Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Anne Hathaway :παντρεύτηκε

Το γεγονός του Σαββατοκύριακου για όσους αγαπούν τους celebrities δεν ήταν άλλο από το γάμο της Anne Hathaway, ενώ αυτό που σχολιάστηκε κατά κόρον ήταν το νυφικό της και δη ο τρόπος που φόρεσε το πέπλο της!
H νύφη, που δεν απαρνήθηκε το κοντό κούρεμα που εδώ και λίγους μήνες έχει υιοθετήσει, φόρεσε ένα μακρύ πέπλο και ένα vintage νυφικό που .....
φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Valentino.
«Είναι πολύ καλή μου φίλη» είχε δηλώσει ο Valentino στο «E! News». «Την έχω σαν κόρη μου».
Δεν φόρεσε καθόλου κοσμήματα, όπως λένε πηγές που βρέθηκαν στο μυστήριο, ενώ το μόνο «στολίδι» επάνω της ήταν η κορδέλα, εμπνευσμένη από τα ‘20s, που φορούσε, στην οποία ήταν δεμένο και το πέπλο.
Αυτό ακριβώς το κομμάτι ήταν που προκάλεσε και πλήθος σχολίων στο Διαδίκτυο. Σε πολλούς άρεσε η εμφάνιση της ηθοποιού, άλλοι όμως θεώρησαν ότι εμφανίστηκε σαν… μπανταρισμένη!
Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Adam Shulman, το Σάββατο. Τρία χρόνια μετά τη γνωριμία τους, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πέρυσι και το Σάββατο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο Big Sur της California.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ζήτησε τη βοήθεια της των διοργανωτών του γάμου της Natalie Portman, Yifat Oren και Stefanie Cove. Τόσο ο γάμος της Portman, όσο και αυτός θεωρούνται ότι είναι παραδοσιακές εβραϊκές τελετές.
 Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, ο γάμος ήταν πολύ ρομαντικός, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια