Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κατέρρευσε ο Όμιλος Λυμπέρη

Επιστολή σε μορφή e-mail, που αποτελεί και το αποχαιρετιστήριο editorial του, έστειλε  στους εργαζομένους του ομίλου ο Αντώνης Λυμπέρης, στην οποία με ιδιαίτερα φορτισμένο τόνο τους ευχαριστεί για τη συνεργασία και τους ανακοινώνει επίσημα το κλείσιμο της εταιρείας. Ταυτόχρονα όμως κάνει εκτενή αναφορά στην.....
άρνηση τόσο των τραπεζών όσο και του κράτους να στηρίξουν τις προσπάθειες που κατέβαλε η εταιρεία, ώστε να αποφύγει το «λουκέτο».
Ο κ.Λυμπέρης, με ιδιαίτερη συναισθηματική και ψυχολογική φόρτιση, συνέταξε την επιστολή που περιείχε τα δύσκολα και συνάμα τα πιό δημιουργικά χρόνια του ομίλου.
«Αγαπητοί συνεργάτες,
Με μεγάλη μου συντριβή σας ενημερώνω  ότι μετά από 32 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και επιτυχημένης δραστηριότητας με ηγετική θέση στον χώρο των περιοδικών και του ραδιοφώνου, ο Όμιλος μας “Εκδόσεις Λυμπέρη” αναγκάζεται να τερματίσει τη λειτουργία του.
Τα  τελευταία δυόμιση χρόνια παλέψαμε σκληρά, όλοι μαζί, εφαρμόζοντας  μεγάλες περικοπές και μειώσεις στο κόστος της λειτουργίας μας σε όλα τα επίπεδα, με συνεχείς προσαρμογές στα νέα δεδομένα της αγοράς, η οποία ως γνωστόν, εδώ και 4 χρόνια βρίσκεται σε “ελεύθερη πτώση”.
Κλέίνοντας ευχαρίστησε από καρδιάς, όλους τους συνεργάτες του που τον στήριξαν στα επαγγελματικά του βήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια