Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Δρόμος της ζωής μας μέσω αριθμολογίας

Ο αριθμός Πεπρωμένου ή αλλιώς Δρόμος ζωής είναι ένας από τους βασικούς αριθμούς εντοπίζουμε σε μια ολοκληρωμένη αριθμολογική ανάλυση ενός ατόμου. 

Είναι ένα στοιχείο απαραίτητο για να εξηγήσουμε τα μέχρι τώρα γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου αλλά και να ανακαλύψουμε την εξέλιξη της ψυχής του καθενός. Εξάλλου από τον αριθμό αυτό έχουμε στον χαρακτήρα μας , στις αντιδράσεις μας αλλά και στον τρόπο σκέψης , ορισμένα χαρακτηριστικά.

Ο αριθμός Πεπρωμένου δείχνει τον λόγο για τον οποίο ένα άτομο έχει έρθει στη Γη, - φυσικά όπως είπα και παραπάνω - την εξέλιξη του, αλλά και ποια είναι η πιο κατάλληλη συμπεριφορά γι’αυτόν για να ζήσει μια ζωή όσο το δυνατόν πιο αρμονική και ισορροπημένη.

Ο αριθμός αυτός συνδέεται πάντα από την στιγμή που γεννιόμαστε με μια πρόκληση, που αναπόφευκτα δεν μπορούμε να αποφύγουμε, αλλά και με το εξής μαγικό, ότι παρουσιάζονται πάντα οι συνθήκες ώστε να επιβεβαιωθεί ο «δρόμος» μας . Σε κάθε «μονοπάτι» λοιπόν, υπάρχουν και εμπόδια που πρέπει να υπερπηδηθούν , αλλά και θετικές τάσεις τις οποίες ο καθένας μας καλό θα είναι να εκμεταλλευτεί.

Γνωρίζοντας όμως κάποιος εκ των προτέρων , το μονοπάτι της ζωής του , είναι σαν να έχει ενημερωθεί προκαταβολικά για τη γενική φύση των εμποδίων που θα εμφανιστούν μπροστά του. Φυσικά για μια εξέλιξη ομαλή , χωρίς πολλές αντιθέσεις ή σοβαρές αποτυχίες θα πρέπει κανείς να διατηρηθεί στον «δρόμο» αυτό, χωρίς να τον αμφισβητεί και χωρίς όσο μπορεί να πηγαίνει κόντρα στη ροή.

Από την στιγμή που μπαίνουμε στο μονοπάτι αυτό της ζωής μας συνήθως οι πιθανότητες είναι δύο, ή να μάθουμε από τα λάθη μας τη στιγμή που θα εμφανιστούν ή η ανάπτυξη μας – τόσο σε πνευματικό όσο και σε υλικό επίπεδο – να μας επιτρέψει να τα αποφύγουμε. Δεν υπάρχουν θετικοί ή αρνητικοί αριθμοί Πεπρωμένου, όλοι έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Εξαρτάται από το πώς ο καθένας μας εμπλουτίζεται από τις εμπειρίες και τα γεγονότα της ζωής και πως βλέπει τα πράγματα, βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο?

Οι παλαιότεροι έλεγαν «Το Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο», το οποίο φυσικά κρύβει μέσα του μια αλήθεια και μια σοφία και ισχύει ,το ότι τίποτα κανείς δεν μπορεί να αποφύγει , απλά καλό θα ήταν να μην εστιάζουμε στο αρνητικό του Πεπρωμένου μας με μια δόση μοιρολατρίας. Μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα , να δούμε τις προκλήσεις ως όπλα για να πορευτούμε παρακάτω πιο δυνατοί!

Ο αριθμός Πεπρωμένου υπολογίζεται από το άθροισμα της ημερομηνίας γέννησης στη σειρά. Π.χ. αν κάποιος είναι γεννημένος 20 – 12 – 1959 , ο αριθμός που αντιστοιχεί το Πεπρωμένο του είναι 2.
Πεπρωμένο 1
Ο δρόμος ζωής 1 χαρακτηρίζεται από πρωτοπορία, αυτοδημιουργία, δράση και πραγματοποίηση. Είναι ο δρόμος των προοδευτικών ανθρώπων , που οδηγεί ψηλά και μακριά, στον οποίο μπορεί να ολοκληρωθεί η ατομική πρόοδος μετά από ανεξάντλητη αφιέρωση και σκληρή δουλειά. Οφείλετε να μάθετε να συντηρήστε μόνοι σας, να παίρνετε αυτόνομα αποφάσεις και να αντιμετωπίζετε με ηρεμία τις περίπλοκες καταστάσεις και τις αναποδιές. Είστε άνθρωποι εγκεφαλικοί, φιλόδοξοι, αναζητάτε την εξουσία και έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε πολλά πράγματα και να αποκτήσετε επιτυχία! Είναι ο δρόμος της κορυφής. Προσοχή: Nα ελέγχεται το «εγώ» και η υπεροψία

Πεπρωμένο 2
Στον δρόμο ζωής 2 η ευτυχία προέρχεται από την εσωτερική γαλήνη, το ήρεμο πνεύμα και τις προσωπικές χαρές. Κύρια χαρακτηριστικά η συνεργασία και η εγκράτεια. Ευθύνες , διοικητικές θέσεις και αυταρχικά καθήκοντα δεν κάνουν για σας. Συνήθως όσοι είστε σε αυτόν τον δρόμο ζωής είστε παντρεμένοι, αγαπάτε την συντροφικότητα και δεν μπορείτε να ζείτε μόνοι τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στην επαγγελματική. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το ταλέντο σας στην διπλωματία, διαλλακτικότητα και συμφιλίωση κι έτσι θα καταφέρετε να ζήσετε μια ζωή όπως την επιθυμείτε , με ηρεμία και αρμονία. Προσοχή:Να μην βασίζεστε μόνο στους άλλους.

Πεπρωμένο 3
Ο δρόμος 3 χαρακτηρίζεται από επιτυχία, έκφραση , φιλία, κοινωνικότητα, καλλιτεχνία και δημόσιες σχέσεις. Είναι σχετικά εύκολος δρόμος , ευχάριστος εφόσον υπάρχει μια έμφυτη αισιοδοξία . Νιώθετε καλά στις συντροφιές των φίλων και σε εμπορικές ή εκπαιδευτικές επιχειρήσεις .γι ‘αυτό ενδιαφερθείτε για φιλικές και κοινωνικές σχέσεις , θα συντελέσουν σημαντικά στην πορεία της ύπαρξης σας. Όσοι είστε στον δρόμο αυτό, έχετε σκοπό με τα ταλέντα σας , την δημιουργικότητα και την δουλειά σας να μεταδώσετε την χαρά στους άλλους και την αισιοδοξία. Προσοχή : να μην αναλώνεστε δεξιά και αριστερά, να προσέχετε το χάσιμο χρόνου , να μιλάτε από την καρδιά σας και να λέτε την αλήθεια.

Πεπρωμένο 4
Κύρια χαρακτηριστικά του δρόμου 4 είναι ο κόπος, ο περιορισμός, τα όρια αλλά και το «γερό» κτίσιμο. Είναι ο δρόμος της προσπάθειας , της εργασίας μα και πραγματοποιήσεων. Είναι ο δρόμος του ανθρώπου που εργάζεται , παράγει έργο και που καλείται να μάθει την έννοια της πειθαρχίας και ότι θα πρέπει να αποφύγει τους «σύντομους δρόμους». Είστε γεννημένοι «οικοδόμοι» γιατί η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για εσάς . η επιτυχία στον δρόμο αυτό έρχεται μετά από μεθοδική εργασία που όταν πραγματοποιηθεί είναι ακλόνητη.

Μάθημα : Να δουλεύετε χωρίς αμέλειες αλλά ούτε και μανιακά. Να αναλαμβάνετε τις ευθύνες χωρίς να γίνεστε σκλάβοι. Να ανοίγετε το μυαλό σας για να εμπλουτιστείτε από τους άλλους .

Πεπρωμένο 5
Αλλαγή, ελευθερία, περιέργεια , εμπειρία , μεταβλητότητα και ταξίδια είναι οι λέξεις που θα χαρακτήριζαν το δρόμο ζωής 5. Είναι ο δρόμος της κίνησης , των αλλαγών , των ανακαλύψεων και του εμπλουτισμού. Όποιοι είστε στον δρόμο αυτό πρέπει να προετοιμαστείτε για τις εναλλαγές της ζωής, τις γρήγορες μεταβολές αλλά και για τις απρόοπτες μεταστροφές της τύχης. Μην προσκολληθείτε σε μια μόνο δραστηριότητα και χρησιμοποιήστε την ευστροφία του μυαλού σας. Μάθετε να αντιμετωπίζετε τα πράγματα από πολλές πλευρές και ακολουθείστε την ελευθερία και τις αλλαγές. Προσοχή : Στην κατάχρηση της ελευθερίας και των απολαύσεων.

Πεπρωμένο 6
Υπευθυνότητα , συμφιλίωση, υπηρεσία και αγάπη , λέξεις που ταιριάζουν «γάντι» στον δρόμο ζωής 6. Ίσως γνωρίστε την γρήγορη άνοδο στην εξουσία , στην διασημότητα, στη δόξα, στον οικονομικό, πολιτικό ή στρατιωτικό τομέα .Επίσης ο δρόμος της υπηρεσίας , των ευθυνών , της αρμονίας ,του έρωτα , του γάμου, της οικογένειας .Όσοι είστε στο δρόμο αυτό σας διακρίνει η καλλιτεχνία και η αισθητική αντίληψη. Είναι ο δρόμος των leaders , πολλοί πρόεδροι δημοκρατίας , στρατηγοί , ακολούθησαν το δρόμο αυτό. Είστε γεννημένοι διπλωμάτες και ιδανικοί σύμβουλοι, σε αυτές τις ικανότητες σας βρίσκεται το κλειδί της επιτυχίας. Προσοχή: Μην διώχνετε τις ευθύνες σας , να αναζητά την τελειότητα αλλά να αποδέχεστε τον κόσμο όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι.

Πεπρωμένο 7
Κύρια χαρακτηριστικά του δρόμου 7 είναι η πνευματικότητα, η απομόνωση και η σοφία.

Είναι ο δρόμος της βαθιάς σκέψης και του αλτρουισμού. Ο δρόμος αυτός δεν αφήνει χώρο στα υλικά πράγματα. Θα είναι ο δρόμος του έρωτα και του γάμου εάν ο σύντροφος θα επιλεχτεί με φροντίδα και έχει τους ίδιους στόχους και αναζητήσεις με εσάς . Η αναζήτηση της κρυμμένης αλήθειας και η ανάλυση δεδομένων και γνώσεων είναι τα κύρια ενδιαφέροντα σας. Να μην ξεχνάτε το πολυτιμότερο αγαθό σας , την εξυπνάδα σας και να την εκμεταλλευτείτε , πλουτίζοντας τη με την μόρφωση και πνευματικά χαρίσματα. Εξάλλου είστε γεννημένοι πνευματικοί δάσκαλοι! Προσοχή: Να βγείτε από το εσωτερικό σας όνειρο και την απομόνωση.

Πεπρωμένο 8
Οι λέξεις εξουσία , υλισμός ,πλούτος και αναγνωρισιμότητα συνδέονται πλήρως με τον δρόμο ζωής 8. Είναι ο δρόμος της δύναμης , των οικονομικών κερδών, της υλικής επιτυχίας και μερικές φορές ο δρόμος του πνεύματος . Όσοι έχετε δρόμο ζωής 8 θα κληθείτε να δημιουργήσετε το μέλλον σας οι ίδιοι , η αυτοπειθαρχία και αποφασιστικότητα σας είναι τα κλειδιά της επιτυχίας. Όμως για να λειτουργήσει η ενέργεια σας στον κόσμο του χρήματος , της εξουσίας και των επιτευγμάτων χρειάζεται συνετή δράση , ακεραιότητα και αυθεντικότητα.. Έχετε την ικανότητα να οργανώνετε και να βλέπετε τόσο την ευρύτερη εικόνα όσο και τις μικρότερες λεπτομέρειες κι έτσι αυτά σας φέρνουν τις επιτυχίες και τα επιτεύγματα. Προσοχή : Ευσυνειδησία και σεβασμός απέναντι στους άλλους.

Πεπρωμένο 9
Όσοι είστε σε δρόμο ζωής 9 σας χαρακτηρίζει η γενναιοδωρία , ο ανθρωπισμός , η καλλιτεχνία , η εξυπνάδα, και το έμφυτο ταλέντο για διδασκαλία. Έχετε την τάση να κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια και αγαπάτε να εμπλουτίζετε με τις γνώσεις σας τους άλλους.

Σαν δρόμος της συμπαντικής αγάπης , σας μαθαίνει την συμπόνια και την ανεκτικότητα.

Με αυτό το δρόμο ζωής 9 είστε γεννημένοι θεραπευτές , που μπορεί να εκφραστεί μέσα από δραστηριότητες που έρχεστε σε επαφή με τους άλλους και συνδέεστε πραγματικά μαζί τους. Η ευμάρεια στη ζωή σας θα έρθει από αποταμιεύσεις καλά τοποθετημένες και όχι από ριψοκίνδυνες επιχειρήσεις. Προσοχή :Να ελέγχετε τον εγωισμό σας και την τάση σας για ονειροπόληση.
Χ. Μπεκιαρη
Αριθμολόγος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια