Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πέθανε η τραγουδίστρια Dorothy McGuire 1916-2012

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Dorothy McGuire, η οποία μαζί με τις δύο αδελφές της έκανε δεκάδες επιτυχίες στη διάρκεια της δεκαετίας του '50 και του '60, πέθανε στην Αριζόνα, δήλωσε την Κυριακή ο γιος της.
Η McGuire, 84 ετών, πέθανε στο σπίτι της στην
Παραντάιζ Βάλεϊ της Αριζόνα, είπε στο Reuters ο γιος της Ρεξ Ουίλιαμσον.
Υπέφερε τον τελευταίο καιρό από την ασθένεια του Πάρκινσον, είπε.
Η Dorothy McGuire ήταν η μεσαία αδελφή στις McGuire Sisters--η Κριστίν, η Φίλις και η Ντόροθι-- που είχαν επιτυχίες με τα "Goodnite, Sweetheart, Goodnite", "Sincerely" και "Sugartime" και συγκρίνονταν συχνά με τις Andrews Sisters της δεκαετίας του '40.
Άρχισαν τη σταδιοδρομία τους ως παιδιά, τραγουδώντας στην εκκλησία της γενέτειράς τους, στο Μαϊάμισμπεργκ του Οχάιο και αργότερα σε νοσοκομεία και στρατιωτικές βάσεις.
Ντυμένες συνήθως με τα ίδια ρούχα και με το ίδιο στυλ μαλλιών, τις καλούσαν συχνά σε τηλεοπτικά βαριετέ, και αργότερα έκαναν εμφανίσεις μπροστά στους προέδρους των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον, Τζέραλντ Φορντ, Ρόναλντ Ρέιγκαν και Τζορτζ Μπους (πατέρα).
Περίπου 18 χρόνια μετά την αποχώρησή τους από τη μουσική σκηνή επανενώθηκαν και τραγούδησαν σε ξενοδοχεία και νυχτερινά κέντρα στο Λας Βέγκας και τη Νέα Υόρκη μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '90.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια