Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΦΥΛΑΧΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

PROTECTIVE AMULETS
Δεν είσαστε ποτέ μόνοι σας
Ο Φύλακας άγγελός σας υπάρχει πραγματικά!
Είναι πάντα μαζί σας περιμένοντας να απαντήσει στις προσευχές σας…
Αλλά πρέπει να ξέρετε πώς να επικοινωνήσετε μαζί του!
Μια κοινή πεποίθηση σε όλες τις μεγάλες θρησκείες του κόσμου είναι η ύπαρξη μιας πνευματικής οντότητας που λειτουργεί ως καθοδηγητής και αναλαμβάνει ένα άτομο από τη στιγμή που γεννιέται. Η αποστολή αυτής της υπερφυσικής οντότητας είναι να μας προστατεύει και να μεταβιβάζει τις προσευχές μας απευθείας στο Θεό.
Αυτό το Κατευθυντήριο Πνεύμα είναι παγκοσμίως γνωστό ως Φύλακας Άγγελος.

Οι προσευχές σας δεν βρίσκουν ανταπόκριση;
Ο Φύλακας Άγγελός σας ήταν στο πλευρό σας όλη σας τη ζωή περιμένοντας να σας ακούσει, να σας βοηθήσει. Αλλά μπορεί να περίμενε μάταια, εάν δεν μάθατε ποτέ το σωστό τρόπο να επικοινωνείτε μαζί του, εάν δεν μάθατε ποτέ το μυστικό.

Πώς μπορείτε να καλέσετε τον Φύλακα Άγγελό σας;
Αυτό το πανίσχυρο απόκοσμο φυλακτό μπορεί να βοηθήσει να συγκεντρώσετε την προσοχή σας στο δικό σας προσωπικό Φύλακα Άγγελο. Μόλις παραλάβετε το φυλακτό Φύλακας Άγγελος μια πανίσχυρη νέα δύναμη μπορεί να μπει στη ζωή σας. Και η ζωή σας μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Ακριβώς όπως έχετε μαζί σας φωτογραφίες αγαπημένων σας προσώπων, έτσι πρέπει να έχετε κοντά σας το Φύλακα Άγγελό σας. Να το έχετε πάνω σας ή να το βάλετε σε ένα ήσυχο μέρος στο σπίτι σας. Όποτε κάνετε μια ξεχωριστή προσευχή, επιθυμία ή ευχή, συγκεντρωθείτε απευθείας σε αυτό το καταπληκτικό φυλακτό και πείτε τις σκέψεις σας δυνατά. Μόλις σας ακούσει ο Φύλακας Άγγελός σας μπορεί να ξεκινήσει αμέσως να δουλεύει για εσάς.

Σύντομα όλα όσα επιθυμούσατε ποτέ – είτε είναι χρήματα, αγάπη, επιτυχία- μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται στη ζωή σας. Φανταστείτε την έκπληξή σας για το πώς το μυαλό σας θα ξεκαθαρίσει καθώς ο Φύλακας Άγγελός σας θα σας δείχνει ως εκ θαύματος τον δρόμο.
PROTECTIVE AMULETS
Το μάτι της γάτας
Απομακρύνει τα εμπόδια και τις δυσκολίες από τη ζωή σας. Αποκρούει κάθε κακή επιρροή όπως η Μαύρη Μαγεία το κακό μάτι, και τα σατανικά πνεύματα.
PROTECTIVE AMULETS
Το χέρι της Fatima
To φυλαχτό αυτό απεικονίζει ένα μάτι στο κέντρο μιας ανοιχτής παλάμης και σας βοηθά να προσκαλέσετε στη ζωή σας την καλή τύχη διώχνοντας μακριά κάθε κακή επιρροή.
Το χέρι αυτό δημιουργήθηκε προς τιμήν της Φατιμά, της αγαπημένης κόρης του προφήτη Μωάμεθ. Η Fatima ήταν μία από τις τρεις γυναίκες που σύμφωνα με την μουσουλμανική παράδοση άξιζαν να πάνε στον παράδεισο.
Ο αντίχειρας αντιπροσωπεύει τον Μωάμεθ. Το πρώτο δάχτυλο αντιπροσωπεύει τη Fatima. Το μεσαίο δάχτυλο τον σύζυγο της, και τα άλλα τους δύο γιους της.
PROTECTIVE AMULETS
Το μάτι που τα βλέπει όλα
Το Μάτι που τα βλέπει όλα είναι ένα ανθρώπινο μάτι που περιβάλλεται από ακτινοβόλες ακτίνες φωτός. Είναι γενικά ένα σύμβολο επαγρύπνησης και προστασίας. Προστατεύει από το κακό μάτι, αλλά και από σατανικές επιρροές. Φορέστε το και νιώστε την ψυχή σας να γαληνεύει. Τίποτα και κανένας δεν θα μπορεί να σας βλάψει πλέον.
PROTECTIVE AMULETS
Φυλαχτό για προστασία από ατυχήματα
Πρόκειται για φυλαχτό που δημιουργεί μια αίσθηση εγρήγορσης, αυξάνει την προσοχή, βελτιώνει την κρίση και αυξάνει τόσο την όραση όσο και την ακοή. Το εν λόγω φυλαχτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επαγγελματίες οδηγούς.
PROTECTIVE AMULETS
Φυλαχτό για νεογέννητα
Αυτό το φυλαχτό ισορροπεί τα λάθη που τυχόν να είχαν γίνει σε προηγούμενες ζωές και έχει σαν κύριο στόχο να γαληνεύσει το κάρμα του επερχόμενου μωρού. Η επίδραση του είναι φανερή στο σώμα και την ψυχή του νεογέννητου. Βελτειώνει και προστατεύει την υγεία του μωρού, ενώ το προετοιμάζει για μια πετυχημένη πορεία στη ζωή του.
PROTECTIVE AMULETS
Ο κύκλος της προστασίας
Ο μαγικός Κύκλος προστασίας σας προστατεύει από κάθε είδος κακής επιρροής. Απομακρύνετε το φθόνο των άλλων από τη ζωή σας μια για πάντα και νιώστε την ψυχή σας να γαληνεύει. Ο Κύκλος της προστασίας δεν θα αφήσει ποτέ να σας πλησιάσει καμία κακόβουλη δύναμη και όποιος σας επιβουλεύεται θα του επιστρέφεται κάθε αρνητική σκέψη.
PROTECTIVE AMULETS
Το σφυρί του Thor
Το σφυρί του Thor συμβολίζει τον αγώνα ενάντια στο χάος και το κακό. Είναι το όπλο που χρησιμοποιούσε ο Thor εναντίων των γιγάντων και των ξωτικών που απειλούσαν το κοινό καλό. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Το σφυρί ήταν επίσης σημαντικό σε τελετές γάμου και τελετές ενίσχυσης της γονιμότητας.
Τι μπορεί να κάνει το Σφυρί του Thor για εσάς:
- Σας προστατεύει από κάθε αρνητική σκέψη και φθόνο των άλλων
- Ενισχύει την πνευματική σας δύναμη
- Καταπολεμά όλα τα κακά πνεύματα
- Ενισχύει τις ικανότητες σας απέναντι στο άλλο φύλο
Αν χρειάζεστε κάποιο ή όλα από τα παραπάνω αποκτήστε το Σφυρί του Thor και αφήστε τις ευεργετικές του ιδιότητες να σας συντροφεύουν για μια ζωή.
Βέλος
Σύμφωνα με αρχαίους Κέλτικους μύθους , οι κακές νεράιδες χτυπούσαν με τα βέλη τους τα κοπάδια και οι βοσκοί χρησιμοποιούσαν φυλαχτά με κεφαλή βέλους για να τα προστατέψουν. Μέχρι σήμερα αυτό το φυλαχτό φοριέται για καλή υγεία.
Πεντάγραμμο
Δεν υπάρχει πιο δυνατό σύμβολο από το πεντάγραμμο όσον αφορά στην καταπολέμηση των δαιμονικών επιδράσεων. Εκτός από το γεγονός ότι το πέντε είναι ένας σημαντικός μυστικιστικός αριθμός, είναι αδύνατο να εξακριβώσουμε γιατί το πεντάγραμμο έχει τόσες μαγικές δυνάμεις συγκεντρωμένες. Μερικοί πιστεύουν ότι το πεντάγραμμο είναι η σφραγίδα του Ανθρώπου και αντιπροσωπεύει τα πέντε κύρια σημεία του ανθρώπινου σώματος. Όταν φοριέται σα φυλαχτό το πεντάγραμμο εξασφαλίζει προστασία ενάντια σε όλα τα σατανικά πλάσματα, αλλά και τις δαιμονικές επιρροές.
Το φυλαχτό του Δία
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πολύτιμο φυλαχτό επειδή όποιος το έχει πάνω του τον προφυλάσσει από κάθε κίνδυνο, ακόμη και από τον θάνατο. Φοράτε το πάνω σας και προσέχετε το κάθε μέρα. Μη διακινδυνεύσετε τη δύναμη αυτού του φυλαχτού εκτεθειμένοι σε περιττούς κινδύνους. Τα πνεύματα των πλανητών είναι πολύ ευαίσθητα και αν σκεφτούν πως τα εκμεταλλεύεστε είναι ικανά για όλα.
Το φυλαχτό αυτό κατασκευάζεται σε ώρα και μέρα του Δια, όταν η Σελήνη βρίσκεται σε κάποιο ζώδιο φωτιάς (Κριός – Λέων – Τοξότης). Πάνω του έχει την δική σας προσωπική πλανητική σφραγίδα για να είστε σε πλήρη επαφή με τις δυνάμεις του πλανήτη Δία.
Μπορείτε να έχετε αυτό το φυλαχτό στο πορτοφόλι σας ή κρεμασμένο στο λαιμό σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια