημα του Συλλόγου επειδή αδυνατούσαν να καλύψουν τα λειτουργικά έξοδα
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό της χορηγίας ανέρχεται στις περίπου 3.000 ευρώ και με αυτά τα χρήματα τα μέλη του συλλόγου θα αγοράσουν ένα φωτοτυπικό μηχάνημα και μια βιβλιοθήκη, αναφέρει η «Πελοπόννησος».
Η Σούλα Αλευρίδου που ως γνωστόν διατηρεί οίκο ανοχής στη Λάρισα και μάλιστα είναι σπόνσορας και σε ομάδα ποδοσφαίρου, διατηρεί σχέση και με την Πάτρα. Εδώ και χρόνια λειτουργεί οίκο ανοχής στην οδό Όθωνος Αμαλίας.
Ο δικηγόρος Δημήτρης Πεγλερίδης είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και δήλωσε πως είχαν γίνει κρούσεις σε φορείς της Πάτρας προκειμένου να βοηθήσουν, αλλά το αίτημά τους δεν εισακούστηκε.
Μάλιστα η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής δήλωσε πως θα προσπαθήσει να βρίσκεται πάντα κοντά σε αυτά τα παιδιά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο τους.
εφημερίδα Πελοπόνννησος
xespao

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια