Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δεν αφορά κανέναν αν πάω με γυναίκες ή με άνδρες

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα, τόσο για την τουρκική επέλαση στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε από shows.
"Θεωρώ τα τουρκικά σίριαλ πολύ χαμηλού επιπέδου. Φτάνει με τα τουρκικά! Δεν μπορώ να ακούω άλλο αυτή τη γλώσσα. Νομίζω ότι η τηλεόραση έχει φτάσει πια στον πάτο!", λέει ο....

 ηθοποιός, ο οποίος παραδέχεται πως έχει αρνηθεί πολλές φορές προτάσει για να συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό show και διευκρινίζει:
 "Δουλειά μου είναι να κάνω ένα σίριαλή να τραγουδίσω κάπου, επειδή είμαι και μουσικός. Θα μπορούσα να είμαι και σε ένα "Dancing" και σε ένα "Just" και σε ένα πάνελ, χωρίς να κατηγορώ συγκεκριμένες εκπομπές.
Η δουλειά του καλλιτέχνη δεν είναι στα πάνελ ούτε να πηγαίνει να χορεύει. Και να χορεύει δεν είναι κακό, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τον ηθοποιό που χορεύει ή που τραγουδάει στην τηλεόραση να κλαίει στα παρασκήνια που τον αδίκησαν βαθμολογικά. Τρελαίνομαι"!
Τι απαντά ο Μέμος Μπεγνής για τα διάφορα δημοσιεύματα που αφήνουν υπονοούμενα για δήθεν σχέσεις του;
Εμένα, με όποιον ή όποια έκανα φιλία, με έβγαζαν ότι τα είχα μαζί τους. Αυτά είναι αναμενόμενα. Τα διαβάζεις και γελάς. Οπότε δεν δίνεις σημασία.

Πληκτρολογώντας στο Google το όνομά σας, θα δει κανείς διάφορα σχόλια σχετικά με τη σεξουαλικότητά σας. Σας ενοχλεί;
Αν δοκιμάσετε και άλλα ονόματα θα βγει το ίδιο πράγμα. Είναι πολύ καλό, γιατί με γουστάρει πολύς κόσμος, οπότε ψάχνουν το σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Τι να πω εγώ... Ζούμε σε μια πάρα πολύ υποκριτική κοινωνία, που όταν κάποιος είναι gay ή κάποια λεσβία, ανοίγουν το στόμα τους και λένε: "Πώς είναι δυνατόν;". Όλοι αυτοί που λένε "Πώς είναι δυνατόν;" πιθανότατα είναι gay. Πάρα πολλοί άνθρωποι παντρεύονται μόνο και μόνο γιατί αυτή η κοινωνία είναι υποκριτική και κάνουν οικογένειες για να κρύψουν τη σεξουαλικότητά τους... Δεν αφορά κανέναν αν εγώ είμαι gay, αν η φίλη μου είναι λεσβία, ή αν εγώ πάω με γυναίκες ή με άνδρες. Αυτό είναι καθαρά προσωπική μου επιλογή και δεν έχω καμία υποχρέωση να αποδείξω σε κανέναν τι κάνω εγώ και ποιος είμαι. Έχω έρθει σε αυτό το χώρο για να κάνω τη δουλειά μου και τίποτε άλλο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια